Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBp., Old Man's Pub - 2007. június 1.
„Édes méreg” koncert..„Mióta ide járok még soha nem kaptunk ekkora tapsot...”Úgy látszik, én értem haza leghamarabb :)
Szóval kedves rajongók, akik nem tudtatok eljönni ma este, sajnos egy szuper hangulatos és "csúcsminőségi" koncertről maradtatok le. Ibolya nagyon jó formában volt, vele együtt a zenekar is, a szünet után főképp, a maximumot nyújtották. sajna, az idő lejárt, 11 után már nem lehet hangosan zenélni, így az Édes méreg ráadás elmaradt, de helyette egy csodálatos, kicsit szintetizátor-szólóra átírt fenomenális Magyarországot hallhattunk. Elhangzott a Táltos dal is, nagy örömünkre, a virtuozitás magas fokán! Rögtönzésekkel, másképp, mint a klipben, de szívhezszólóan. Ibolya a végén megköszönte a szerinte eddigi legnagyobb tapsot, amit kapott. :)
Jó éjt mindenkinek!

(obj, OIRO fórum,
2007-06-02 00:47)Obj-nek igaza van, ez ma nagyon-nagyon-nagyon -nagyon ..........jó volt! Nem tudni miért, csak! És Béla megkapta ajándékba a Táltos dalt, Bence mondta, hogy azt nem is próbálták az új basszus gitárossal (Temesi Berci, de mégis eljátszották. Szerencsére Ibolykának is nagy kedve volt hozzá, meg a többi dalhoz is. Szuper volt, szerencse, hogy nem hagytam ki.

(Ági, OIRO fórum,
2007-06-02 01:05)


Sokszor mondtam már, hogy: "ez volt a legeslegjobb koncert". De most mondom csak igazán! Erre nincs is jó szó. Fergeteges volt a hangulat, az "önkívület a köbön" szokatlanul hosszú ideig tartott. :D
Ibolya hangja gyönyörű, tisztán szólt, messze meghaladta az eddigieket. Néha azon kaptam magam, hogy csak állok tátott szájjal és bámulom őt: ez a hang ebből a kis emberből jön? :)
Együtt élt a zenekarral és velünk. Egy hatalmas energiabuborék voltunk ott mindannyian, együtt, egymással, egymásért. Szuper volt!!! Köszönjük!


(királylány, OIRO fórum, 2007-06-02 17:31)


Fergeteges koncert volt!
Külön köszönöm Bencének és Ibinek, hogy ismételten előadták a Táltost.
Koncert előtt kérdeztük Bencét, mire ő, „Ibin múlik”. De azért szólt Ibolyának, amit külön köszönök nekik. Nekem bevallom fel sem tűnt, hogy a basszusgitáros nem tudta. Mindenesetre nagyon jól játszották!
Én az örök telhetetlen, én már csak ilyen vagyok, újabb kéréssel állok elő.
Nekem a legjobban tetsző dal eddig a „Még él, még”
Egyszer szeretném meghallgatni a koncert vége felé is! Mint tudjuk ez a koncert első száma, és azt is tudjuk, hogy Ibolya a 2. szám után kezd igazából elemében lenni. Szerintem akár sorrend cserével, akár ráadásként fantasztikusan szólna. Nekem most a Magyarország szintetizátor kíséretében jobban tetszett. A koncert egészéről meg annyit, hogy megáll az idő! Most is úgy éreztem, hogy nagyon rövid volt, csak az órám mutatott mást.


(Béla, OIRO fórum,
2007-06-03 15:37)


sztem se volt rossz a koncert...de sztem nem is a legjobb...
Marcsi Néha én is azon kaptalak, hogy csak állsz tátott szájjal és bámulod őt :D:D

(Makka, OIRO fórum,
2007-06-04 09:58)