Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBp., Fővárosi Nagycirkusz - 2008. május 27.
Aida musical
Cirkuszos premier..Már a 26-án tartott nyilvános főpróbán teljesen egyértelművé vált, hogy valami elképesztőt fogunk látni a másnapi premieren. A teljesen átalakított színpadkép, a kiegészítő elemek, a kibővített vetítés, és legfőképp az Ibolyán megfigyelhető ismételt fejlődés azt sejtették, csodás esténk lesz. És valóban így lett… Az egyetlen „apró” negatívumot az jelentette, hogy Ibolya az egyik jelenet végén, kifelé menet rossz helyre lépett, és elesett. Ennek következtében másnap bekötött kézzel játszotta végig a darabot, de a színvonalon ez nemhogy rontott volna, hanem az egekbe repítette…Jobbulást kívánunk neki, és reméljük, a következő egyiptomi „kirándulása” alkalmával már nem kell fájdalommal küzdenie..”

És hogy miben volt más a megint teltház előtt játszott darab a megszokottól? A legfontosabb különbség talán a színpadkép átalakítása. Mivel a cirkuszban a porond kör alakú, ehhez kellett alkalmazkodjanak, és teljes mértékben sikerült is.A másik különbség az új szereplők bevonása. Láthattunk egy elefántot, akinek a nevét sajnos nem tudjuk, de profi módon oldotta meg a feladatát, mely szerint Amnerist hozta be a hátán, utána térdre ereszkedett, megköszönte a tapsot, majd kiballagott. Továbbá találkozhattunk tűzzsonglőrökkel és artistákkal is, akik szintén beépültek a történetbe.Talán ezeknek az új motívumoknak is köszönhető a hatalmas siker a darab végén...2008. május 27-én, a Fővárosi Nagycirkuszban is bemutatkozott az AIDA musical. A premieren Ibolya és Szomor György alakították a két főszerepet.
Már a 26-án tartott nyilvános főpróbán teljesen egyértelművé vált, hogy valami elképesztőt fogunk látni a másnapi premieren. A teljesen átalakított színpadkép, a kiegészítő elemek, a kibővített vetítés, és legfőképp az Ibolyán megfigyelhető ismételt fejlődés azt sejtették, csodás esténk lesz. És valóban így lett… Az egyetlen „apró” negatívumot az jelentette, hogy Ibolya az egyik jelenet végén, kifelé menet rossz helyre lépett, és elesett. Ennek következtében másnap bekötött kézzel játszotta végig a darabot, de a színvonalon ez nemhogy rontott volna, hanem az egekbe repítette… És hogy miben volt más a megint teltház előtt játszott darab a megszokottól?
A legfontosabb különbség talán a színpadkép átalakítása. Mivel a cirkuszban a porond kör alakú, ehhez kellett alkalmazkodjanak, és teljes mértékben sikerült is. Minden apró helyszínt beépítettek, mindenhol zajlott valamilyen esemény, sosem kellett unatkozzanak a nézők. A játékot pedig szintén kör alakúra tervezték át, vagyis mindenhonnan ugyanolyan jól lehetett látni, ezzel sem volt probléma. Maximálisan kihasználták a porond adta lehetőségeket.
A másik különbség az új szereplők bevonása. Láthattunk egy elefántot, akinek a nevét sajnos nem tudjuk, de profi módon oldotta meg a feladatát, mely szerint Amnerist hozta be a hátán, utána térdre ereszkedett, megköszönte a tapsot, majd kiballagott. Továbbá találkozhattunk tűzzsonglőrökkel és artistákkal is, akik szintén beépültek a történetbe.
Talán ezeknek az új motívumoknak is köszönhető a hatalmas siker a darab végén, bár sok olyan ember is eljött erre az előadásra, akik még sosem látták az Aidát. Vagyis nekik minden teljesen ismeretlen volt, de egyértelműen állíthatjuk, hogy óriási sikert aratott a musical. A többszörös visszatapsolás és a hosszú percekig álló közönség hihetetlen hangulatot teremtett. A Vörösmarty Színház és a darab honlapjának hozzászólásai, és a személyes megnyilvánulások alapján szinte egyértelműen kijelenthetjük, hogy a darab eddigi egyik legnagyobb sikerét produkálta a Fővárosi Nagycirkuszban. És Ibolya szerepe ebben elengedhetetlen volt…
Jobbulást kívánunk neki, és reméljük, a következő egyiptomi „kirándulása” alkalmával már nem kell fájdalommal küzdenie...

