Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBp., Old Man's Pub - 2008. május 9.
koncert„..Hülyeség volt, hogy nem engedtek be, így sajnos kihagytál egy nagyon jó estét. Ibolyka vidám volt, nagy kedvvel énekelt és húzta maga után a zenekart is. Szinte semmit nem tévesztett, nagyon ott volt! Meg a fiúk is. Rég halottam ilyen jó zenekar bemutatást. Mindegyik fiú nagy kedvvel improvizált. Mi is kitettünk magunkért, a Magyarország "a capella" része mi voltunk..”na, mondjátok, mondjátok, milyen volt a koncert, miröl maradtam le, ugyanis engem nem engedtek be
azért mert volt nálam egy viz, mokus a megmondhatoja, hogy nem viselkedtem csunyán, makkusz pedig hogy esélytelen volt a dolog.
joe-val is találkoztam, és szilverttel is, életemben tudatosan elöször. :) szia, szilvert :D
meséljetek, én nem tudok. :(

(krumpli, OIRO fórum, 2008-05-10 00:28)


Hát sajnálhatod! Hülyeség volt, hogy nem engedtek be, így sajnos kihagytál egy nagyon jó estét. Ibolyka vidám volt, nagy kedvvel énekelt és húzta maga után a zenekart is. Szinte semmit nem tévesztett, nagyon ott volt! Meg a fiúk is. Rég halottam ilyen jó zenekar bemutatást. Mindegyik fiú nagy kedvvel improvizált.
Mi is kitettünk magunkért, a Magyarország "a capella" része mi voltunk, Ibolyka beintett és nem volt mese, dolgozni kellett. Elég sokan voltak (mi is) és én láttam a boltívek mögötti asztalok között táncolni egy férfit. Hát ő is jól érezte magát! Meg persze mi is. Csak megint őrült meleg volt.
Nem tudom mikor lesz júniusban, de már most várom a következőt. Addig egy AIDÁ-val vígasztalódunk 27-én. Ugye oda jössz? Ne hozzál vizet!

(Ági, OIRO fórum, 2008-05-10 00:50)


és legközelebb maszkba gyere Krumpli,mert alltalaba ugyanazok vannak ott...nem tuti h beengednek legkozelebb...de lassan mar engem se :)

(Makka, OIRO fórum, 2008-05-10 09:05)


Ági, jájj, most uborkazöld vagyok az irigységtöl :P
biztos nagyon jo lehetett. Ibolykábol amugy láttam kb 5mp-et, amikor még épp nem vették el a vizem. uj pulcsija van, nem? :)
igenigen, jövök 27-én, már nagyon várom, de elötte nekem lesz 18-án is egy Aidám :D
vizet sohatöbbet nem veszek :X
Makkusz, filoztam, hogy kérek vmeik házbol egy lepedöt, magamrateritem, és besurranok, csak hát. :D:D

(krumpli, OIRO fórum, 2008-05-10 09:39)


Jaj, Krumpli, kár, hogy nem szóltál. Na, írok Neked privát mailt. Ilyen nincs, hogy nem engednek be valakit, legalábbis sztem.
Hang tényleg nem volt, nem a Ti hibátokból :)
És Krumpli: jól láttad, igen, új :)

(Lazac-Luca, OIRO fórum, 2008-05-10 11:11)


engem sem akartak utana vissza negedni emrt h azokat akik old előtt isznak nem engedik vissza..bekaphatjak

(Makka, OIRO fórum, 2008-05-10 13:04)


nem tudott volna behozni senki, még Ibolya sem, mert B kijött, mondtam neki, hogy nem engednek be, mondta, hogy szol Ibolyának, és félidöben majd behoz, de mondták a testörök, hogy szo sem lehet rola.
amugy ha valaki kiváncsi, hogy mit ne kövessen el, elmondom mi történt:
volt a kezemben egy viz, és kikapta egy valaki a kezemböl, de már lent, a sötét részen, én meg reflexböl visszakaptam. aztán elkezdtek kifelé lökdösni, de nagyon durván, én meg mondtam, hogy értek én a szép szobol is, kimegyek, de ne lökdössenek már. majdnem orrabuktam. aztán kint elmesélte a többi kidobonak, hogy nem mehetek be, mert a magatartásom nem volt megfeleö, és tényleg nem is engedtek be. kérdeztem, miért nem. 'mert nem vagyok szimpatikus'. ...

(krumpli, OIRO fórum, 2008-05-10 14:48)


legalább az igazat mondták.
érdekes engem mindig leengednek hiába iszom ott elöttük is akár... SzErEtNeK :D vihihihi

(mTimi, OIRO fórum, 2008-05-10 14:57)


Egyértelmű, hogy Ibolyától itt senki nem sajnál semmit... DE a kulturált, emberi viselkedés, netántán az udvariasság alapként elvárható még a biztonsági őrőktől is, akkor is, ha ők nem épp erről híresek. Egy nőt lökdösni minden esetben elképesztő, még ha lett volna rá okuk is...
Igen, Makkának is volt már konfliktusa velük. A megoldás sztem nem az, hogy nem engedik be azokat, akiknél van valami, hanem az, hogy mondjuk nem vihetik be. Tetessék le velük valahova, és kapják vissza, ha mennek haza.Mert könyörgöm, nehogy már ők szabják meg azt, hogy én előtte mit veszek a boltban, amit haza vagy bárhova szeretnék vinni.Mert ahhoz végképp semmi közük...

(Lazac-Luca, OIRO fórum, 2008-05-10 15:18)


igazábol én nem szerettem volna bevinni, csak ott volt a kezemben, mivel a táskámba nem fért bele.
teljesen egyetértek veled, Luca.
és Moon, meg lett keresve az olds vezetöje, még ott, és azt mondta, hogy a biztonságiak a felelösek, hogy kit engednek be és kit nem, és ha ök indokoltnak gondolják, hogy ne menjek be, akkor nem mehetek be.

(krumpli, OIRO fórum, 2008-05-10 15:39)


Értem, Krumpli. Tehát akkor próbáltál te is intézkedni az ügyben. Hát, ezek után nincs mit mondjak.Ha a főnöknek sincs szava, akkor meg sme szólalok :) DE nem értek egyet a módszereikkel, ez biztos. Persze ez senkit nem érdekel.
Vigasztaljon a vasárnapi Aida. Lehet,h találkozunk? ;)

(Lazac-Luca, OIRO fórum, 2008-05-10 17:01)


Atyavilág! Ilyenről se hallottam :(
Az Old man's vezetőjéről meg megvan a véleményem hogy ennyire nem számít neki azok akikből él(nek)...
Krumpli ne hagyd magad!
Egyébként tegnap ahogy olvastam az üzeneted, pont azon gondolkoztam hogy tuti Ibolya simán bevihetett volna, DE ezek szerint nem. Hát ez tényleg szomorú :(
És ez tényleg igazságtalanság!
És ahogy Moon írta mégis csak a vendégekből élnek, szóval azért ezt csak nem kéne...
ééés ahogy Makka írta és én is egyetértek vele: bekap... :D
Még jó hogy engem és a barátnőimet márciusba beengedtek...Igaz nem volt nálunk semmi olyan...de azért jó tudni hogy ilyen eset is van, hogy legközelebb figyelmes legyen az ember.

(Ambrus Bogi, OIRO fórum, 2008-05-10 18:29)


kicsit nem voltam itthon ugyh csak most olvasgattam forumot..
Luca..nem midnenesetbe rossz az ha a pasik lökdösik a csajokat :P:D
Krumpli a nem szimpatikus :)
amugy azt kene cinsalni legkozelebb h bemenni a szmebe levő boltba nagy bevasarlast tartani otthonra(kaja,pia stb) es utana kis szatyrokba bevinni oldba,na nehogy mar azt mondjak h nem mehetek be. :)
amugy engem multkor vegul nem kuldtek el..bementunk es utanunk szoltak h amit a boltba vettunk az előbb azt sziveskedjunk kivinni..aztan ugy felidegeltek h kivagtam a kukaba es duzzogva vissza mentem :)
amugy ezeknel az oldosoknal tenyleg pofara megy az egesz...élvezik h megtehetnek barmit..

(Makka, OIRO fórum, 2008-05-11 11:59)