Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKSiófok - 2006. júLius 26.
Coca Cola Beach
Édes méreg” lemezbemutató koncert


..Körbenéztem néhényszor koncert közben és valóban nagy volt a tömeg és ami leginkább tetszett hogy sok kezet láttam a magasban, buliztak az emberek jól érezték magukat és ez a legfontosabb....Ibolya a lassú számokat gyönyörüen énekelte, ahogy Szilvert is írta "befelé énekelt" és ettöl volt olyan tökéletes hogy az embert kirázza a hideg pedig folyik róla víz. Ez az az érzés amitöl számomra Ő több mint bárki más....Nem voltak új számok, söt minden a szokásos sorrendben hangzott el, de hogy hasonló volt -e bármelyik koncerthez, azt nem lehet elmondani róla...”


..Egy órányi pancsikálás után elindultunk átöltözni, mert a koncert pontos kezdését nem ismertük (igaz a színpad pár lépésre volt csak a parttól) de még visszamentünk a kocsihoz bepakolni a cuccokat.
Az utolsó pillanatban értünk vissza a partra akkor szólaltak meg a szirénák jelezve a koncert kezdetét. Ibolya fekete pólóban jelent meg a színpadon örült annak hogy meglehetösen sokan jöttünk össze.
Most kivételesen körbenéztem néhényszor koncert közben és valóban nagy volt a tömeg és ami leginkább tetszett hogy sok kezet láttam a magasban, buliztak az emberek jól érezték magukat és ez a legfontosabb.
Ibolya a lassú számokat gyönyörüen énekelte, ahogy Szilvert is írta "befelé énekelt" és ettöl volt olyan tökéletes hogy az embert kirázza a hideg pedig folyik róla víz. Ez az az érzés amitöl számomra Ő több mint bárki más.A zenekar is egyre fantasztikusabb,"élnek" a színpadon és összhangban vannak Ibolyával és ahogy nézi Őket az ember szerintem akarva akaratlanul is bulizni támad kedve.
Bence! Nagyon tuti volt a szerkód!!!!! :)
Ibolya egyre lazább, nagyon tetszett hogy ugrál, táncol a színpadom és a végtelenségig tudja fokozni a hangulatot még....még.....még.....azt kívánva soha ne legyen vége.
Nem voltak új számok, söt minden a szokásos sorrendben hangzott el, de hogy hasonló volt -e bármelyik koncerthez azt nem lehet elmondani róla.
Fergeteges volt, a Magyarországnál sokszor már nem hallottam Ibolya hangját mert a közönség túlkiabálta úgy énekelte Vele együtt, az Édes méreg pedig még számomra egy másik dimenzióban szólt......Talán a Joe által az arcomba zúditott ásványvíz hozott vissza a valóságba.

A koncert után folytatódott a zene különbözö sátrakban, mi pedig elvégeztük ami ilyenkor szokás, csak sokan voltak így leültünk a parton míg vártuk a többieket. Két dolog volt zavaró, az egyik hogy a szúnyogok agyon akartak csípni,a másik pedig hogy kiváncsiak voltunk mi van a stég végén abban a nagy fényáradatban???? Györgyi, Szilvert és én elindultunk, ugyan látni nem láttunk semmit de hallottuk a többiek hangját Luca, Ms hogy a vízben vannak és hívtak hogy menjünk fürödjünk mi is egyet. Először csak óvatosan a lábunkat áztattuk egy darabig, majd egy kicsit messzebbre merészkedtünk. Látni persze nem láttunk semmit, aztán egy hatalmas víztömeg zúdult a nyakunkba innen meg már mindegy volt hogy meddig voltunk a vízben, mert csurom vizesek voltunk. A panoráma csodálatos volt, az égen ragyogtak a csillagok,a part fényben úszott, csak néha talát fejbe egy kóbor labda ami aztán más fején landolt sikeresen.

Nemsokára sajnos menni kellett, ellbúcsúztunk a többiektől és a kocsi felé vettük az irányt, kissé hüvös lett az idö a nagy meleg után, mire oda értünk már majdnem mindenki röhögött ki ezen ki azon.
A kocsinál aztán sikeresen átöltöztünk ki ebbe ki abba, és hazafelé vettük az irányt.

Jó kis buli volt és remélem jövöre ugyenokkor ugyanitt!!!!!!!!!!!

(Csilla, Ibolyás visszapillantó, 2006.07.28.)


A Margitsziget után el sem tudtam képzelni, hogy lehet fokozni még az élményt. Hát ma, vagyis tegnap Ibi megmutatta. Fantasztikus volt a siófoki koncert. Életem eddigi legeslegjobb koncertélménye volt, maximális extázissal.
Az elején a hangzás nem volt ugyan az igazi, de erről leginkább a helyi technikusok tehettek. Szerintem. A Nem a miénknél megint kikészültem (pozitívnegatív - ezt a szót én alkottam tegnapelőtt - értelemben), a Tűnj elnél elszabadult a pokol, az Édes méreg alatt pedig már nem tudtam magamról. Pont úgy, ahogy a "bácsika", aki elénk tolakodott, és gyakorlatilag semmit nem lehetett látni tőle. Kettőnk között csak annyi volt a különbség, hogy ő a piától volt elájulva, én pedig Ibitől. :D
Ha legközelebb éjszakai fürdőzésre adnám a fejem, lőjetek le, pls! Most érzem csak igazán, hogy van vesém. :D


(királylány, OIRO fórum, 2006-07-27 03:19)Remélem, Bence, Királylány beszámolója csattanós válasz a koncertet követő kérdésedre - mármint, hogy "Most őszintén, milyen volt ez a buli?" Én - sajnos - nem ott kinn voltam velük, de belülre is átjött, hidd el Nyíregyházát is csak azért tettem elé, mert ott többen (lányok) a jó értelemben vett fiziológiai elváltozásokra utaltak egyes számok hatására...
Mondjuk hangulatban elég nehéz lesz ezt felülmúlni a későbbiekben.


(msmester, OIRO fórum,
2006-07-27 08:45)