(Lazac-Luca, OIRO, 2008.06.05.)Még mindig érzem a tömény cirkusz szagot
budös volt,meleg volt,szar a hangostitas,az elrendezes,es az első félidő :D a masodik annyira tetszett h mar majdnem elis felejtettem az elejet ami sztem nem volt jo,de Ágika szerint hulye vagyok :D :P :D
yah és Ibi szupi volt,es gratula h felkezzel megoldotta a dolgokat ;) :D
amugy a cirkusz annyiba volt jobb hogy a táncosokat sokkal jobban elhetett látni mint bárhol.

(Makka, OIRO fórum, 2008-05-27 23:42)


Már félájult vagyok a fáradtságtól, ezért csak röviden: ESZMÉLETLEN JÓ VOLT!!!!!!!!!!!!!!
A Jóisten belerakta neki, de nagyon! Mármint a tehetséget! Majd holnap magamhoz térek.
Makkusz nem hülye vagy, hanem okos. Az érettségi csak ronthat rajtad!
De ahogy mondtam, ezt már többen túlélték.
Most megpróbálok aludni.Remélem sikerül.

(Ági, OIRO fórum, 2008-05-28 01:29)


Köszönöm a mai estét. Hogy kinek? Csak úgy, az életnek.
Egyébként a kedvencem az a rész, amikor már bementek a sírba, mindent elönt a füst, és az a sok-sok csillag mindenütt...Imádom a csillagokat.

(Lazac-Luca, OIRO fórum, 2008-05-28 05:57)


vááááááááááá, imááádom :D:D:D:D
nagyon nagyonnagyon tetszett, csak kár hogy vége van, pedig tényleg büdös volt :D
legeslegjobb!!

(krumpli, OIRO fórum, 2008-05-28 07:08)


Én még most is nagyon fáradt vagyok, szinte semmit nem aludtam, és most dolgoznom kell menni, pedig semmi kedvem nincs hozzá.
Nem, Makka
, nem Te vagy a hülye, mi magyarok vagyunk a hülyék. Ennyi Istenadta tehetségünk van, és akkor, az helyett, hogy élnénk vele, csak marakodunk.
Igen, nem csak Ibolyára gondolok, hanem az egész társulatra, a táncosoktól a koreográfusig, a színészektől a rendezőig, mindenkire.
Leváltunk egy igazgatót, aki ilyet tud létrehozni. Jaj, jaj, jaj. Ezzel talán mindent el is mondtam.
Félelmetesen, csodálatosan, fantasztikusan nagy előadást láttunk! Élén Ibolyával.
Köszönöm az élményt.
Ezt mindenkinek látnia kellene!
Az Aréna technikai berendezése, és mérete lenne méltó ennek a Társulatnak a játékára.
Mindenesetre így is fantasztikus élményben volt részem.

