Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBp., Old Man's Pub, Boxer és barátai - 2009. november 24.
Varga Miklós, Jankai Béla, Fekete Zsolt mellett
a 'Boxer és barátai' formációval

fellépés
„Édes méreg”, „Nézz vissza”, „Papa, ha félsz”„.
..Ibolya 3 dalt énekelt a 2. etap elején: Édes méreg, Nézz vissza, Papa, ha félsz. Más kísérettel (nem Bencéék játszottak, hanem a fellépő Boxer zenekar), mindhárom dal kissé gyorsított változatban került színpadra. Ibolya a szokásos magas színvonalon énekelt (mondhatnám: hozta a formáját :)), jó hangulatban telt a fellépés. A koncert végén természetesen az Európa hangzott el, melyet Ibolya a színpadon kívülről kísért..”

„..
Eredetileg együtt énekelték volna az Európát.
El is hangzott: "Ibolya gyere ki énekelni velünk, ha van kedved"
Ibolya énekelt is, csak az volt a kár, hogy senki nem látta és senki nem hallotta. De ő biztos jól érezte magát..”Ibolya 3 dalt énekelt a 2. etap elején: Édes méreg, Nézz vissza, Papa, ha félsz. Más kísérettel (nem Bencéék játszottak, hanem a fellépő Boxer zenekar), mindhárom dal kissé gyorsított változatban került színpadra. Ibolya a szokásos magas színvonalon énekelt (mondhatnám: hozta a formáját :)), jó hangulatban telt a fellépés. A koncert végén természetesen az Európa hangzott el, melyet Ibolya a színpadon kívülről kísért :)
Összességében jó hangulatú fellépést láthattunk, Varga Miklós még mindig kiválóan énekel. A decemberi (ugyanitt zajló) "vendégség" valós voltát megerősíteni még nem tudjuk..:)

(Lazac-Luca, OIRO fórum, 2009-11-25 08:40)


Eredetileg együtt énekelték volna az Európát.
El is hangzott: "Ibolya gyere ki énekelni velünk, ha van kedved"
Ibolya énekelt is, csak az volt a kár, hogy senki nem látta és senki nem hallotta. De ő biztos jól érezte magát.

(szilvert, OIRO fórum, 2009-11-25 11:25)