Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKSzékesfehérvár, Vörösmarty Színház - 2008. április 19.
AIDA musical
„Mit tehetnék értük pont én egy.. teljesen..” :)„..Meg kell hagyni ennyire rég izgultam már Ibolyáért... Minden rendben volt egészen a Palást táncáig. A dalt megelõzõ prózai rész közepén egyszercsak egy nagy reccsenés hallatszott, elment az erõsítés. A színpadon lévõk próbálták menteni a menthetõt, hangosabban beszéltek, majd Ibolya pillanatnyi tétovázás után zenekari kíséret nélkül volt kénytelen belekezdeni a következõ dalba... Egészen a kép feletti részig jutott, majd egy váratlan "teljesen" -nel rövidre zárta a dalt. :) Ezután végtelennek tûnõ ideig csak álltak a színpadon (Ibolya és G. H. Sándor), majd végre sötétedni kezdett a színpad és behúzták a függönyöket. Ezután egy kb fél órás kényszerpihenõ következett, mely elõtt hivatalosan is bejelentették a technikai hibát és biztosítottak arról, hogy igyekeznek elhárítani a problémát. Büféztünk egy kicsit, megnéztük az emeleten lévõ kiállítást, majd kb fél óra elteltével végre felcsendült a nézõtérre szólító zene. Izgatottan mentünk be, "vajon hogy fogják folytatni?" Leültünk, széthúzták a függönyt, majd újra kezdték a jelenetet: Ibolya állt a színpadon, Amneris hálószobájában, majd megjelent Mereb, hogy a núbiai táborba hívja. Innen többnyire már simán mentek a dolgok... Az elõadásnak hatalmas sikere volt, mi pedig boldogan csatlakoztunk az elõttünk 2-3 sorral elõrébb felállva tapsoló 3-4 emberhez. Nagyon sokan követték a példánkat.:) Szóval ezúttal is nagyon klassz volt és nagyon örülök, hogy ott lehettem!..”Beszámolók? Háát, lássuk csak... szuper volt! :)
De meg kell hagyni ennyire rég izgultam már Ibolyáért. Talán csak a margitszigeti fõpróbán, bár a kettõ nem összehasonlítható, az lényegesen felülmúlta ezt a mostanit.:)
Minden rendben volt egészen a Palást táncáig. A dalt megelõzõ prózai rész közepén egyszercsak egy nagy reccsenés hallatszott, elment az erõsítés. A színpadon lévõk próbálták menteni a menthetõt, hangosabban beszéltek, majd Ibolya pillanatnyi tétovázás után zenekari kíséret nélkül volt kénytelen belekezdeni a következõ dalba. Egészen a kép felett részig jutott, majd egy váratlan "teljesen" -nel rövidre zárta a dalt. :) Ezután végtelennek tûnõ ideig csak álltak a színpadon (Ibolya és G. H. Sándor), majd végre sötétedni kezdett a színpad és behúzták a függönyöket. Ezután egy kb fél órás kényszerpihenõ következett, mely elõtt hivatalosan is bejelentették a technikai hibát és biztosítottak arról, hogy igyekeznek elhárítani a problémát. Büféztünk egy kicsit, megnéztük az emeleten lévõ kiállítást, majd kb fél óra elteltével végre felcsendült a nézõtérre szólító zene. Izgatottan mentünk be, "vajon hogy fogják folytatni?" Leültünk, széthúzták a függönyt, majd újra kezdték a jelenetet: Ibolya állt a színpadon, Amneris hálószobájában, majd megjelent Mereb, hogy a núbiai táborba hívja. Innen többnyire már simán mentek a dolgok.
Kíváncsiak voltunk, hogy a kényszerpihenõ után lesz -e újabb szünet. Hát volt. :)
Kicsit tartottunk attól, hogy a megszakadt felvonás kedvezõtlenül befolyásolja a darab hatásfokát, de nem így lett.
Az elõadásnak hatalmas sikere volt, mi pedig boldogan csatlakoztunk az elõttünk 2-3 sorral elõrébb felállva tapsoló 3-4 emberhez. Nagyon sokan követték a példánkat.:) Szóval ezúttal is nagyon klassz volt és nagyon örülök, hogy ott lehettem! Köszönet érte minden illetékesnek!!!

(Györgyi, Ibolyás visszapillantó, 2008.04.22. 22:06)


A tegnapi Aida szuper volt!!!! :) Úgy látszik ezt a darabot nem tudom megnézni borzongás nélkül :)
Teltházas, vastapsos előadás volt. Az első felvonás vége előtt nem sokkal technikai probléma miatt úgy kb 30 perces "kényszerszünet" volt, .... /elment a hang/...Egy kicsit hosszunak tünt a "kötelező büfézés" de kivártuk a többi nézővel együtt míg megoldóttak a problémák...
Az előadás szerintem ismét fantasztikusra sikerült.
Mindenki kitettt magáért. mind prózában és énekben is, Azért a táncosokat sem akarom kihagyni . :)
Ibolya fantasztikusan énekelt. A szállj fel dal-nál egyszerűen "jött a borzongás" Az Oly könnyű már csak fokozás volt... :)
A végén álló vastaps ...

(Rossi, OIRO fórum, 2008.04.20. 15:12)