Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBp., Old Man's Pub - 2008. január 21.
koncert„..megint volt egy kis önkívület, egy kis szívfájdalom és csípte a szememet a cigifüst. Nagyon jó kis buli volt...
...akkor még jött a Magyarország, ami hiperszupernagyonklasszul sikerült. Hála Istennek Ibolya ezúttal nem hagyott minket kibontakozni, így lett végül gyönyörű. És akkor jött az őrület. Az történt ugyanis, hogy a kedves Old Man's Pubos szegről-végről kollégák leoltották a lámpát a színpadon és már szólt is a hangszórókból az a bizonyos, amit nem szeretünk. De a mi kis "Oláh Ibolya és zenekara" - nkat nem olyan fából faragták ám, hogy ha muzsikálni van kedvük, akkor csak úgy abbahagyják...ugyan már, dehogy! Valaki nagyon bátor, akiről persze fogalmam sincs, hogy ki lehet egy másik ismeretlennek karöltve nekiálltak kajabálni (ez a szó nagyon ott van :) ), hogy: "É-DES-MÉ-REG!É-DES-MÉ-REG!". Ez is vicces volt. Ennek köszönhetően-e vagy sem, a fiúk bizony elkezdtek játszani!!! És az a méreg olyan, de olyan édes volt, amilyet még nem pipáltam ibolyás pályafutásom alatt..”No, emberek! A tegnapi koncertről tessék nyilatkozni!
Részemről megint volt egy kis önkívület, egy kis szívfájdalom és csípte a szememet a cigifüst. Nagyon jó kis buli volt. Bencém, nekem elhiheted! :)

(királylány, OIRO fórum, 2008-01-22 11:25)


A dolog lényege, hogy Ibolyka ugyan még nem tökéletesen egészséges, de nagyon-nagyon jó kedve volt.
Innentől kezdve el lehet képzelni a hangulatot!

(Ági, OIRO fórum, 2008-01-22 11:49)


szerintem a koncert nagyon jol siekrult :) kulonosen tecett h sötétbe is elkezdtek nyomni az édes mérget :)

(Makka, OIRO fórum, 2008-01-22 14:44)


A koncert nagyon jó volt!!
Ibolya igen jókedvű volt, és ez átragadt rám is!!
Ja! Sötétben az Édes Méreg! Ibolya a megállíthatatlan!

(wpetya, OIRO fórum, 2008-01-22 20:43)


Szóval 21-én nekem kicsit "lötyögősen" indult a koncert, de nem váratott sokat magára az ugrálhatnék érzése sem. ;) Sajnos ezúttal táltosnőként nem hallhattuk Ibolyát, de ahogy Ági is írta, ennek nyilván az volt az oka, hogy Kati (jajjj ez olyan vicces :D) torka még nem teljesen egészséges. Hozzáteszem: igen kevés alkalommal lehetett csak ezt látni-hallani és csak az első egy-két szám volt kicsit tompább a megszokottnál. A Keresztes számokat már megint egy fokkal lélegzetelállítóbban énekelte az eddigieknél, amit csak azért nem tudok hova tenni, mert kb. 1 éve már azt mondtam, hogy ezt már nem lehet fokozni...tévedtem. Hihetetlen. A Nem kell alatt már kezdtem elszontyolodni (:o hogy ez a szó milyen hülyén néz ki leírva!), mert úgy éreztem: valami véget ér... DE akkor még jött a Magyarország, ami hiperszupernagyonklasszul sikerült. Hála Istennek Ibolya ezúttal nem hagyott minket kibontakozni, így lett végül gyönyörű. És akkor jött az őrület. Az történt ugyanis, hogy a kedves Old Man's Pubos szegről-végről kollégák leoltották a lámpát a színpadon és már szólt is a hangszórókból az a bizonyos, amit nem szeretünk. De a mi kis "Oláh Ibolya és zenekara" - nkat nem olyan fából faragták ám, hogy ha muzsikálni van kedvük, akkor csak úgy abbahagyják...ugyan már, dehogy! Valaki nagyon bátor, akiről persze fogalmam sincs, hogy ki lehet egy másik ismeretlennek karöltve nekiálltak kajabálni (ez a szó nagyon ott van :) ), hogy: "É-DES-MÉ-REG!É-DES-MÉ-REG!". Ez is vicces volt. Ennek köszönhetően-e vagy sem, a fiúk bizony elkezdtek játszani!!! És az a méreg olyan, de olyan édes volt, amilyet még nem pipáltam ibolyás pályafutásom alatt. :)
Porto, remélem tudod, hogy történelmi pillanat ez...még életemben nem ecseteltem ilyen hosszan egyetlen koncertet sem. De ez páratlan volt, úgyhogy ez a minimum! ;)

(királylány, OIRO fórum, 2008-01-23 08:52)


Köszi a kedves beszámolót, én ugyan ott voltam (igaz most hátul, de ott is jól szólt ám! :D ), de téged olvasva újra éltem - remélem ezután mindig páratlan élményben lesz részed és írsz is róla! :D

(Joe, OIRO fórum, 2008-01-23 10:13)