(Béla, OIRO fórum, 2008-05-28 07:27)


IBOLYAIBOLYAIBOLYAIBOLYAIDAIDAIDAIDAIDA :) :) :)
Csodálatos előadás, az első perctől az utolsóig! Óriási siker, hatalmas taps, felállva ünneplő közönség! Minden szereplőnek, rendezőnek, zenésznek, utólag is mégegyszer ezer köszönet az élményért, amit tegnap este nyújtottak! De Ibolya, szerintem élete legjobb éneklését produkálta, maga a
HANG, a HANG, a ZENE
:P !
Nekem nagyon bejött ez az amfiteátrum-szerű előadás, nagyon ki lett találva, csak kapkodtam a fejem, hova nézzek, mindenűtt történt valami. A kivetítő is nagyon jó ötlet, és a táncosok is végre igazi teret kaptak.
Örülök, hogy megismertem, akiket eddig még nem, és jó volt újra átdumálni az egész éjszakát! (nem akármilyen asztalszomszédokkal! :D )

(obj, OIRO fórum, 2008-05-28 07:48)


Atya isten, Ti mikor értetek haza? :)
Sorminta: AIDAAIDAAIDAAIDAAIDAAIDAAIDAAIDAAIDAAIDAAIDAAIDA

(Lazac-Luca, OIRO fórum, 2008-05-28 09:00)


KÖszönöm én is a tegnapi előadást, estét, embereket akiket szeretek - de tényleg még ha csak 1-2 ember is- mindent. Az egész napot, Ibolyát, a táncosokat, és mindenkit. /a büdöst nem :) /

(mTimi, OIRO fórum, 2008-05-28 09:01)


asszem itt mindneki későn fekudt koran kelt ;)

(Makka, OIRO fórum, 2008-05-28 09:05)


Ja,oly anyirra korán,hogy képtelen vagyok fogalmazni,de ígérem később megteszem.
És,hogy ne múljon el felhőtlenül a tegnapi nap élménye,a lányom elesett a biciklivel,totálkáros lett a könyöke,a nyakába lóg.....hát ennyit a táncról...és az optimizmusról. :(

(Csilla, OIRO fórum, 2008-05-28 09:15)


csilla,valld be h mondtad a lanyodnak h Ibinek be van kotozve a keze ;) :D

(Makka, OIRO fórum, 2008-05-28 09:17)


Makka! Azt sem tudta,hogy hol voltam tegnap.....
Szomorú vagyok,mert egy évnyi munkája van benne,de a remény hal meg utoljára. :( Most megyek,mert vár a mérleg,de este jövök!!!!!!!!!!!!!! ;)

(Csilla, OIRO fórum, 2008-05-28 09:22)


Csilla! Azért valami sztepp-tánccal még felléphetne! ;) azt lehet bekötött kézzel is, de nagyon sajnálom, és téged is, mert biztos lelkiismeretfurdalásod is van.
Hát Luca, 1 órára értünk haza, de aludni nem nagyon tudtam, gondolom egyikünk sem, folyton a jelenetek, a dalok jártak a fejemben. Bennem különösen Mereb szívfájdítóan gyönyörű dalának sorai térnek folyton vissza: ..."Még 8 éves sem voltam...." Olyan kár, hogy olyan ez a jelenet, hogy ott épp nem lehet tapsolni, pedig az egyik legszebb pillanat a darabban, Mereb csodálatosan énekel, és szívszaggató a zenéje is.
Nagyon megható volt, amikor és ahogy Aida a lába elé boruló núbiaiakat vígasztalja, simogatja, annyira őszinte, szeretettel teli mozdulatok voltak, ez a jelenet is belémvésődött. :)

(obj, OIRO fórum, 2008-05-28 09:46)


Fenn pár csillag rosszul áll, ez a sorsunk ránk talált
Rosszul rajzolták az istenek, odafenn az Ég falát..
na engem itt zavar h nem tudtunk tapsolni,ezt a számot most énekelték a legszebben

(Makka, OIRO fórum, 2008-05-28 10:40)


Obj: "8 éves alig múltam" ;) :) :P
Ja, én azt hittem, valamikor reggel, mert 7 után írtatok, és azt hittem, Béla már onnan ment egyből dolgozni :) Makka, igazad van, tényleg szép volt.Az is ,)

(Lazac-Luca, OIRO fórum, 2008-05-28 11:33)


KÖSZÖNÖM!!!! Csupa nagy betűvel!
Páratlan élmény volt számomra a darab, egyenesen zseniális, fantasztikus, minden várakozáson felüli volt !
Csak gratulálni tudok minden szereplőnek, de Ibolyának különösen!
Azóta is a hatása alatt vagyok!
Ilyen pillanatokért érdemes megszületni!
Ibolya jó választás volt, itt is remekül megállta a helyét, teljes erővel "ő viszi a pálmát"!
Nagyon sok sikert a továbbiakban Ibolyának is, és a Színháznak is!"

