Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKTiszadob - 2005. június 11.-13.
Sportnap (IBK)
„Egy sima, egy fordított” lemezbemutató koncert
és a duett Roy & Ádámékkal

..Tiszadobon is töbnyire esőben versenyeztek a fiatalok. A szombat esti koncertet is elmosta az eső, kint kezdtük, majd a tornateremben folytattuk. Sokan eljöttek, de sokan haza is mentek az eső miatt. De azért voltunk szép számmal a teremben. Énekeltem néhány dalt, majd Roy&Ádámmal elénekeltük közös dalunkat, aztán Ők következtek. Fiatalok és idősek egyaránt élvezték. Vasárnap volt az eredményhírdetés. Ünnepelték a győzteseket és a veszteseket. Bár igazából nem voltak vesztesek, aki eljött jól érezte magát. Öröm volt látni a csillogó szemeket, a büszkeséget egy-egy díj átvételénél. Egy serleg, vagy egy aranyérem kijárt volna az IBK-soknak is, hisz rengeteget segítettek, dolgoztak..”


Sziasztok!

Szép nyarat mindenkinek! - ha még nem mondtam volna. Bár furcsán kezdődik a vakáció, hol nagyon meleg van, hol meg nagyon hideg és rengeteg eső. Tiszadobon is töbnyire esőben versenyeztek a fiatalok. A szombat esti koncertet is elmosta az eső, kint kezdtük, majd a tornateremben folytattuk. Sokan eljöttek, de sokan haza is mentek az eső miatt. De azért voltunk szép számmal a teremben. Énekeltem néhány dalt, majd Roy&Ádámmal elénekeltük közös dalunkat, aztán Ők következtek. Fiatalok és idősek egyaránt élvezték. Vasárnap volt az eredményhírdetés. Ünnepelték a győzteseket és a veszteseket. Bár igazából nem voltak vesztesek, aki eljött jól érezte magát. Öröm volt látni a csillogó szemeket, a büszkeséget egy-egy díj átvételénél. Egy serleg, vagy egy aranyérem kijárt volna az IBK-soknak is, hisz rengeteget segítettek, dolgoztak. Remélem jövőre is eljösztök?! Ha lesz egyáltalán még Gyermekváros Tiszadobon. Biztosan hallottatok róla, hogy hamarosan megszűnik jelenlegi helyén, vagy véglegesen.

Két rosszidő között nyaraljatok, szórakozzatok. És gondoljatok néha egymásra, és néha gondoljatok rám. Néha-néha felleltek itt ott, találkozunk.

Puszilok mindenkit!

(Ibolya, 2005-06-14. 17:38:58)