Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKSajtótájékoztató a margitszigeti koncertről - 2006. május 29.

..A sajtótájékoztatón ifj. Frankl Gábor - Ibolya menedzsere – elmondta, koncert elsősorban a 2. platinalemez anyagára épül, de elhangzik néhány dal az első lemezről is, s hát várhatók a meglepetések..”


Bíró Eszter, Kandech Evelyne, Schmidt Barbara és Szűcs Norbert is fellépnek 2006. június 17-én Oláh Ibolya budapesti koncertjén a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A sok meglepetést ígérő produkció 20:30 órakor kezdődik (esőnap: másnap, azaz 18-án 20:30). Bíró Eszter a Budapest Klezmer Band énekesnője, s nem mindennapi külföldi karrier után nemrég tért vissza a magyar színpadokra (pl. Lucifer - Shaw, Az Operaház fantomja). Az ő műfaja és Ibolya stílusa között tátongó szakadék miatt különleges csemegét ígér kettejük közös - meglepetés - produkciója. Szűcs Norbert Ibolya második lemezének több dalát szerezte és hangszerelte, Kandech Evelyne és Schmidt Barbara pedig mindenki számára ismert a Megasztár 1 döntőjéből, különleges egyéniségük és tehetségük miatt esett rájuk a szervezők - és Ibolya - választása. Önálló dalaik mellett közös éneklésre is számíthatunk tőlük.
A koncert elsősorban a 2. platinalemez anyagára épül, de elhangzik néhány dal az első lemezről is, s hát várhatók a meglepetések... A zenekar a koncertkörútról már jól ismert zenészekből áll majd: Locsmándi Bence (gitár), Herr Attila (basszus), Milosevits Mirkó (billentyűk) és Delov Jávor (dob).
A sajtótájékoztatón ifj. Frankl Gábor - Ibolya menedzsere - elmondta, hogy már javában folynak az egyelőre nem ismert időpontban megjelenő 3. nagylemez alkotó munkái, Ibolya máris több dalt írt. Egy kérdésre válaszolva pedig megnyugtatta a jelenlévőket, hogy semmiféle feszültséget nem okozott Ibolya és a TV2 kitűnő kapcsolatában a Megasztár 3 döntőjétől történt távolmaradás.

(msmester, olahibolya.hu, 2006.05.29.)