(Prisz, aida.hu fórum, 2008.05.28. 06:45)


Gratula az egész társulatnak!
Fantasztikus előadás volt!!
Kötelezővé tenném, ezt mindenkinek látnia kellene , Ibolya hangjától kiráz a hideg, annyira helyén van!
Mégegyszer GRATULÁCIÓ , és FANTASZTIKUS!"

(Bonny, aida.hu fórum, 2008.05.28. 08:31)


Akkor egy kicsit részletesebben.
Bevallom, Fehérvár után féltem egy kicsit, hogy milyen lesz az előadás. A cirkuszt megelőzően láttam mind a három helyszínen. A szigeten a szabadtér és az első élménynek a varázsa, majd a Vörösmarty Színház csodálatos környezete varázsolt el. A Syma-csarnok csalódást okozott, és ezek után nem kis szorongással vártam a tegnap estét. Hallottam, hogy a színházhoz képest szegényes a színpadi díszlet, a cirkusz adta lehetőségekhez igazodtak.
Két barátomat is rábeszéltem a musical megnézésére, akik még korábban nem látták, ezért is volt bennem szorongás, hogy vajon milyen lesz az előadás.
42-en vettünk egy szektorba jegyet. Már 5 órakor elkezdtünk gyülekezni a közeli étteremben, ahol jó hangulatú beszélgetések folytak. Jó volt új arcokat is megismerni illetve voltak, akikkel szintén itt találkoztunk, viszont nem a mi szektorunka szólt a jegyük. Külön köszönet azoknak, akiknek szerencséjük volt látni a főpróbát és úgy tudtak róla írni, illetve mesélni, hogy megtartották bennünk a kíváncsiságot. Nem tömjénezték az előadást, ezért mindegyikünk várakozástól fűtötten foglalt helyet.
Az előadás hol színesebb, hol színtelenebb volt a színházhoz képest, bennem mégis ez a fajta műsor nyújtotta a nagyobb élményt. A tűzzsonglőrökkel kiegészített, és a táncosoknak nagyobb teret adó jelenetek látványban felül múlták a színházi keretek közé szorított darabot. Az elefántos jelenet rövid volt, de beleillett a darab részébe. Nekem a vetítések alatt nyújtott élmények voltak kisebbek, mint a színházban. Lehet, hogy ez azért tűnt másnak, mivel kevésbé lehetett lesötétíteni a teret és sokkal meredekebb szögből lehetett látni a szereplőket.
Az erősítés egy-két apróbb reccsenése nekem nem csökkentette az élmény hatását. Az egész darabhoz mérten ezrelékekben lehetett csak a hibákat felfedezni, de ez így legalább növelte az élő előadás varázsát. Ibolya hazafelé menet mondta, hogy sok hibát ejtettek, amit mi viszont nem vettünk észre. Közöltük is ezt vele, és kifejeztük elragadtatásunkat az egész darabbal szemben. Valaki írta vendégkönyvbe, hogy ezt mindenkinek látnia kellene, és milyen igaza van. Képtelenség leírni azt az élményt és katarzist, ami a darab alatt ért bennünket. A végén legalább 15 percen keresztül fülsüketítő álló tapsvihar volt. Barátoméknak is borzasztóan tetszett és nem győzte hálálkodni, hogy rájuk beszéltem, hogy nézzék meg. Már a szüneten érdeklődtek, hogy mikor lesz a következő előadás, mert szeretnék ismerőseiket elhívni és még egyszer megnézni a darabot. A szünetben is és az előadás végén is mást sem lehetett hallani, a számomra ismeretlen nézőktől, hogy mennyire csodálatos ez a musical és Ibolya valamint a többi szereplő is milyen fantasztikusan játszik és énekel. Külön hallottam Radamest és Merebet dicsérni és érdeklődtek, hogy kik ezek az énekesek, hogy még nem hallottak róluk. Ezen kívül egy nagyobb csoport angolul beszélgetett a szünetben, így valószínűleg messzire fog szállni a társulat híre. Amneris is nagyot alakított, nekem játéka jobban tetszett, mint az eddigiek. Ibolyáról csak annyit, hogy nagy butaság lenne ennek a lánynak elengedni a kezét, mert ilyen tehetséget lehet, hogy nagyon sokáig nem találunk.
Ha mégis egy kicsit hosszabb voltam, akkor elnézést kérek, de ezeket muszáj volt kiírni magamból.

