Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBp., Morrison's 2. Pub - 2007. december 17.
koncert
..Nekem is tetszett tegnap a hely. Szerintem jobb, mint a másik, tágasabb, jobb az elrendezése.Volt levegő, tömeg pedig nem. Lehet, hogy ez egy szempontból nem volt jó, de mindenesetre sokkal kényelmesebb. Ibolya: Kapucni felvesz, hang odatesz, a végén beszól, mindent kiénekel, mindenkit leénekel, szünet nélkül lenyom :)..”Most értem haza a koncertről, távirati stílusban: nagyon sikeres volt a koncert, a zenekar és Ibolya is nagyon "ott volt", sajna nem telt meg a terem, de azért jó sokan voltunk. Újdonság nem volt, kapucni fenn volt, árak 9-ig nagyon kedvezőek, kíváncsi vagyok, lesz-e folytatás.
jó éjt mindenkinek! :)

(obj, OIRO fórum, 2007-12-17 23:49)


A hely jo volt legalabb nem perselodtunk mint oldba es levegő is volt a vegere majdnem odafagytama :) a koncert jo volt bar vegigultem mint egy rokkant nyugdijas :) az se baj h nem voltunk oylan sokan..sztem amikor kevesebben vagyok sok ismeros akkor mindig jobb a buli...na most huzok fellabbal forgalmi vizsgara..az ibk ereje legyne velem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

nemigaz h sose sikerul valamit leirni hiba nelkul :D vagyok=vagyunk :D

(Makka, OIRO fórum, 2007-12-18 06:23)


Hajrá,Makka!! Ha kuplung nélkül leteszed a forgalmi vizsgát, kérhetsz tőlem bármit :)
Nekem is tetszett tegnap a hely. Szerintem jobb, mint a másik, tágasabb, jobb az elrendezése.Volt levegő, tömeg pedig nem. Lehet, hogy ez egy szempontból nem volt jó, de mindenesetre sokkal kényelmesebb.
Ibolya: Kapucni felvesz, hang odatesz, a végén beszól, mindent kiénekel, mindenkit leénekel, szünet nélkül lenyom :)

(Lazac-Luca, OIRO fórum, 2007-12-18 08:28)Luca kuplung hasznalattal de fajva..de aszem elkezdek rajta gondolkodni mit kerjek toleeeed :D SIKERÜÜÜÜÜÜLTTTTT :D nemtudom h cisnaltam de azert poen h fel nyomorekan megcsinatam :D

(Makka, OIRO fórum, 2007-12-18 09:55)


Nagyon állat volt a koncert, végre láttunk és nem nyomorogtunk, na meg táncolhattunk is - már ha annak lehet nevezni amit én műveltem :) - szóval jól éreztem magam. Köszi Ibolyának a zenekarnak, meg nektek. Jávor úgy püfölte a dobot, hogy szét szakadt az ütője :))

(Joe, OIRO fórum, 2007-12-18 10:29)


Visszatérek régi jó szokásomhoz és kommentálom az esteményeket:
Háááát...végülis jó buli volt. :D
Csak vicceltem. Nagyon jól éreztem magam. A helyszín ezerszer jobb, mint az Old. Remélem, elegen voltunk ahhoz, hogy legyen következő alkalom.
Makkuszom, már öntik a szobrodat! :P

(királylány, OIRO fórum, 2007-12-18 11:38)


Nagyon klassz volt a tegnapi buli!!!! :D
Szerintem is sokkal jobb a hely. Tágas, volt levegő, a cigi füst sem volt olyan vészes, :)
Makka !!! Gratula :D

(Rossi, OIRO fórum, 2007-12-18 14:29)