Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEK„Magyarország” közös klip premier - 2006. december 3.
Szeretem Magyarországot Klub, Egyesült HangokMindannyian emlékszünk a Magyarország című dal hatalmas sikerére, melyet Oláh Ibolya tolmácsolásában, Geszti Péter magyar szövegével ismert és szeretett meg az ország. Most elkészült a dalnak egy különgeles, új verziója, melyben egyedülálló módon közel 30 vezetõ pop és rocksztár elõadásában hallgathatjuk meg. Az összefogás célja a párbeszédre való vágy kifejezése és az erõszak elutasítása a mûvészek részérõl..”Elkészült a Magyarország c. dal videoklipje – 2006.12.03.

Elkészült a Magyarország c. dal videoklipje, az Egyesült Hangok előadásában. A résztvevők mindegyike képeslapot is küldött, amik megtekinthetők, a Szeretem Magyarországot Klub honlapján. A klipet több televíziós csatorna is műsorára tűzte.

(http://szeretemmagyarorszagot.hu/)


ROCKTÖRTÉNETI ESEMÉNY!

Mindannyian emlékszünk a Magyarország című dal hatalmas sikerére, melyet Oláh Ibolya tolmácsolásában, Geszti Péter magyar szövegével ismert és szeretett meg az ország. Most elkészült a dalnak egy különgeles, új verziója, melyben egyedülálló módon közel 30 vezetõ pop és rocksztár elõadásában hallgathatjuk meg.

Közreműködõk (ABC sorrendben):
Adriana, Balázs Fecó, Bíró Eszter, Bródy János, Charlie, Cipõ, Csipa (Hooligans), Hegyi Barbara, Jazz + Az: Behumi Dóri, Kozma Orsi, Váczi Eszter, Keresztes Ildikó, Miklósa Erika, Novák Péter, Oláh Ibolya, Oroszlán Szonja, Pajor Tamás, Palya Bea, Péter Szabó Szilvia (NOX), Roy, Rúzsa Magdi, Somló Tamás, Szikora Róbert, Szolnoki Péter, Sztevanovity Zorán, Szulák Andrea, Yorgos, Zséda

Õk így együtt az Egyesült Hangok.

Az összefogás célja a párbeszédre való vágy kifejezése és az erõszak elutasítása a mûvészek részérõl.

A dalból videoklip is készült az összes résztvevõ művész közreműködésével.

A hangfelvétel megjelenik maxi CD formájában, december 8-án, pénteken.
A művészek honoráriumukat a magyarországi árva gyerekek megsegítésére ajánlották fel.

(http://sonybmgmusic.hu, 2006.12.08.)