(Béla, OIRO fórum, 2008-05-28 14:12)


Kössz Mindenkinek ,aki leírta a benne feltörő érzéseket.Jó volt olvasni a beszámolókat.. :)

(Rossi, OIRO fórum, 2008-05-28 14:51)


Nos,nekem a tegnapi napra annyira szükségem volt,mint aszályos talajnak az esőre!
Egy nyugalmasnak nem mondható délután után kicsit késve de megérkeztük a Cirkusz közeli étterembe,ahol már gyülekezett a társaság.
Nem is tudom felidézni mikor jöttünk össze ilyen sokan,talán közel egy éve a Margitszigeten.
Jó volt újra találkozni a sok ismerős arccal,kicsit beszélgettünk,ki-ki a maga módján,mert a „fél szavakból megértjük egymást”most valahogy nem jött be,talán túl nagy volt a meleg,vagy az izgalom,mert ugye az előadás kezdete előtt egy órával még mindig akadt kevésbé megválaszolható kérdés az musicalt illetően.
A kezdés előtt úgy fél órával,a Cirkusz bejárata előtt toporogtunk,majd elérkezett a várva várt pillanat,mindenki elfoglalta a helyét
Az állat szagot én az elején nem éreztem,(inkább füstőlő volt)és később sem volt túlságosan zavaró.
Az első benyomásom,nem igazán volt pozitív,a színházhoz képest jóval kevesebb volt a díszlet,és nem igazán tudtam elképzelni hogyan építik majd fel a darabot.
Aztán felcsendült az ismerős zene,inmár 6.alkalommal,és ezzel számomra megszűnt létezni a külvilág.
Már a porondra való első belépés alkalmával tapssal fogadta a közönség a szereplőket.
Szenzációsan oldották meg a hiányzó díszletet a két oldali kivetítőkkel ,és minden ott volt aminek ott kellett lennie,egy pillanatig sem volt hiányérzetem,a helyszínek közötti átmenetek minden egyes mozzanatai ki voltak dolgozva,és a porod adta lehetőség maximálisan ki volt használva.
Hol a porondon,hol a lépcsökön,hol a két lépcső között,vagy pedig a porond szélén,centiméterekre a nézőktől zajlottak a jelenetek.
Arra is figyeltek hogy a szereplők az egész teret ki használják,nemcsak a jobb,bal vagy közép érvényesüljön.
Én az erkélyen viszonylag magasan ültem,de ennek ellenére volt olyan jelenet,ahol Ibolya és Szomor György minden arcrezzenését láthattam.
A hangosítással kapcsolatban,én sokkal rosszabra számítottam,mert valaki utalt rá,de szerintem egy-két recsegést leszámítva nem volt semmi gond ezzel sem.
Én a helyszínnel kapcsolatban le merem írni,(bár biztosan lesz aki nem ért velem egyet)de nekem ugyanazt a varázst nyújtotta ,mint a színház Fehérváron,hangsúlyozom,hogy nem össszehasonlítani akarom a kettőt,mert teljesen más,de a maga nemében mindkettő ugyanolyan érzéseket váltott ki belőlem.
Én ezen a helyszínen,úgy éreztem szó szerint teret kapott a darab,és még inkább emberközelibb lett
Tökéletesen beleépült a hatalmas elefánt a darabba az artistákkal együtt,mintha mindig is részesei lettek volna (bár megjegyzem volt egy jelentet az artisták esetében,ami számomra nem odaillő volt a szám mélysége,komolysága miatt,ill.szó szerint nem oda,hanem egy kicsit a háttérbe)
A táncosok fantasztikusak voltak,sokkal nagyobb volt számukra a tér az érvényesülésre a porond nagyságából adódóan,és nekem úgy tűnt talán többen is voltak,de lehet hogy csak érzéki csalódás volt.
Úgy érzem minden egyes szereplője a darabnak maximálisan kitett magáért,csodálatosan játszottak és énekeltek.
Ibolya végig tökéletes formában volt,oly annyira hogy Makka az általad már említett számnál,most így 6.alkaommal is potyogtak a könnyeim.
Mindent összefoglalva fergeteges előadás volt,csodálatos,fantasztikus művészekkel,akik nagyon megérdemelték a szűnni nem akaró tapsot,ill.álló tapsot.
Most először nem bírtam ki hogy a végén a „szállj fel dalt”ne énekeljem velük együtt.
Köszönöm mindenkinek,azoknak is akik a héttér munkákban vettek,vesznek részt,hogy egy ilyen előadásnak lehettünk a részesei,és aki elmulasztotta volna,mindenképpen nézze meg,mert egy életre szóló élménnyel lesz gazdagabb.
Az előadás után,még pár órán keresztül dolgozott bennünk az adrenalin,így jobb is volt,hogy nem mentünk rögtön haza (ezért is,meg másért is)és levezetésként még úgy két órát beszélgettünk.
A reggeli vagy vacsora elfogyasztása után,én hajnal 3 körül feküdtem le,aludni persze képtelen voltam „fenn pár csillag rosszul áll”-t talán (na meg a három macska).és 5 elött keltem,hogy időben hazaérjek.
Fáradt vagyok,de kellemesen fáradt,mert feltöltődtem a szívem tele van melegséggel,boldogsággal,mert láttam és beszélhettem mindazokkal akik nekem ide-stova 4 éve az életem részesei lettek,és akik fontosak számomra.
Köszönöm.....
:)

