Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEK



A sztárok a fejükre estek - 2008. október 29.-november 30.
Kalandshow



..A sztárok a fejükre estek címmel november elején indul a TV2 és Frei Tamás közös élő kaland-show-ja, amelyben tíz ismert magyar közéleti személyiség izgalmas, veszélyekkel teli küldetésre indul Afrika távoli, vadregényes országaiba, Zambiába és Botswanába.

A produkció ötletén Frei Tamás és két világhírű holland műsorfejlesztő, Kirsten van Nieuwenhuijzen és Mark van Berkel már egy éve dolgoznak. A holland kreatív szakemberek nevéhez fűződik a Big Brother létrehozása, a Legyen Ön is Milliomos közelmúltbeli átalakítása vagy éppen a Széf című műsor ötlete. A Sztárok a fejükre estek igazi világpremier lesz, most először fordulhat elő, hogy egy magyar fejlesztésű műsorötlet nagy, nemzetközi formátummá válhat.

Az alapötlet szerint tíz híresség, táborról-táborra utazva küzd meg Afrika vadvilágával, nomád törzseivel és a természet embert próbáló kihívásaival. Útjuk során számos veszélyes, izgalmas, olykor humoros élményt élnek át. A műsorban komoly szerepet kapnak a televíziónézők is, hiszen a napi élő adások után a hétvégén ők maguk dönthetik el szavazataikkal, hogy kik azok a sztárok, akik folytathatják életük kalandját.

Zambia és
Botswana mindaz, amiről a műsor készítői álmodtak. Vízesések, zöldellő szavanna, az Okavango deltája, mocsárvilág, 55 fokos perzselő só-fennsík és a Kalahári sivatag? Az életkörülmények, az éghajlat, a mindennapi élet mind-mind nagyon távolinak tűnik Magyarországtól mindaddig, míg tíz hírességünknek nem kell alkalmazkodni és életben maradni ezen a vidéken. Érzelmekkel teli kalandjaik izgalmas perceket szereznek a nézőknek. Afrika megmutatja majd mindegyikük igazi arcát, úgy láthatjuk őket, ahogyan azelőtt még sosem.

Liptai Claudia és Kovács Áron a helyszínről vezetik a hétköznap esténként főműsor időben, élőben jelentkező kaland-show-t. Mindketten életük nagy kihívásának tartják a produkciót, hiszen nem csupán kicsi gyermekeiktől kell majd távol tölteniük heteket, hanem ők is ugyanazon körülmények között élnek majd, mint a kalandtúra sztár részvevői.

Tíz neves közéleti személyiség vállalkozott a kalandra: Dr. Horváth Ágnes, Bódi Margó és Guszti, Kozsó, Voksán Virág, Csősz Boglárka, Kucsera Gábor, Fiala János, Lakatos Márk, Fekete Laci és Oláh Ibolya vág neki a kalandnak, ahol kiderül, hogy vajon a Magyarországon megismert arcuk csupán álarc-e.

A nyertes a FAIR TRADE jótékonysági szervezet utazó nagykövete kitüntető címet kapja meg, hogy az egy hónapos kaland, ne csupán emlék maradjon, hanem a műsor segítsen Botswanának és az afrikai földrésznek..”



Szécsi István (velvet.hu):



























































Egyéb: