Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBp., Mocco Kávézó, El merem mondani - 2010. március 10.
Oláh Ibolya 3. albumának sajtótájékoztatója
„Ritmus”, „Baby”

..2010. február 26-án megjelent 'El merem mondani’ címmel Ibolya 3. lemeze, mely - mint azt címe is mutatja - eddigi legőszintébb, legkitárulkozóbb albuma, hiszen eddigi életéről, érzéseiről, és az elmúlt évek történéseiről szólnak dalai, melyeket Orbán Tamással, Valla Attilával és Szűcs Norberttel közösen készítettek. Az új dalok lírai hangvételűek, ugyanakkor változatosak és színházi hangulatúak, így valószínűleg később színházban hallhatjuk majd őket. A napokban elkészült a borító is, melyen a lemezhez illeszkedve, fekete-fehér művészi aktfotók szimbolizálják a dalokban tapasztalható lelki kitárulkozást..”


2010. február 26-án megjelent 'El merem mondani’ címmel Ibolya 3. lemeze, mely - mint azt címe is mutatja - eddigi legőszintébb, legkitárulkozóbb albuma, hiszen eddigi életéről, érzéseiről, és az elmúlt évek történéseiről szólnak dalai, melyeket Orbán Tamással, Valla Attilával és Szűcs Norberttel közösen készítettek. Az új dalok lírai hangvételűek, ugyanakkor változatosak és színházi hangulatúak, így valószínűleg később színházban hallhatjuk majd őket. A napokban elkészült a borító is, melyen a lemezhez illeszkedve, fekete-fehér művészi aktfotók szimbolizálják a dalokban tapasztalható lelki kitárulkozást. Erről bővebben Ibolya mesélt a TV2 Aktív Extra c. műsorában, mely megtekinthető ide kattintva.


Ibolya a 3. lemezről..

Ez a lemez áll a legközelebb a szívemhez az eddigiek közül. A dalok mindegyike a gondolataimat tükrözi, a szövegek megírásában én is részt vettem. Végre olyan lemezt alkothattam, ahol minden egyes szám rólam szól, olyanok ezek a dalok, mintha a saját gyerekeim lennének. Kicsit olyan érzés, mintha lemeztelenednék a világ előtt, hiszen aki meghallgatja ezeket a dalokat, az megismerheti, hogy milyen is vagyok valójában. Ezért gondoltuk úgy, hogy a legjobban egy művészi fotósorozat tudná kifejezni az album hangulatvilágát, ahol megmutatom magam a világnak - kívülről és belülről egyaránt.”

Először nagyon féltem a fotózástól, aki ismer, pontosan tudja, hogy távol áll tőlem ez a szexi, nőcis stílus. Mivel azonban ezen a lemezen az eddigi életemet dolgoztuk fel, tehát őszintén énekelek az érzéseimről, úgy döntöttem, elfogadom a stáb koncepcióját: a lelki kitárulkozást a borítófotóval is szimbolizáljuk.”


Kiadó: Sony Music


Az album részletes adatai (track-lista, szerzők, közreműködők):

01. RITMUS (Szűcs N. - Szűcs N.)

02. BABY (Oláh I. - Orbán T.)

03. ANYÁNAK (Oláh I. - Orbán T.)

04. CÍMLAPHÍR (Oláh I. - Orbán T.)

05. KI A ROSSZ, KI A JÓ? (Oláh I. - Orbán T.)

06. FOHÁSZ (Oláh I. - Valla A.)

07. PÉNZÉRT MINDENT (Oláh I. - Orbán T.)

08. KÖRTÁNC (Oláh I. - Orbán T.)

09. SZERESS TESTVÉR (Oláh I. - Valla A.)

10. A SZERETŐK ÓCEÁNJA (Oláh I. - Orbán T.)

11. VALAMI ÚGY HIÁNYZIK (Oláh I. - Orbán T.)

12. KI NEM VOLT (Szenes Iván - Gábor S. Pál)