Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBp., Récsei Center - 2005. július 9.
fellépés

..Utána meg jött az a virágnevűpiciteremtés, akit úgy szeretünk :)... állandóan fényképezték Őt az emeberkék, Ibolya meg nagyon élvezte, pozolgatott :D Az idős bácsikákra mutogatott, a Papa, ha félsz c. szám közben: jé itt is egy papa, ott is :)) tehát ez a dal a papáké :)) A Nem kellnél ugrálgatott kicsit... vicces volt, mikor mondta: "azt hittem leszakad a mellem, a betyár mindenit" :D vége! :( Egy nénike rimánkodott is, h mért nem énekel még ez a lány, amikor ennyire megtapsolják... Aztán Ibike dedikált a jónépnek :)..”


Most jöttem meg Apuval Ibolya fellépéséről, de kezdjük az összefoglalót a legelején.
Már amikor egy rádió közölte, hogy lesz Ibolya Budapesten- ezt Apa hallotta meg- azt mondtam, ha törik, ha szakad nekem ott a helyem. A helyszín is közel a Récsey- Center, úgyhogy mennem kell. Hát igen és nagy nehézségek árán Apa azt mondta eljön. IGEN!
Aztán már készültem nagyon rá, és a honlapra is felkerült, hogy lesz Ibolya tényleg és reméltem, nem marad el, így is lett! Na ugorjunk egy nagyot.
2005. július 9.-e Ibolya fellépésének napja a Récsey Centerben. Kora reggel óta ezt vártam vagyis a 16 órát. 15 óra körül elindultunk kocsival, és mentünk, hozzá kell tennem kicsit izgultam. Már nagyon korán 15:15 fele ott voltunk, de már voltak emberek, na még nem mentek be oda, ahova majd kell. Telt-múlt az idő és 15:45-nél bementünk és nagyon vártam már Ibi megjelenését. Előtte még volt 2 táncos lány, és egy-egy szám erejéig 2 fiú is fenn volt a színpadon, én már nem tudtam nagyon erre figyelni, de akkor már végképp nem, amikor Apa azt mondta: Ott ment be az Ibolya. Én erre: Hol? Hátra néztem és ott állt egy kék melegítő felsőbe, alatta fehér póló, és a szakadt farmerjában álldogált. Nekem elég álmosnak tűnt, de majd fölpörög. Valaki( egy öreg néni) egy hatalmas virágcsokrot adott neki, meg valami zacskót. Na már nem bírtam és egyszer csak mondták, a következő sztárvendége a Récsey Centernek: OLÁH IBOLYA, fogadjátok őt nagyon sok szeretettel! Hát Ibike megjött, felment a színpadra és kezdődhetett minden.Megkérdezte itt vagyunk-e nagy sikítás,azt mondta nem hallotta, mégegyszer és utána is…
A Hé mondd mi lesz velemmel kezdte és már ott elkezdte mondani, „túl mély a hangszerelés”, szóval kezdődött a viccelődés. Utána jöttek sorba a számok, Most, Csak egy perc, Papa ha félsz, ez nagyon vicces volt, mivel pont előttem állt egy papa, aki fotózta Ibolyát és vele egész fellépés alatt hülyült, pózolt neki. Mondta: „Várj beállok” és úgy fotózza le, elmesélte, hogy volt egy divatbemutatón és ott is akarták fotózni, nem sok sikerrel. Ibi nagyon jó fej volt, mondta fényképezőgépeket elő. Én Apa mobiljával fotóztam, de ahhoz képest, hogy a 4. sorban álltunk nem sok látszott. Na aztán jött a Lélek katonái, ami Ibolykánk kedvenc dala, nagyon szépen énekelte. Aztán a vége felé Ördögöd van ezt is élvezte a közönség, és az utolsó szám a nem kell volt, hát Ibi legjobb száma. Szerintem. Itt is hülyült, két lábon állok helyett azt mondta fél lábon állok, és egy ember felemelte a mankót. Ami nekem nagyon tetszett, amikor azt mondta: „mindjárt leszakad a mellem” :). SAJNOS VÉGE lett, de borzasztó boldog voltam, hogy ott lehettem. A dedikálást már nem vártuk meg, de nagyon tetszett Ibi.
Itthon mindenkinek elmeséltem, mutattam képeket és felvettük Ibolya hangját 1-1 percre a Most-nál, a Lélek katonáinál, és a Nem kell-nél. ÖRÜLÖK,HOGY OTT LEHETTEM!!!!!!!!


(Ancsi01, Oláh Ibolya forever blog, 2005-07-10 13:19:03)


Nórival mentem má' megint, mert így több esély van arra, h nem annyira tévedünk el :) és jól gondoltam, mert odataláltunk :))

Ó milyen szép nagy poszterek voltak... és megbeszéltük Csillával és Mókussal, h Ibi után leszedjük... de a gonosz kislányok gyorsabbak voltak:P
aljasdögök (najó ezt nem kell annyira komolyan venni :)) még össze is tépték, pedig tudták, h nekünk kellene :(

Először valami Dzsordzsina volt egy táncos lánnyal... hej, csak úgy örjöngtek az emberek... :))) nemszeretem az ilyesmi zenét...

Utána meg jött az a virágnevűpiciteremtés, akit úgy szeretünk :) leírom mi volt rajta, jó?! ha nem akarjátok akkor is!! :) szóval: farmer, kék pulcsi (amiben Vida-dombon is volt), meg még gondolom más is... :)) állandóan fényképezték Őt az emeberkék, Ibolya meg nagyon élvezte, pozolgatott :D Az idős bácsikákra mutogatott, a Papa, ha félsz c. szám közben: jé itt is egy papa, ott is :)) tehát ez a dal a papáké :)) A Nem kellnél ugrálgatott kicsit... vicces volt, mikor mondta: "azt hittem leszakad a mellem, a betyár mindenit" :D vége! :( Egy nénike rimánkodott is, h mért nem énekel még ez a lány, amikor ennyire megtapsolják... bezzeg a Győzike, akár még 3-at is... érdekes gondolatok, ugye? :)))

Aztán Ibike dedikált a jónépnek :)
m egy képet, meg a kezemet... nem tudom miért, de fejjel lefelé írta :D a filcnek a kupakja meg legurult a földre...
-mindegy
-de itt van, nézdd csak :)
és kirugdosta nekem az asztal alól a Drága :))

Még beszélgettünk egy kicsit a kiscsapattal, megismertünk két új Ibirajongót... elvoltunk :)
ja és ami nem elfelejtendő: kértem a Mikitől is autogramot :) nemértette, h miért... hát csak úgy!! :)

(Ibolyázóslány, Ibolyázni jó! blog, 2005-07-10 21:04:44)