Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKNyíregyháza - 2006. március 24.
MVMK
Édes méreg” lemezbemutató koncert


A tegnapi nyíregyi koncert egyszerűen csúcs volt! Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni! Mi oldalt tomboltunk, táncoltunk, Anyácskáék ültek, de folyamatosan énekeltek és tapsoltak, a többi ember pedig.....azért teltház volt és jó hangulat! Ibolya átkerült v-mi más állapotba és olyat énekelt, kifordult magából, tombolt!!! Mi meg kész voltunk! Hihetetlen volt a csajszi! És aki ismeri Mocsár ( Márton ) Zsuzsit, Ibi gyerekkori intézetis társát, az tudja, h. Zsuzsi 1 hónapja szült! Őt is meglátogattuk! A kicsi IMOLA gyönyörű, édes kis tünemény! A dedikálás befejezése után jött Ibolya és a kezébe vette a csöppséget! Teljesen lenyűgözte a kicsi baba! Öröm volt látni, ahogy dédelgette! Magával ragadta. Még sosem látott ilyen csöppséget. Gratula Zsuzsinak és Attilának a kisbabáért, Ibolyának és a zenekarnak a fantasztikus koncertért!!!! magunknak meg a jó kis bulihangulatért!
ja, és az AC/DC-s pasinak, akit Ibi felhívott a színpadra....”A tegnapi nyíregyi koncert egyszerűen csúcs volt! Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni! Mi oldalt tomboltunk, táncoltunk, Anyácskáék ültek, de folyamatosan énekeltek és tapsoltak, a többi ember pedig.....azért teltház volt és jó hangulat!
Ibolya átkerült v-mi más állapotba és olyat énekelt, kifordult magából, tombolt!!! Mi meg kész voltunk! Hihetetlen volt a csajszi!
Utána 1 órás dedikálás, körberajongás....Megérte Nyíregyre utazni!
És aki ismeri Mocsár ( Márton ) Zsuzsit, Ibi gyerekkori intézetis társát, az tudja, h. Zsuzsi 1 hónapja szült! Őt is meglátogattuk! A kicsi IMOLA gyönyörű, édes kis tünemény! Ő is eljött a koncertre, persze csak azért, h. Ibolya találkozhasson vele. Ibolyka hangjára elaludt és boldogan álmodott!
Majd a dedikálás befejezése után jött Ibolya és a kezébe vette a csöppséget! Teljesen lenyűgözte a kicsi baba! Öröm volt látni, ahogy dédelgette!
Magával ragadta. Még sosem látott ilyen csöppséget. Gratula Zsuzsinak és Attilának a kisbabáért, Ibolyának és a zenekarnak a fantasztikus koncertért!!!! magunknak meg a jó kis bulihangulatért!
ja, és az AC/DC-s pasinak, akit Ibi felhívott a színpadra.... :D

(Ildó, OIRO fórum, 2006.03.25. 10:52)


hehh télleg állat volt a tegnapi nap...
de nagyon rovidnek tunt a koncert eddigiek kozul ezt ereztem a legrovidebbnek szal lehet h a legjobb volt...:) még pár ilyet kerunk :D


(Makka, OIRO fórum,
2006-03-25 11:45)


Oláh Ibolya megmérgezte a nyíregyházi közönséget is

Az első MegasztárbólA megismert énekesnő, Oéh Ibolya telt házas koncertet tartott a nyíregyházi Váci Mihály Művelődési Központban a Művészeti Hetek programsorozat keretében.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből származó énekesnő március 24-én 19 órakor kezdődött koncertjét alig több, mint 400 néző követte figyelemmel. Igaz, ez ebben az esetben telt házat jelentett a felújításra váró művelődési házban. A kicsi befogadóképesség lehet a magyarázat arra, hogy a városban egyetlenegy plakátot sem helyeztek el, az érdeklődő zenebarátok csupán a helyszínen értesülhettek a jegyek áráról, ami ebben az esetben 2000 forint volt.
A barátinak mondható összegért közel tökéletes buli járt. Az egyetlen problémát a szűk széksorok okozták: emiatt a nézők nem tudtak táncra perdülni – ülve kellett végignézniük koncertet. A kiváló énekhang mellé egy tapasztalt zenekar is dukált, igazi „rockos” hangulatot teremtettek a teremben.
A buli a „Még él még” első taktusaival indult, majd a négytagú zenekar, végül Oláh Ibolya lépett a színpadra, s ezzel igazi örömzenélés vette kezdetét.
A remek rajtot, hasonló folytatás követte, a platinát érő Édes méregről szépen sorban felcsendült az „Eddig baby”, „A hiba”, az „Ibolyavirág”. a „Nézz vissza” és a „Papírkutya”. Az est egyik meglepetéseként a „Belső bolygó” című dalnál Ibolya is beszállt a zenekarba; gitárjátéka különleges élmény volt.
Jól szólt Ibolya kedvenc magyar énekesnőjének, Keresztes Ildikónak „Nem a miénk az ég” című száma, ahogyan Ibolya interpretálta.
Az első lemezről is elhangzott néhány dal, többek között két Presser-szerzemény, az „Embertelen dal”, és a „Ringasd el magad”, valamint az első lemez slágerszáma, a „Nem kell” is felcsendült.
Ibolya sokat kommunikált, folyamatosan kapcsolatban volt a közönséggel és a zenészekkel. Érdekes, hogy ebben a lányban mennyi energia van, amit a publikum tagjai nagy élvezettel figyelt. Nem meglepő, hogy az énekesnő egy fellépés alatt három kilót fogy.
A visszatapsot a lemez címadó dala, az „Édes méreg” követte, és a műsor zárásaként mindenki nagy örömére a „Magyarország” is felcsendült, mely sláger egyértelműen az est csúcspontja volt.
Összességében jól döntöttem, hogy ezt a programot választottam péntek estére. Egy jól összerakott zenei műsort, remek produkciót kaptam.

(Bíró Zsolt, zene.hu, 2006.03.26.)
(http://www.zene.hu/cikkek/cikk.php?id=3020)