Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKCsepel - 2008. augusztus 30.
Ifjúsági Tábor
z
ártkörű koncert„...A Csepeli koncertre,már régóta vártam.Ritkán nézem meg Ibi lapjait...csak akkor tudtam meg,hogy zártkörű a fellépés,amikor már ott voltunk..
..
Semmi gond nem volt a koncerttel,igaz hogy nem voltak tul sokan,de mégis csak egy családi nap volt,körbe mindenféle játékkal,
és foglalkozásokkal,azokon vettek részt az emberek többnyire..

..
Hát igen, azért az fontos tényező, hogy ez nem egy kifejezett "Oláh Ibolya-koncert", hanem egy cég családi napja,
ahol a fellépő sztárvendég volt Oláh Ibolya..Ibolya honlapján AgnesBp ír a tegnapi csepeli fellépésről, mármint arról, amit a kerítésen keresztül látott. Nem túl szívderítő.

(Moon, OIRO fórum, 2008-08-31 18:03)


Csalódott vagyok.A Csepeli koncertre,már régóta vártam.Ritkán nézem meg Ibi lapjait...csak akkor tudtam meg,hogy zártkörű a fellépés,amikor már ott voltunk :( Ráadásul a kerítésen át láttuk,hogy a céges buliban nagyon kevesen voltak kíváncsiak Ibire!Páran ültek,néha tapsoltak,mi meg irigykedve néztük...Azt hittem,az én hibám,hogy ritkán nézem meg a lapokat,de látom,hogy csak tegnap értesítették a rajongókat :X Persze tudom,hogy ez nem a szerkesztők hibája,de jó lenne ha jóval előbb tudnának az emberek a változásokról!

(AgnesBp, olahibolya.hu fórum, 2008-08-30 20:55)


Semmi gond nem volt a koncerttel,igaz hogy nem voltak tul sokan,de mégis csak egy családi nap volt,körbe mindenféle játékkal,és foglalkozásokkal,azokon vettek részt az emberek többnyire.

(Makka, OIRO fórum, 2008-09-01 12:27)


Hát igen, azért az fontos tényező, hogy ez nem egy kifejezett "Oláh Ibolya-koncert", hanem egy cég családi napja, ahol a fellépő sztárvendég volt Oláh Ibolya. Szerintem sem volt különösebb probléma, ennek megfelelően alakult a lelkesedés is.

(Lazac-Luca, OIRO fórum, 2008-09-01 15:57)


meg a sörnek megfelelően. :)))

(mTimi, OIRO fórum, 2008-09-01 16:33)


Na, így akkor mindjárt oké! AgnesBp mit látott, nem tudom. Örülök, hogy Lucáék nem a kerítésen keresztül nézték Ibolya fellépését, Ági nyilván attól nem látta rendesen a "megfelelő" "lelkesedést". Én mindenestre a sztárvendég fellépése alatt nem más "foglalkozásokon" vettem volna részt, de én már csak ilyen vagyok.

(Moon, OIRO fórum, 2008-09-01 17:35)


Nekem nagyon bejött,főleg hogy jó régen voltam már koncerten. :D
Mellesleg a végére egész jó lett a hangulat,látszott hogy a "Magyarországot"szinte mindenki ismeri,és szereti. ;)

(Csilla, OIRO fórum, 2008-09-01 22:10)


Persze, Moon, én is odamentem volna, de nyilván nem mindenkit érdekel. A gyerekek meg ugye szívesebben játszanak, a férfiak söröznek, stb...

(Lazac-Luca, OIRO fórum, 2008-09-02 06:16)