Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKÚjpest - 2006. szeptember 2.
„Édes méreg” lemezbemutató koncert

Bocsánatot kell kérnem a viselkedésemért gyerekek... tényleg.. muszáj...”


Oláh Ibolya bocsánatot kér!

A hétvégi újpesti koncerten tanúsított magatartásáért Oláh Ibolya elnézést kér mindazoktól, akiket meggondolatlan kijelentésével közvetlenül, illetve közvetetten megbántott, megsértett.

Az elmúlt hetek megpróbáltatásai miatt meglehetősen rossz lelkiállapotba kerültem, mely sajnálatos módon a szombati koncert előtt hatalmasodott el rajtam. Igen feldúlt és rosszkedvű voltam és ilyenkor sokszor cselekszem meggondolatlanul. Kirohanásomra nincs megfelelő magyarázat, ezért meg sem próbálkozom azt megmagyarázni. Zenekarommal és menedzseremmel mindig büszkék voltunk arra, hogy távol tudtunk maradni a politikától és erre a továbbiakban is oda fogunk figyelni. A koncert után a zenekarral és menedzseremmel leültünk beszélgetni, és akkor éreztem csak át, hogy milyen butaságot tettem. Miután a történteket sajnos nem tudom már visszafordítani, ezért csak elnézésüket tudom kérni mindazoknak, akiket megbántottam hirtelen kitörésemmel. (Oláh Ibolya)

„Oláh Ibolya minden eddigi és ezután következő koncertjein egyforma távolságot tartott és tart minden politikai, vallási és etnikai ideológiától, mert meggyőződésünk szerint ezek összevegyítése a művészetekkel nem szerencsés. Az elkövetkező időszakban - különös tekintettel a közelgő önkormányzati választásokra - minderre még nagyobb figyelmet kívánunk fordítani!" (ifj. Frankl Gábor)

(olahibolya.hu, 2006.09.03.)


Egyik szemem sír, a másik meg nevet...
Hallhattunk új felfogásban, teljes bedobással előadott fantasztikus dalokat, és csodálattal hallgattuk, ill. vele énekeltük, - aztán hallhattunk, láthattunk nem kívánatos dolgokat. Ez utóbbiakat igyekszünk hamar elfelejteni, de nem biztos, hogy mindenki így lesz vele. Én szeretnék továbbra is olyan koncertre járni, ahol csak "a zene, a zene" ami számít, és kedvencünk azokat a bizonyos kapukat csak ezen a műfajon belül lépi át..


(obj, 2006.09.03. 01:02)


Oláh Ibolya: Gyurcsány kapja be a mikrofonom!

Budapest - Botrányosan viselkedett hét végi koncertjén Oláh Ibolya (28). Az énekesnő az összegyűlt tömeg előtt kifakadt: Gyurcsány kapja be a mikrofonom!” A megasztáros lány eddig soha nem politizált, ezért még megdöbbentőbb a miniszterelnöknek küldött” alpári üzenete. Mára Ibolya megbánta a történteket, és elnézést kér rajongóitól.

Oláh Ibolya szombat este egy újpesti koncerten meggondolatlan megjegyzést tett a miniszterelnök rendelkezéseivel kapcsolatban. A szervezőket, a közönséget, de még menedzserét, Frankl Gábort is mélységesen megdöbbentette a váratlan kijelentés.
- Ibolya rendkívül nehéz időszakon ment keresztül. A kutyája elvesztése sokkal jobban megviselte, mint azt sokan gondolnák - mentegette Gábor az énekesnőt.
- Eddig ebben a hangulatban is profi munkát végzett, így nem kellett lemondanunk egyetlen koncertet sem. Sajnos a kitartása akkor este felmondta a szolgálatot, így kerülhetett sor erre a kitörésre, ami témájában ugyan nehezen hozható párhuzamba a fájdalmával, de aki őt ismeri, az tudja, hogy a háttérben mi zajlik benne: ő most az egész világra haragszik. Ennek ellenére magam is nagyon meglepődtem a kijelentésén, ugyanis még baráti beszélgetések során sem szokott politizálni.

Oláh Ibolya elnézést kér Gyurcsány Ferenctől, és azoktól, akiket megbántott.
- Igen feldúlt és rosszkedvű voltam, és ilyenkor sokszor csinálok olyat, amit nem kéne. Tudom, hogy erre nincs megfelelő magyarázat. A csapatommal mindig büszkék voltunk arra, hogy soha nem politizálunk, és erre a továbbiakban is oda fogunk figyelni.
A koncert után leültünk beszélgetni, és akkor éreztem csak át, hogy milyen butaságot tettem. Ezt sajnos nem tudom meg nem történtté tenni, ezért csak elnézésüket tudom kérni mindazoknak, akiket megbántottam - mondta Ibolya.

Az Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Ház vezetője, Kerekes György felháborodott a történteken.
- Nem kellett volna Ibolyának így viselkednie. Mint szervező és mint magánember is elítélem. A lelki problémái sem szolgálnak mentségül - mondta Kerekes György.

(Bata Kata, Blikk, 2006.09.07.)
(http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=43937)