Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKSzekszárd - 2005. május 28.
fellépés

..Pár barátnőmmel találkoztunk,bementeük a sportcsarnokba, hát éredekes élmény fogadott....az átlag korosztály a csecsemőktől a kisiskolásokig terjedt és persze a szüleik!szóval bent kislányok ugráltak, bohócok nevettettek, kicsit furán éreztünk magunkat!
A bohócok után egyszer csak a bemondó felkonferáltta a mi Ibolyánkat!!!!"2004 legjobb hangja (szerintem)"!Éljen Oláh Ibolya!!!!!"és jött Ibolya!
Nagyon kedves volt mosolygott, mókázott a kisemberkékkel akik apuci nyakában csücsültek!!..”Szóval a szekszárdi koncert!!!!
A legnagyobb fájdalom.......nagyon rövid volt!!nagyon nagyon!gondoljatok bele!fél óra!!!!!!!
Na mindegy!Abban a fél órában viszont fantasztikusan éreztem magam!!!
Pár barátnőmmel találkoztunk,bementeük a sportcsarnokba, hát éredekes élmény fogadott....az átlag korosztály a csecsemőktől a kisiskolásokig terjedt és persze a szüleik!szóval bent kislányok ugráltak, bohócok nevettettek, kicsit furán éreztünk magunkat!Mi persze korábban mentünk, hátha Ibolya próbál még előtte, v vmi!!!!!!!de nem!!!!
A bohócok után egyszer csak a bemondó felkonferáltta a mi Ibolyánkat!!!!"2004 legjobb hangja (szerintem)"!Éljen Oláh Ibolya!!!!!"és jött Ibolya!
Nagyon kedves volt mosolygott, mókázott a kisemberkékkel akik apuci nyakában csücsültek!!Egyszóval tündér volt!
Énekelt:
1.mi lesz velem
2.Papa, ha félsz
3.Lélek katonái
4.Ördögöd van
5.nem kell!
Ennyi volt!Rövid volt, de nagyon kellemes!!!!
Utána nagyon siettek, hiszen 7kor már Budapesten volt fellépése!....szomorúan , de feldobódva tudomásul vettük, h vége......hazamentünk......a kisemberkék pedig ott maradtak, és mulattak hajnalig:))))hehe!!!!!
Ibi nagyon csini volt!Farmer és egy fehér fölső!gondolom aki a pesti koncerten részt vett láthatta a szerelést!(namtudom, h hogy bírta, m nagyon meleg volt, de jól bírta!:)

(zsuzs, OIRO fórum,
2005-05-30 19:14)