Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKTiszadob - 2006. október 28.-29.
találkozó
Kandech Evelyne lemezelőzetes koncert
Ibolya a nézők sorában


..A Hass Alkoss Klub és a musicRADIO.hu közös ajándékaként Kandech Evelyne 2006. október 28.-án koncertet adott Tiszadobon. A koncert az Andrássy kastély lovagtermében volt, mely a koncert idejére kb háromnegyedig telt meg, és melyen természetesen Evelyne barátnöje, Ibolya is jelen volt. Evelyne a készülö gyereklemezéröl énekelt 8-9 dalt, amit a közönség nagy szeretettel fogadott, a végén még egy ráadás is elhangzott, söt a nézök csokit is kaptak :). Msmester, - aki a lemez producere és kiadója - elmondta, hogy a lemez elsösorban gyermekeknek készült, de nem bugyuta, hanem minöségi dalokat tartalmaz, melyeket a gyerekeket kísérö szülök, felnöttek is élvezhetnek. Minden szám más-más zenei stílusnak a tipikus jegyeit viseli, melynek célja, hogy a gyerekek megismerjék a különbözö zenei stílusokat..”

A két szekértábor lakói végre felszálltak egy közös buszra. De a sok korábbi csatában sokan elvéreztek. A buszhoz pedig üzemanyag szükséges, s mostanában nem építenek az utak mellé elegendő benzinkutat. Odakint a "barom politikusok" (idézet Szentgyörgyi Albert professzortól...) és "another brick in the wall" (idézet: Pink Floyd) követőik példát vehetnének a néhai IBK tagjairól.”


A Hass Alkoss Klub és a musicRADIO.hu közös ajándékaként Kandech Evelyne 2006. október 28.-án koncertet adott Tiszadobon. A koncert az Andrássy kastély lovagtermében volt, mely a koncert idejére kb háromnegyedig telt meg, és melyen természetesen Evelyne barátnöje, Ibolya is jelen volt. Evelyne most ismét hosszú hajjal érkezett, nagyon aranyos volt, a készülö gyereklemezéröl énekelt 8-9 dalt, amit a közönség nagy szeretettel fogadott, a végén még egy ráadás is elhangzott, söt a nézök csokit is kaptak :). Msmester, - aki a lemez producere és kiadója (musicradio.hu) - elmondta, hogy a lemez elsösorban gyermekeknek készült, de nem bugyuta, hanem minöségi dalokat tartalmaz, melyeket a gyerekeket kísérö szülök, felnöttek is élvezhetnek. Minden szám más-más zenei stílusnak a tipikus jegyeit viseli, melynek célja, hogy a gyerekek megismerjék a különbözö zenei stílusokat. Mindehhez persze gyerekeknek készült szöveg párosul. A lemez sajnos nem biztos, hogy Karácsonyra megjelenik, ez még csak egy lemezelözetes próbakoncert volt. Ugyanilyen koncertet ad Evelyne november 10.-én 11 órakor a Sérült Gyermekek Fesztiválján Budapesten a Virányosi Közösségi Házban.

(szilvert, Ibolyás visszapillantó, 2006.11.)


A két szekértábor lakói végre felszálltak egy közös buszra. De a sok korábbi csatában sokan elvéreztek. A buszhoz pedig üzemanyag szükséges, s mostanában nem építenek az utak mellé elegendő benzinkutat. Odakint a "barom politikusok" (idézet Szentgyörgyi Albert professzortól...) és "another brick in the wall" (idézet: Pink Floyd) követőik példát vehetnének a néhai IBK tagjairól.


(msmester, Ibolyás visszapillantó, 2006.10.31. 06:16)