Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKVeszprém, Sportaréna - 2010. szeptember 24.
Kamera Hungária 2010 Televíziós Fesztivál
fellépés
„Nem várok holnapig” (Zalatnay Sarolta)
„Más ez a szerelem” (Toldy Mária)
„.
.Az ünnepélyes megnyitó péntek este fél hétkor lesz. Ekkor kezdődik a Táncdalfesztivál update című koncert is. A Böhm György rendezésében színpadra kerülő egyedülálló válogatáskoncert különlegessége, hogy a mindenki által ismert slágereket többek között az új generációs tévés vetélkedők sztárjai adják elő, akik az újrahangszerelt daloknak új színt és értelmezést adnak. A műsort Novák Péter vezeti, fellép többek között Dolhai Attila, Falusi Mariann, Király Viktor, Malek Andrea, Oláh Ibolya, Szulák Andrea, Tabáni István, Tóth Vera..”Táncdalfesztivál a tv-találkozón

Veszprém - Az egykori táncdalfesztiválok hangulata elevenedik meg a pénteken kezdődő Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivál esti koncertjén.

Szakmai beszélgetésekkel, közönségtalálkozókkal kezdődik a Kamera Hungária műsorfesztivál a Veszprém Arénában. Veszprémből jelentkezik a Duna Televízió élő kívánságműsora, majd a Comedy Central, a Tv2 és az RTL Klub  népszerű műsorvezetőivel, riportereivel és a Jóban-Rosszban sorozat  színészeivel találkozhatnak a nézők.

Az ünnepélyes megnyitó péntek este fél hétkor lesz. Ekkor kezdődik a Táncdalfesztivál update című koncert is. A Böhm György rendezésében színpadra kerülő egyedülálló válogatáskoncert különlegessége, hogy a mindenki által ismert slágereket többek között az új generációs tévés vetélkedők sztárjai adják elő, akik az újrahangszerelt daloknak új színt és értelmezést adnak. A műsort Novák Péter vezeti, fellép többek között Dolhai Attila, Falusi Mariann, Király Viktor, Malek Andrea, Oláh Ibolya, Szulák Andrea, Tabáni István, Tóth Vera.

A rendezvényt kiemelten támogatja lapcsoportunk kiadója, a Pannon Lapok Társasága, a Napló  pedig médiatámogató.

(http://naplo-online.hu/fooldal/20100923_tancdalfesztival)