Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBp., Fővárosi Nagycirkusz - 2007. november 20.
Fellépés Lakatos Márk
divatbemutatóján, fodrászverseny
„Mi lesz velem”
„Romane” - TVerával, Póka Angélával, Dér Henivel közösen..Ma este a Fővárosi Nagycirkusz közönsége a következő számot hallhatja Ibolya, Póka Angéla, Tóth Vera és Dér Heni előadásában:
Madonna & Gogol Bordello: Romane (La isla bonita & Lela Pala Tute)..”

„..A Wella 2008-as hajtrendeket bemutató, show-elemekkel tarkított fodrászbemutatójára meglehetősen szokatlan környezetben került sor. Az egész napos eseménynek otthont adó Fővárosi Nagycirkusz porondján nemcsak a hajvirtuózok krémje, Krizsán Győző, Papasz Vasziliosz, a Nap Fodrászának kikiáltott Pikler Tibor – a sort hosszasan lehetne folytatni – tette tiszteletét, a rendezvény konferanszaként Tillát köszönthettük, aki a Megasztár és a Megatánc gyöngyszemeit szintén dobogóra csalta. Míg a háttérben olyan sminknagyágyúk dolgoztak a felvonuló modellek szépségén, mint Sipos Zita és csapata, vagy Gáspár Viki, a produkciók zömének rendezéséért Lakatos Márk és Lukács Gabi összeszokott párosa felelt..”Ma este a Fővárosi Nagycirkusz közönsége a következő számot hallhatja Ibolya, Póka Angéla, Tóth Vera és Dér Heni előadásában:
Madonna & Gogol Bordello: Romane (La isla bonita & Lela Pala Tute)
Eredeti koncertvideó: http://www.youtube.com/watch?v=dZOnw2EXAaQ
Dalszöveg: http://olahibolyamuzeum.oiro.hu/6_multimedia/3_dal szovegek/3_egyeb/24_romane.html

(szilvert, OIRO fórum, 2007-11-20 18:26)A Wella 2008-as hajtrendeket bemutató, show-elemekkel tarkított fodrászbemutatójára meglehetősen szokatlan környezetben került sor. Az egész napos eseménynek otthont adó Fővárosi Nagycirkusz porondján nemcsak a hajvirtuózok krémje, Krizsán Győző, Papasz Vasziliosz, a Nap Fodrászának kikiáltott Pikler Tibor – a sort hosszasan lehetne folytatni – tette tiszteletét, a rendezvény konferanszaként Tillát köszönthettük, aki a Megasztár és a Megatánc gyöngyszemeit szintén dobogóra csalta. Míg a háttérben olyan sminknagyágyúk dolgoztak a felvonuló modellek
szépségén, mint Sipos Zita és csapata, vagy Gáspár Viki, a produkciók zömének rendezéséért Lakatos Márk és Lukács Gabi összeszokott párosa felelt.

Oláh Ibolya. A keménység, füstösség jellemezte gyári költemények megismerése előtt Oláh Ibolya énekel, ha lehetne überelni Tóth Vera teljesítményét, Ibolyka überelné is, persze szó sincs ilyesmiről, mintha a Megasztár döntője elevenedne körénk, egyformán fantasztikusak mindketten.

(
http://hazaidivat.hu/divatmagazin/szepsegipar/wella_2008_hajvarazs_a_porondon_haj_show_071120.html)