Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKMakó - 2006. szeptember 9.
Hagymafesztivál
Édes méreg” lemezbemutató koncert


..Szerintem nagyon jó hangulatú koncert volt ez is-és hatalmas tempót énekelt most is Ibolya-mint mindig!
MAKÓ VÁROSI TV-ÉLŐADÁSBAN KÖZVETITTE A KONCERTET-MELYRŐL FELVÉTELT IS KÉSZITETTÜNK!!..”Szeretném megosztani minden Ibolya kedvelővel-rajongóval a Makói Hagymafesztivál keretében lévő Oláh Ibolya koncert élményem.
Mint minden évben az idén is megrendezték a Hagymafesztivált-és én boldogan néztem a programfüzetet aholis, nagy kedvencem OLÁH IBOLYA-élő nagy koncertje is szerepelt!!
Rettentő boldog voltam, végre sehova nem kell utaznom, hogy élőben láthassam-hallhassam Ibolyát!
Szeptember 09.-én került sor a koncertre, ahol rengeteg ember gyűlt össze, kicsik-nagyok-idösek!
Nagyon sokan vártuk nagy-nagy szerettetel Ibolyát. Mi (Bianka-Andy-én) már ½ 3-kor elindultunk itthonról, hogy amikor megérkeznek, mi már ott legyünk. A kapuban vártuk őket!
¾ 4-kor kb. begördült Bence kocsija-utánuk Ibolyáék (Makka-Claudia-és a sofőr), majd jöttek Ms mesterék (Zedy-Bacsi..).
A tömeg miatt alig tudtak beállni a színpadhoz kocsijukkal. Üdvözöltük egymást, majd mi a színpad szélénél megálltunk, hogy előlről tombolhassunk-bulizhassunk a koncert alatt.
Kb. ½ órás csúszás volt az előre tervezett 5 órás kezdés helyett, mert a hangszerek felállítása-hangolás sajnos nem volt zökkenőmentes. 1/2 6-kor kb. elkezdődött a koncert!
JÖTT IBOLYA!! Sokan tapssal-ujjongással üdvözöltük őt! Szokás szerint a Még él, még él c.számmal indult a koncert-aztán sorban jöttek a második lemezen lévő számok-Belső bolygó (ahol Ibolya is gitározott) stb. 2 Presser dal –Embertelen dal-Ringasd el magad. Aztán jöttek az én nagy kedvenc számaim: a Keresztes Ildikó számok (4 szám)-, majd első lemezéről a Nem kell-Papa ha félsz...
Nagyon jó hangulatot teremtett Ibolya, és láthatóan Ő is jól érezte magát. Kicsit mókázott-pózolgatott a fotósoknak-felszabadultan-hatalmas tempóval énekelte végig a közel 2 órás koncertet!
Voltak mókás megjegyzései is-tök aranyosan mondta-reméli kap hagymát-hisz másnap főznie kell! (biztos vagyok benne-kapott is)
A koncert végén (ráadás számok előtt) a zenekarral meghajoltak előre-hátra dőlve- így megköszönve a közönség lelkes elismerését!
Kiszaladtak a színpadról-mi egy jó páran elkezdtük-vissza-vissza-persze szinte mindenki tapsolva kiabálva követelte Ibolyától a Magyarország c.-számot!! Vissza is jöttek és Ibolya elkezdte a számot, amit a közönség javarésze együtt énekelt–énekeltük
Ibolyával. A mikrofonját a közönség felé tartva hagyta is, hogy bizonyos részeket énekeljen a közönség-kicsik-és nagyok énekelték is lelkesen!!
Végül jött a temperamentumos- pörgös nagy kedvencem a 2.lemez címadó dala-Édes méreg-erre a számra nagyon sokan táncra perdültek –tomboltak-ugráltak! Itt a Bence a közönség felé dobta a pengetőjét-és hát...-pont én kaptam el!! Őrzöm is kabalaként!!
A szám végén mégegyszer meghajoltak a zeneker tagjai-és Ibolya, majd elköszöntek a közönségtől.
Szerintem nagyon jó hangulatú koncert volt ez is-és hatalmas tempót énekelt most is Ibolya-mint mindig!
Boldog vagyok,hogy a lakóhelyemen hallhattam-láthattam-és tombolhattam ezen koncerten!
Köszönöm a Város lakói nevében,hogy ilyen fergeteges koncertet adtak Ibolyáék!
Ennyi volt tehát a koncert élményem!! MAKÓ VÁROSI TV-ÉLŐADÁSBAN KÖZVETITTE A KONCERTET-MELYRŐL FELVÉTELT IS KÉSZITETTÜNK!!

(zsuzsi-makó, zsuzsi naplója, 2006-09-10 12:42:30)