Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEK„Valamit valamiért” klipforgatás - 2005. június 6.
Roy & Ádámékkal

„..Bár hajnali négyig dolgoztunk, jó munka volt. A Valamit valamiért című dalunkhoz nem konkrét történetet szerettünk volna klippé gyúrni, inkább csak hangulatokat megfogalmazni. Egészen megváltoztattuk a külsőnket, Ibolyának hullámos a haja, én pedig Elvis Presleyre hasonlítok.
Kéz a kézben, mint két barát sétálunk, újabb és újabb stúdióba lépünk be és találkozunk a többiekkel.
Nekünk tetszik, remélem, a közönség is szeretni fogja a végeredményt...”Interjúrészlet Roy-al:

Miért éppen Fullánk lett az új duettlemezetek címe? Talán Sting miatt?
– Lehet, hogy miatta is. Egyszer írtam egy nótát Stinghez, mert találtam egy mondatot, ami megtetszett: „Döfd belém a fullánkod, mérgezd meg a rosszkedvemet." Személyesen sajnos még nem találkoztunk, de a dedikált fotója ott lóg a falamon. Egyébként szerintem életünk legjobb lemezét készítettük el.
– Az első klip Oláh Ibolya közreműködésével készült. Miért őt kértétek fel?
– Ritkán tévézek, de a Megasztárt rendszeresen néztem, mert valódi tehetségek kaptak lehetőséget a bemutatkozásra. Ibolya érces, Janis Joplinra emlékeztető hangja azonnal megtetszett.
– Hogy sikerült a forgatás?
– Bár hajnali négyig dolgoztunk, jó munka volt. A Valamit valamiért című dalunkhoz nem konkrét történetet szerettünk volna klippé gyúrni, inkább csak hangulatokat megfogalmazni. Egészen megváltoztattuk a külsőnket, Ibolyának hullámos a haja, én pedig Elvis Presleyre hasonlítok. Kéz a kézben, mint két barát sétálunk, újabb és újabb stúdióba lépünk be és találkozunk a többiekkel. Nekünk tetszik, remélem, a közönség is szeretni fogja a végeredményt.

(http://www.maximanet.hu/cikk.php?id=2&cid=1168)