Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKPetőfi Rádió, Promenád - 2005. november 6.
Élő műsor, Ibolya 6 dallal a Magyar Rádió Márványtermében
Mv.: Tarnai Kiss László, Kísérőzenekar: Stúdió 11


..Megjelent Ibolya, szokás szerint “utcagyerek” szerelésben és végre nagyon sokak kívánsága teljesült, amikor a legendás Karády Katalin számát, a Hamvadó cigarettavég-et adta elő. Hihetetlenül mély beleérzéssel és virtuózitással. És ezzel az Ibolya Hurrikán mindent elsöprő, első csapást mért a közönségre :) Következett Kovács Kati kissé elfeledett Tedd boldoggá című száma, ami üdítő újdonságnak számított. Majd mégegyszer lecsapott az Ibolya Hurrikán és Keresztes Ildikó Nem a miénk című dalának elemi erejű interpretációjával újabb megsemmisítő csapást mért a közönségre, a műsorvezetőre és a zenekarra is. Tarnai Kiss László néhány kérdésére, Ibolya a szokott módján és nagyon szellemesen válaszolt és őszintének hatott a műsorvezető megjegyzése is, hogy maradjon ilyen egyszerű és közvetlen és akkor a közönség szeretni fogja. Ez bizony, Ibolya személyes varázsa...
...A műsort, a most már kötelezőnek számító Magyaroszág zárja. Kedves ötlet volt egy 13 éves konzervatóriumi hallgató bevonása, aki a hegedűszólamot játszotta, profikhoz méltó biztonsággal és beleérzéssel.
Az előadás végén a közönség felállva és szűnni nem akaró tapssal jutalmazta Oláh Ibolyát, aki ezzel az előadásával csattanós választ adott azoknak, akik kételkedni kezdtek benne..”msmester:szilvert: