Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBp., Old Man's Pub - 2008. augusztus 22.
koncert...de mi volt az a fehér valami a kezén?..
..
fáslinak hivjak azt a feheret :D amugy a vegere egesz jo lett a hangulat is es szokasos jo konci volt..
..
De nagyon kellene már egy-két új dal, mert így megint nem megyünk egy darabig, mert ugyanazt nyomja két éve..sajnos én csak neten keresztül tudtam nézni, mert az immunrendszerem elég ellenségesen viselkedik velem, de igy ami lejött, hogy össze volt szedve, tul jo kedve látszolag nem volt, lefogyott, és persze szépen énekelt :)
de mi volt az a fehér valami a kezén?
mindenesetre sajnálom, hogy nem lehettem ott, mert gép mögül nagyon gagyesz volt a minöség, meg semmi feeling, semmi semmi. :(
majd szeptemberben :)

(krumpli, OIRO fórum, 2008-08-23 00:19)


krumpli,fáslinak hivjak azt a feheret :D
amugy a vegere egesz jo lett a hangulat is es szokasos jo konci volt.

(Makka, OIRO fórum, 2008-08-23 08:30)


Kb. húsz percig néztem a tegnapi koncertet online. Utána kiment nálam a biztosíték, helyesebben nem vártam meg, hogy kimenjen, inkább „elkapcsoltam”.
Szeretném végre egyszer úgy látni/hallani a Még él még című dalt – ami egyébként az egyik kedvencem –, mintha Ibolya a „Mega-döntőben” énekelné, amikor tétje lenne az előadásának, és valóban átlépne azon a bizonyos „kapun”. /Anno a Margitszigeten sem vette komolyan sajnos!/
A nagyobb problémám egyébként a dalok közbeni ivással, cigizéssel volt. Semmi nem indokolhatja, hogy az előadó ne a dalok közötti szünetekben csillapítsa szomjúságát; a cigarettára pedig – szerintem – ott a két rész közötti szünet.
Lehet, hogy ezek miatt maradtam le egy egyébként jó koncertről? Meg a következőről és az utána következőről is? Az Old Man’s koncertek jó csalogatók lehetnének, ha…

(Moon, OIRO fórum, 2008-08-23 09:30)


Kumpli, jobbulást neked!
A tegnapi koncerten örültem, hogy telt ház és jó hangulat volt. A Magyarország előadása csodálatos volt, ezt a hatást, amit kivált, leírni nem lehet, ezt ott kell érezni. Nekem még a két LGT szám, a Ringass el, az Embertelen dal, és az Ibolyavirágszál tetszett. Viszont nem tetszenek, sőt, idegesítenek a Keresztes Ildi számok, teszi velük tönkre a hangját. Moon, az, hogy itt koncert közben cigit kér, meg iszik, nem annyira zavaró, mint egy szinpadi koncerten, ahol csak rá figyelnek az emberek, mert itt nagy a nyüzsgés, rohangálnak a pincérek, születésnaspi tűzijáték gyullad, esznek-isznak a vendégek, és mellesleg hallgatják Ibolyáékat. Szóval itt megbocsátható. De nagyon kellene már egy-két új dal, mert így megint nem megyünk egy darabig, mert ugyanazt nyomja két éve. Egyébként Ibolya nagyon helyes volt, mondhatni jó formában van.
Mindenkinek üzenem, aki kocsival megy, hogy az első két helyre ne álljon, mert mozgássérült hely, ha nincs is felfestve, meg a tábla is jóval előtte van kitéve, - mert kerékbilincs jár érte, hogy a.....mi megszívtuk. Állítólag minden este itt aratnak a Centrum bilincs-lincselői!

(obj, OIRO fórum, 2008-08-23 11:04)


Kedves obj!
Kint van a tábla, érthető a felirat, szerintem egyértelmű, hogy mit jelent a "2x" -jel. Én is már sokszor állhattam volna oda, de nem tettem, mert ki van írva. ;)
Szóval teljesen jogos a bünti.

(Lazac-Luca, OIRO fórum, 2008-08-23 12:11)