Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKSzlovákia, Rohovce (Nagyszarva) - 2007. június 23.
„Édes méreg” koncert..A Magyarország fergeteges volt. Ahogy előadták az olyan szuper volt, mint mindig, de az emberek valahogy most máshogy fogadták, mint általában. Teljesen magával ragadta őket a dal, őrjöngtek a végén, énekeltek, imádták, de valahogy máshogy. Mi ott öten álltunk, és én kicsit kívülállónak éreztem magam, nem is a színpadot néztem közben, hanem a közönséget, nagyon szép volt az egész.
A végén az a rögtönzött kis előadás meg nagyon váratlan volt és gyönyörű, Ibolya elkezdte énekelni, Bence pedig próbálta csitítani a tomboló embereket, de hamar néma csend lett: "Szállj fel dal, vigyél magaddal, az égig szállj, szabad madár"!...”

„...Nagyon örültem, hogy hosszú idő után először újra elhangzott a Nem kell is, ami néhány őrjöngő fiatalból azt a kényszert váltotta ki, hogy vetkőzni kezdjenek... :D És a ruhadarabok természetesen Ibi kezében landoltak, majd kb. 100 km/órás sebességgel jutottak vissza gazdáikhoz. :D Napokig tudnám mesélni ennek a koncertnek a nagyszerűségeit. Sok olyan apró és óriási dolog történt és elhangzott most a színpadon, ami eddig még soha...”A szlovákiai Koncert angyon jo votl!nagy sikere volt Ibolyanak,jo közönség volt,Ibolyaeknak jo kedvuk volt..minden rendbe volt kivéve h semmit nem halott magabol de persze igy se tudott hamisan enekelni!az uccso szam vegen amikor visszatapsoltak elkezdte enekelni a szállj fel dalt a veget kicsit viccesre forditva!nagyon allat volt!

(Makka, OIRO fórum, 2007.06.24. 09:50)


Én még hozzátenném, hogy szerintem a Magyarország fergeteges volt. Ahogy előadták az olyan szuper volt, mint mindig, de az emberek valahogy most máshogy fogadták, mint általában. Teljesen magával ragadta őket a dal, őrjöngtek a végén, énekeltek, imádták, de valahogy máshogy. Mi ott öten álltunk, és én kicsit kívülállónak éreztem magam, nem is a színpadot néztem közben, hanem a közönséget, nagyon szép volt az egész.
A végén az a rögtönzött kis előadás meg nagyon váratlan volt és gyönyörű, Ibolya elkezdte énekelni, Bence pedig próbálta csitítani a tomboló embereket, de hamar néma csend lett: "Szállj fel dal, vigyél magaddal, az égig szállj, szabad madár"!

(edus, OIRO fórum, 2007.06.24. 10:45)


yaya telleg a magyarorszagot kihagytam dehat kcisit almos vagyok... :)
"szállj fel dal,oly messze tiplizz" :)

(Makka, OIRO fórum,
2007-06-24 11:19)


So
ha többé nem teszek olyan felelőtlen kijelentéseket, hogy: ez volt a legeslegjobb koncert, mert ezek után én igazán bele sem merek gondolni, hogy mi jöhet még. Edinához hasonlóan a Magyarország alatt én is teljesen el voltam varázsolva. Valami hihetetlen nagy siker volt. Döbbenetes, de Magyarországon eddig még soha nem láttam ilyen reakciót...
Nagyon örültem, hogy hosszú idő után először újra elhangzott a Nem kell is, ami néhány őrjöngő fiatalból azt a kényszert váltotta ki, hogy vetkőzni kezdjenek... :D És a ruhadarabok természetesen Ibi kezében landoltak, majd kb. 100 km/órás sebességgel jutottak vissza gazdáikhoz. :D
Napokig tudnám mesélni ennek a koncertnek a nagyszerűségeit. Sok olyan apró és óriási dolog történt és elhangzott most a színpadon, ami eddig még soha. SzuperSzuperSzuper volt!!! :)

(királylány, OIRO, 2007.06.24. 12:15)