Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBp., Corvin Mozi, Casting premier - 2008. január 8.
zártkörű bemutató..Tegnap ott voltam a film díszbemutatóján, ahol rengetegen voltak. A hangulat jó volt, Ibolya is jókedvű volt, millió újságíró és TV csatorna...Sok barátom jelen volt, többek között Makkusz, Ataszék, Barbi, Anyácskáék, Bencéék, Szilverték. Sajnos össze-vissza ültünk, de azért jeleket adtunk le egymásnak..és a végén kicsit dumáltunk. Mindenkinek hasonló volt a véleménye. Pozitívan csalódtam Kernben, ugyanis a szokásoshoz képest sztem ebben a filmben jobb volt, mint ahogy azt megszoktam. Az egész film legértékesebb jelenete az a bizonyos fehérzakós...;) CSÚCS!!!! A többi szereplő is nagyon tehetséges, mármint a versenyző fiatalok közül......Visszatérve a bemutatóra: egyszerre több teremben is vetítették, utána kis meglepetéssel készültek a szereplők, az aulában egy felállított színpaod mindegyikük előadott egy dalt a filmből! Nagy siker volt és jó hangulat!.......Ott volt a szakma színe-java! Általában jó kritikákat hallottam magam körül, Ibolyát mindenki dícsérte!..”


Ildó vagyis Ildobildo vagyok, csak nem a saját gépemről írok és elfelejtettem a jelszavam és innen is regisztráltam egyet....:)
Szóval,...talán én vagyok az első beszámoló. Tegnap ott voltam a film díszbemutatóján, ahol rengetegen voltak. A hangulat jó volt, Ibolya is jókedvű volt, millió újságíró és TV csatorna...Sok barátom jelen volt, többek között Makkusz, Ataszék, Barbi, Anyácskáék, Bencéék, Szilverték. Sajnos össze-vissza ültünk, de azért jeleket adtunk le egymásnak..és a végén kicsit dumáltunk. Mindenkinek hasonló volt a véleménye. Pozitívan csalódtam Kernben, ugyanis a szokásoshoz képest sztem ebben a filmben jobb volt, mint ahogy azt megszoktam. Az egész film legértékesebb jelenete az a bizonyos fehérzakós...;) CSÚCS!!!! A többi szereplő is nagyon tehetséges, mármint a versenyző fiatalok közül. Több, ma már elismert magyar musical színész vagy hallgató szerepel közöttük! ( Számomra kicsit unalmas, h. a magyar filmekben mindig ugyanazok a színészek szerepelnek, hát ebben sem hagytak cserben.) Oroszlán Szonja a szokásos buta lányt alakítja, de meggyőzően. Érdekes módon, Puskás Peti is tetszett, pedig őt nagyon nem bírtam korábban! A film számomra kissé szegényes, amolyan alacsony költségvetésűnek tűnik, nem tudom, okkal csinálták-e ilyenre, mert v-mit jelképezni akartak vele vagy ennyire futotta!? Emelett jópofa, van benne pár jó poén, kikapcsolódásnak mindenképpen tökéletes! kasszasiker lesz, az tuti! Visszatérve a bemutatóra: egyszerre több teremben is vetítették, utána kis meglepetéssel készültek a szereplők, az aulában egy felállított színpaod mindegyikük előadott egy dalt a filmből! Nagy siker volt és jó hangulat! Sajnos Ibiről lemaradtam, mert eljöttünk addigra! :( Azt majd v-ki más leírja! ;) Ott volt a szakma színe-java! Általában jó kritikákat hallottam magam körül, Ibolyát mindenki dícsérte! :P Számomra ez a leglényegesebb! Ibi a film bizonyos jeleneteiben kicsit gyengébb, de valóban 10-15 perc eltelte után fantasztikus lesz! Abszolút természetes, magát adja és ez a jó! Van a filben egy jelenet, amit igazán kihagyhattak volt, az, amikor Kati meglátogatja a régi barátait...Kíváncsi vagyok, Ti mit szóltok ehhez?!

A film legelejnén óriási megelégülés volt számomra, h. óriási betűkkel az volt kiírva a váasonra, h. OLÁH IBOLYA!!!!! Még mondtam is Györgyiéknek! :) Egyelőre ennyi...várom a többiek beszámolóját. REMÉLM, IBOLYÁNAK ez egy igazán nagy kiugrási lehetőség lesz!!!! Egyik filmes barátom azt mondta, szerinte ez akkor durrant volna igazán nagyot, ha fél évvel a Megasztár 1. után mutatják be. Ki tudja?!

(Ildó, OIRO fórum, 2008-01-09 09:36)


A film tényeg nagyon jo volt,az a szam amit Ibolya enekelt benne az meg egyszerűen fantasztikus.Viszont a film vege nekem kicsit gyors volt sztem nem igy kellett volna befejezni…kepzeljetek azt almodtam h egymas utan kb 5ször megnéztem ithton dvdn és reggel amikor felkeltem a közös énekük jart végig az agyamba :)
Ildó:Ibolya nem énekelt a betegsége miatt sajnos :(
Több dolog most hirtelen nem jut eszembe,az biztos h meg moziba megfogom nezni parszor,es remelem gyorsan kiadjak dvdn :)

(Makka, OIRO fórum, 2008-01-09 10:41)