(Csilla, OIRO fórum, 2008-05-28 14:59)


Én hajnalig nem is mentem haza. Próbáltam feldolgozni a KATARZIST.
Először megijedtem a hanghibáktól, (Mint kiderült nem voltak veszélyesek.) és furcsa volt hogy a hang fellülről jön, de negyed óra múlva megszűnt minden más, és csak jött...jött a porondról az az életérzés. Ajánlom mindenkinek a darabot itt a Cirkuszban is!

(wpetya, OIRO fórum, 2008-05-28 19:04)


Mindenképpen szerettem volna néhány sort írni a tegnapi előadással kapcsolatban, de én ezt vagy azonnal megteszem, vagy örökre elhalasztom. Sokat jelentett számomra a tegnap este, így próbálok valami-féle középutat megtalálni. :)
Röviden csak annyit, hogy fantasztikusan éreztem magam! Jó volt, újra ilyen sokan összejönni, beszélgetni, rég nem látott ismerősöket felfedezni. Az előadás pedig az elejétől a végéig rabul ejtett. Nagy színházpárti lévén magam is meglepődtem ezen, de így volt. :)
Ibolya fantasztikus volt, a játéka pedig egyre profibb. Mintha az Isten is neki "teremtette" volna ezt a szerepet, olyan meggyőzően alakítja Aida karakterét. Őszinte játékával, "keserédes" hangjával azt hiszem több száz ember szívét sikerült -e pár óra alatt meghódítania.
Csak így tovább Ibolya! :)

