Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKOláh Ibolya Maraton a musicRADIO-ban - 2006. március 15.
Ibolyával kezdett a „könnyűzenei forradalom rádiója”, az új webrádió

..A rádió első adásnapján délután 3 órától közel 3 órás zenei összeállítást sugárzott "Oláh Ibolya Maraton" címmel. A műsorban Ibolya két éves pályafutását követhettük nyomon az első Megasztár műsorbeli szereplésektől kezdve a második nagylemezéig..”


Stílszerűen március 15-én délben kezdte meg hivatalos adását a magát a "könnyűzenei forradalom rádiójának" aposztrofáló musicRADIO.hu új webrádió. A rádió első adásnapján délután 3 órától közel 3 órás zenei összeállítást sugárzott "Oláh Ibolya Maraton" címmel. A műsorban Ibolya két éves pályafutását követhettük nyomon az első Megasztár műsorbeli szereplésektől kezdve a második nagylemezéig. Hallhatóak voltak a Megasztár versenyen elhangzott és kiadott dalok, az első és a második lemez teljes anyaga, a csak koncerteken játszott dalok, valamint rövid riportok és beszélgetések.

A rádió műsorát bárki hallgathatja, aki szélessávú Internet-kapcsolattal rendelkezik.
(A műsor anyagát a szerzői jogok miatt letölteni nem lehetséges. Az oldal a logóra kattintva érhető el. A műsor bővített ismétlésére 2006. március 22.-én, szerdán 9:00 órakor és 2006. március 26-án, vasárnap 17:00 órakor került sor.)

(olahibolya.hu, 2006.03.15.)