Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBp., Old Man's Pub - 2007. augusztus 24.
„Édes méreg” koncert..Még él még, a szokásos cd-dalok, Keresztes Ildi-dalok a Nem a miénk kivételével, a Táltosasszony dala, az Embertelen dal, Ringasd el magad.A Nem kell ütött a legnagyobbat szerintem. Na és persze előtte, még az elején A hiba és az Ibolyavirág. Viszont szegény Ibolyavirág nem hallott semmit a saját hangjából, legalábbis a koncert első felében tutira így volt, ahogy egy párszor meg is említette. A szünet után talán sikerült beállítaniuk valamit, mert akkor már nem panaszkodott, de az is lehet, hogy egyszerűen belefáradt :) Először papírzsepit (majdnem Papírkutyát írtam) dugott a fülébe, hogy megoldja a problémát, aztán akartunk adni neki fülhallgatót, de arra nem tartott igényt :) DE azért nem okozott ez akkora problémát, élvezhető volt a koncert, nagyon is :) Az utolsó dal pedig a Magyarország.Végre csend lett a közönség soraiban, olyan csend, amelyet ez a dal érdemel.Hm..Isteni volt hallgatni.

„..Azt még mindenképpen meg kell jegyeznünk a tegnapi koncerttel kapcsolatban, hogy ezúttal a billentyűs Mirkó nem volt jelen, ezért Majnik Lacival egészült ki a zenekar, mint harmadik gitáros és szájharmonikás. Fantasztikusak voltak, ismét..”Én speciel jól éreztem magam.Arra számítottam, hogy megint rengetegen lesznek, mint utoljára, április 24-én, nem kapok majd levegőt, stb.Ráadásul 3/4 9 körül értem oda, szóval lemondó voltam már, és mégis jól alakult a dolog.Kevesebben voltak, jóval.

Még él még, a szokásos cd-dalok,Keresztes Ildi-dalok a Nem a miénk kivételével, a Táltosasszony dala,az Embertelen dal, Ringasd el magad.A Nem kell ütött a legnagyobbat szerintem.Na és persze előtte, még az elején A hiba és az Ibolyavirág.Viszont szegény Ibolyavirág nem hallott semmit a saját hangjából, legalábbis a koncert első felében tutira így volt, ahogy egy párszor meg is említette.A szünet után talán sikerült beállítaniuk valamit, mert akkor már nem panaszkodott, de az is lehet, hogy egyszerűen belefáradt :) Először papírzsepit (majdnem Papírkutyát írtam) dugott a fülébe, hogy megoldja a problémát, aztán akartunk adni neki fülhallgatót, de arra nem tartott igényt :) DE azért nem okozott ez akkora problémát, élvezhető volt a koncert, nagyon is :)
Az utolsó dal pedig a Magyarország.Végre csend lett a közönség soraiban, olyan csend, amelyet ez a dal érdemel.Hm..Isteni volt hallgatni.Arra jöttem rá, hogy szerintem jobb lenne Ibolyát hangszerek nélük énekeltetni :) Legalábbis számomra sokkal hatásosabb.
Szóval röviden és tömören:Ibolya hangja a régi, a modor is. :) Aranyos volt, bohóckodott, ásványvizet ivott, mint mindig,és kért tőlem egy szál cigit. Hiábba továbbítottam eme vágyát több dohányos felé is, senki sem reagált, ezért én gyújtottam meg neki egy szálat.Hát, elég viccesen nézhettem ki :). DE a lényeg az, hogy rájöttem, nem tudom átnyújtani a kordon-kötél fölött, ezért be kell másszak alatta--így legalább elkerültük a komikus helyzeteket ;).
Egy mondatban: semmi kirívó nem történt, Ibolya csúcsszuper hangú, mint tudja jól mindenki.Megérte ellátogatni oda tegnap este.

(Lazac-Luca, OIRO fórum,
2007-08-25 10:28)


Azt még mindenképpen meg kell jegyeznünk a tegnapi koncerttel kapcsolatban, hogy ezúttal a billentyűs Mirkó nem volt jelen, ezért Majnik Lacival egészült ki a zenekar, mint harmadik gitáros és szájharmonikás. Fantasztikusak voltak, ismét.

(szilvert, OIRO fórum,
2007-08-26 00:10)


Gyorsan leírom, hogy megint mennyire csúcsszuper volt a koncert az Oldban. Mirkó hiányzott egy picit, de ez a menetrend szerinti öntudatelvesztésemet egy cseppet sem befolyásolta. :)

(királylány, OIRO fórum,
2007-08-25 10:28)