Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKVeszprém - 2010. július 18.
Buhim-völgyi szalon
fellépés„.
..A Megasztár első szériájának második helyezettje pont olyan volt, mint ahogy megismerhettük: kissé öntörvényű, vagány, de mindenekelőtt őszinte, s akkor arról a cigis-reszelős mélyen búgó hangjáról még nem is beszéltünk. Talán éppen ezért jelentett igazi felüdülést, s talán éppen ezért nem ment el mellette szó nélkül senki: szinte egyetlen ember nem akadt a szalon vendégei közül, aki legalább egy ölelés erejéig ne ment volna oda az énekesnőhöz..”Oláh Ibolyának az élet édes méreg

Veszprém - De jól táncolok, nem? - kérdezte nevetve, olyan ibolyásan, amikor éppen elfelejtette a dalszöveget, s helyette inkább táncával szórakoztatta a közönséget. A Buhim-völgyi szalon 88. vendége Oláh Ibolya volt.

A Megasztár első szériájának második helyezettje pont olyan volt, mint ahogy megismerhettük: kissé öntörvényű, vagány, de mindenekelőtt őszinte, s akkor arról a cigis-reszelős mélyen búgó hangjáról még nem is beszéltünk. Talán éppen ezért jelentett igazi felüdülést, s talán éppen ezért nem ment el mellette szó nélkül senki: szinte egyetlen ember nem akadt a szalon vendégei közül, aki legalább egy ölelés erejéig ne ment volna oda az énekesnőhöz.

No de nézzük a dalokat: a most megjelent harmadik lemezről (El merem mondani) az Anyámnak, a Baby, aztán egy Szenes Iván-dal, Ibolya nagy kedvence: ki nem volt soha még úgy szívből szomorú, aztán a második album címadója, a Nekem az élet édes méreg, a Hiba bennem van, az Élet az élet alatt, no meg a végén a közönség kérésére ráadásként még egyszer a Baby.

A dalok közt a házigazda, dr. Bősze Ferenc faggatta az énekesnőt. A rövid beszélgetésből kiderült: Ibolya örül, hogy nem 1998 lett számára a befutás éve, hanem 2004, a Megasztár. Kedvencei közt a Tankcsapdát, Ákost és a Kispál és a Borzot említette: nívós zenekarok, jó szöveget írnak, nem tinglitanglit. Beszélt a Szurdi Miklós rendezte Aidáról is, amelyet most újra játszanak. Örülök, hogy megy tovább az Aida, de még kellett volna idő, hogy elkészüljünk  fogalmazott.

(http://www.naplo-online.hu/kultura_es_oktatas/20100624_olah_ibolya
)