Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKSport's Pretty Woman - 2007. április eleje
zártkörű koncert
fellépés
..Mitók András a Sportlife Média ügyvezető igazgatója és Babati Lajos a Magyar Olimpiai Bizottság szervezési és marketing igazgatója köszöntésével kezdődött a party, amelyen Oláh Ibolya és Szomor György mini koncertje hozta meg a kellő hangulatot..”


Sportolói Pretty Women Party

Sebestyén.Katalin írása a cikk rovatból
Forrás: SportLife Media

A nők és a sportoló nők hónapja a március. A nagyszabású buli egy budapesti exkluzív klubban zajlott, ahol elegáns környezetben ünnepelhettek a vendégek.

Az olimpiai, világbajnoki, európabajnoki érmek igen nagy koncentrátuma volt a teremben, hiszen aktív és nem aktív sportolók jelentek meg óriási létszámmal.

Mitók András a Sportlife Média ügyvezető igazgatója és Babati Lajos a Magyar Olimpiai Bizottság szervezési és marketing igazgatója köszöntésével kezdődött a party, amelyen Oláh Ibolya és Szomor György mini koncertje hozta meg a kellő hangulatot.

A vendégek között a Sportlife Média szerződött csapatain és sportolóin (Dunaferr Férif Kézilabda Csapat, Tatabánya FC, Honvéd FC, Budapest Bank FTC) kívül a cég által támogatott sportolók, Csay Renáta, 6-szoros világbajnok maratoni kajakozónőnk és Nagy Tímea 2-szeres olimpiai aranyérmes vívónőnk is megjelent.

Babati Lajos úr olyan magyar kiválóságokat hívott el, mint Igaly Diána olimpiai bajnok sportlövőnk, Németh Angéla olimpiai bajnok gerehajítónőnk és Kállai ldikó fittness világbajnok.

Csay Renáta vendégeként köszönthettük a kajak-kenu kiválóságok krémjét: Csabai Edvint, Kolozsvári Gábort, Kozmann Györgyöt, Faldum Berenikét, Balgovits Gábort és Bauer Gyulát.

Az aznap este 18 órakor játszó Sopron FC játékosai videó üzenetet küldött a partin résztvevő hölgyeknek, mert az esti mérkőzésük miatt sajnos a bulin nem tudtak részt venni. Az üzenetnek nagy sikere volt, mert a vágó a filmben a "Ebakikat" is benne hagyta.

A parti egy elegáns divatbemutatóval végződött, majd a sportos társaság hajnalig bulizhatott.


(Sebestyén Katalin, SportLife Media)