(Györgyi, OIRO fórum, 2008-05-28 22:20)


Köszönjük a 27.i napot Nektek is akik segítettetek a belépő megszerzésében, és a Társulat minden tagjának, elsősorban Ibolyának.
Mi először láttuk az előadást, mindenkit lenyűgözött. Fantasztikus,csodálatos előadás volt.
Szarvas és környékéről 13 fővel voltunk mindannyiunknak nagy élmény volt.
Minden szereplőnek csak gratulálni lehet a szép dalok előadásáért.Szomor György hangja is nagy hatással volt ránk, akit szinte nem ismertünk eddig.
Ibolya - aki szintén elvarázsolt mindenkit, így élőben még nagyobb hatással volt ránk. Csodálatosan énekelt, és igen profin szinészkedett.Lehet érezni ,hogy mennyire szívből énekel, és mennyire fontos neki a közönség szeretete. A mai világban nagyon fontos, hogy az emberek ki tudjanak kapcsolódni ,elfelejtsék a gondjaikat. Mi ezt ott megkaptuk Ibolyától és a Társulat minden tagjától. Feltöltődve, kikapcsolódva tudtunk hazajönni.Mindenki egy életre szoló élménnyel lett gazdagabb, ez a haza felé beszélgetésből kiderült. Nem volt összehasonlítási alapunk, de nekünk ahogy most láttuk nagyon tetszett minden részlete.
A csoportból én voltam az "igazi" Ibolya rajongó - a többiek az én szervezésem által jöttek - viszont elmondásuk alapján mindenki csodálattal , szeretettel, lenyűgözően beszéltek Ibolyáról. Úgy látom a " szivükbe zárták". AIDA cd-t is vásároltak, sőt szívesen megnéznék az előadást mégegyszer, rólam nem is beszélve.
Akiknek meséltünk az előadásról igencsak felkeltettük az érdeklődésüket.
Az előadás végén Ibolya biztosan megismert Benneteket, mert láttuk hogy felnézett és mosolygott felétek.
Jó volt látni az előadás végén az igazi nagy sikert!
Egyszóval remekül éreztük magunkat.

(JJ, OIRO fórum, 2008-05-29 07:18)


JJ: köszi, hogy "toborzod" azokat az embereket, akik látják a valóságot, azt, hogy Ibolya milyen szép dolgokat csinál, és nem a bulvársajtónak hisznek... Jó dolog, ha egyre többen kezdik megismerni.
Örülünk, ha ennyire lenyűgözött Titeket, és tetszett az előadás. Megértjük :)
Annak meg végképp nagyon örülünk, ha Ibolya mosolyog... ;)

(Lazac-Luca, OIRO fórum, 2008-05-29 08:53)


Az Aida vendégkönyvben olvastam egy szellemes rövid írást. Minden szava igaz, de ez különösen tetszett.
„Klíma,,,,Hőség (még erre is figyeltetek!!!mint Núbiában:-)))))”

(Béla, OIRO fórum, 2008-05-29 09:51)


Igen, Béla, ez nekem is tetszett. :) Egyetlen bakija az, hogy a sztori nem Núbiában játszódik :) :)

(Lazac-Luca, OIRO fórum, 2008-05-29 11:14)


Tegnap mesélte az egyik ügyfelem,hogy édesanyját szülinapi ajándékként Aida jeggyel lepte meg a cirkuszi előadásra,és édesanyja teljesen el volt ragadtatva az előadástól.
Ő maga tavaly a premier D.Márta változatát látta a Margitszigeten,ami tetszett neki.
Most megígértette velem,hogy időben szólok neki,hogy augusztusban meg tudja nézni az Ibolya-Szomor változatot is.
Milyen kicsi a világ.....

(Csilla, OIRO fórum, 2008-05-29 11:49)