Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEK„Magyarország” klip premier - 2005. november 13.

..A Magyarországból készült klip álomképek sorozata. Semmiképp nem egy propaganda vagy úgymond országimázs klipet szándékoztunk késziteni, nem is vizuális közhelyekből készült. Egy-egy hangulatot feldobó asszociációról van szó, aztán a néző dönti el, az ő számára mit sugallnak a képsorok. A klip feltétlenül pozitiv életérzést sugároz,a vége már-már forradalmi hangulatú, szerelem, őrjöngés, meghittség vagy éppen tragédia - tulajdonképp ami körülveszi az életünket. A klip végén a szürrealista képek pedig azt sugallják, hogy felébredve egy álomból kiderül, hogy a valóság még sokkal szebb tud lenni. Ha egy meghatározást akarnék mondani, azt mondanám,ez a klip a Magyarország dalnak egyfajta vizuális megfestése...”


VIDEÓINTEJÚ

Magával ragadó képi világ, amely gondolatokat ébreszt!
A videó országos tévépremierjére november 13-án, a TV2 Napló című műsorában került sor!!!

Rendező-operatőr: Nagy András
Kreativ producer Geszti Péter
Producer: Kovács Gábor
Gyártó: Filmpartners

Az alkotók így nyilatkoznak a klipről:

Geszti Péter:
„A videoklip számomra vizuális költészet. A Magyarországból készült klip álomképek sorozata. Semmiképp nem egy propaganda vagy úgymond országimázs klipet szándékoztunk késziteni, nem is vizuális közhelyekből készült. Egy-egy hangulatot feldobó asszociációról van szó, aztán a néző dönti el, az ő számára mit sugallnak a képsorok. A klip feltétlenül pozitiv életérzést sugároz,a vége már-már forradalmi hangulatú, szerelem, őrjöngés, meghittség vagy éppen tragédia - tulajdonképp ami körülveszi az életünket. A klip végén a szürrealista képek pedig azt sugallják, hogy felébredve egy álomból kiderül, hogy a valóság még sokkal szebb tud lenni. Ha egy meghatározást akarnék mondani, azt mondanám, ez a klip a Magyarország dalnak egyfajta vizuális megfestése. "

Nagy András:
„Ez a klip egy szabad asszociáció. Készítésekor a nyitottság és a lelki mélységek keresése vezetett minket. Én egy ilyen Magyarországot képzelek el, ahol az emberek használják a lelküket és a fantáziájukat."

Egy emlékezetes videóklip egy páratlanul tehetséges előadótól!

(http://uno.hu/news/story/184968/)