Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBp., Old Man's Pub - 2007. november 30.
koncert..Félelmetesen jó volt a tegnapi koncert! Szinte egy gyufaszálat sem lehetett leejteni, annyian voltunk. Szerintem sohasem voltunk még ennyien az Oldban.. Amit még szeretnék megjegyezni, hogy Magyarország alatt az Ibolyás kórus is fantasztikusan szólt!
Megérdemelnének már egy mikrofont!..”Hát ezek az Old Man's esték!!!!!!!!!!!
Csak annyit mondhatok, ha egyet is kihagysz megbánod!
A mai is csúcsszuper volt. És a végén volt Nem kell és Magyarország is. Pedig csak az egyik szokott lenni.
Fel vagyok dobva, mikor lesz ebből alvás?

(Ági, OIRO fórum, 2007-12-01 00:56)


Nah, hát én már egy órakor aludtam. tényleg szuper koncert volt :) csak kicsi a hely és sok az ember. na de ennyire ne legyen negatív... szuper volt :)

(mTimi, OIRO fórum, 2007-12-01 09:21)


Csatlakozom Ágihoz, félelmetesen jó volt a tegnapi koncert! Timinek is igaza van, szinte egy gyufaszálat sem lehetett leejteni, annyian voltunk. Szerintem, még sohasem voltunk ilyen sokan az Oldban. Minek volt ez köszönhető? Aidának, vagy csak, hogy péntekre esett, nem tudom. De nekem úgy rémlik, mintha már lett volna máskor is pénteken az Oldban Ibolya. Tehát a népszerűsége töretlenül ível felfelé.
Az elején féltem. Mikor megérkezett, nagyon fáradtnak tűnt, valószínűleg az is volt. Nem mosolygott, nem hülyéskedett. Szokásához híven, nehezen lendült bele, így az első két szám a szokott módon ment le. Aztán, színe varázsütésre, megváltozott. A zenekar is vele együtt ébredt fel, és egy fergeteges jó hangulatú koncertet kaptunk. Minden úgy szólt, mint ahogy annak szólnia kell. Barátnőm, meg is jegyezte, hogy ez még a lemeznél is jobban szól. Így is volt! Herr Attilát most Fehérvári Attila helyettesítette. Tökéletesen játszott, amit hiányoltam nála, azaz extázis az arcán. Majnik Laci ismét játszott velük néhány szám ereéig. Ő is nagyon jó volt. A többiek meg még jobbak voltak, mint korábban, pedig, akkor is nagyon jók voltak. Egyszerűen élvezték a zenélést. Ezt eddig igazából csak Ibolyán, és Bencén láttam korábban.
Amit még meg szeretnék jegyezni, hogy Magyarország alatt az Ibolyás kórus is fantasztikusan szólt! Megérdemelnének már egy mikrofont!


(Béla,OIRO fórum, 2007-12-01 12:27)