Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKDebrecen - 2004. november 11.
Lovarda
„Egy sima, egy fordítottlemezbemutató koncert


..Sajnos a debreceni koncerten megoldódott az álló, ülő kérdés: mindenki egységesen ült. :(
Ibolya biztos azt gondolta valami baj van, csak én tudtam (és ezért féltettem is őt a debreceni koncerttől) , hogy a civisvárosban sajnos az emberek ilyenek. Sok a sznob, illetve a zárkózott és érzelmeit nehezen kimutató ember. Azért az arcokat elnézve mindenki élvezte a koncertet, de tudom hogy Ibolyának oltári fontos a közönség egyértelmű visszajelzése üvöltözéssel és csápolással egybekötve. Hát most ezt nem igazán kapta meg.
Azért a végére csak feloldódott a debreceni gőg és ütemes tapssal köszönték meg a koncertet (volt Ibolyázás is). Meg sorban álltak az autogrammért is. Szépen fegyelmezetten, nem hangoskodva ahogy azt az illedelmes civispolgároktól illik. :) Ibolya azért egy kicsit fellélegzett.
A nyíregyházi emberek sokkal felszabadultabbak, tudom hogy az a koncert kárpótolni fogja őt majd ezért a tartózkodó modorért. Novák Peti nem volt most sem, Kandech Evelyne volt helyette, de én örültem neki. Szóval nagyon jó volt ez a koncert, csak a közönség nem közölte ezt Ibolyával..”msmester: