Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKSzeged - 2006. március 8.
Ifjúsági Ház
Édes méreg” lemezbemutató koncert


..Tegnap Szegeden nagyon jól éreztük magunkat, bár miután Ibolya kirakatta a helyiekkel a székeket a teremből, mikor jöttünk fel koncert előtt a büféből furcsállva láttuk, hogy a közönség szépen körülrakta a színpadot.. De nagyon jó kis este volt, bár nem játszottunk hibátlanul. De az az érzésünk, hogy a műsor most kezd "beállni". Ez azt jelenti, hogy lassan már nem kell gondolkozni azon, hogy adott számban melyik rész is jön, az ember keze már magától megy tovább..”


Szuper jó volt Szegeden a koncert! Végig nagyszerű hangulatot varázsoltak Ibolyáék. Nagyon sokan jöttek el. Ibolya az elején megkért minket, hogy kijabáljunk egy nagyot, hogy össze tudja számolni hányan vagyunk. Azt mondta nevetve nagyon jó szerinte négyezren. Csak nagyon gyorsan elrepült az a másfél óra. Amikor elkezdtek búcsúzkodni én azt hittem, kb. a felénél járhatunk. Szóval szerintem nagyon jól sikerült a koncert!

(szepi, OIRO fórum, 2006.03.08. 22:20)


..Tegnap Szegeden nagyon jól éreztük magunkat, bár miután Ibolya kirakatta a helyiekkel a székeket a teremből, mikor jöttünk fel koncert előtt a büféből furcsállva láttuk, hogy a közönség szépen körülrakta a színpadot..
De nagyon jó kis este volt, bár nem játszottunk hibátlanul. De az az érzésünk, hogy a műsor most kezd "beállni". Ez azt jelenti, hogy lassan már nem kell gondolkozni azon, hogy adott számban melyik rész is jön, az ember keze már magától megy tovább..


(Bence, OIRO fórum, 2006.03.09. 16:53)