Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBudafok - 2005. május 21.
BMTE rendőrnap
Egy sima, egy fordított” lemezbemutató koncert


..A budafoki koncert jól sikerült, Ibolya nagyon jól megénekeltette a közönséget is, sokan már nem tudjuk lassan eldönteni, akik igen sok koncin veszünk részt, hogy már melyik koncert a legjobb, de az biztos, hogy ez is ezek között van. Feltünő volt, hogy a törzsközönségen túlmenően milyen sok egyéb rajongó volt, kórusban kiabálták Ibolya nevét többször, az ismétléskéréseknél természetesen még jobban..”


A budafoki koncert jól sikerült, Ibolya nagyon jól megénekeltette a közönséget is, sokan már nem tudjuk lassan eldönteni, akik igen sok koncin veszünk részt, hogy már melyik koncert a legjobb, de az biztos, hogy ez is ezek között van. A saját CD számai iis jól voltak előadva, a 3 Kereszes Ildi szám is, mindegyik. Feltünő volt, hogy a törzsközönségen túlmenően milyen sok egyéb rajongó volt, kórusban kiabálták Ibolya nevét többször, az ismétléskéréseknél természetesen még jobban.
Nagyon köszönjük Ibolyának a jó koncertet, igen nagy élmény volt!

(Zoltán, OIRO fórum,
2005-05-22 16:47)


Megint gazdagabak lettünk egy szenzácios koncertel,Budafokon nagy élmény volt Ibolya megint elkápráztatott ,gondolom nem én voltam ezzel egyedül ,Ibolya humora és különleges tehetsége hamar magával ragadta a közönséget megénekeltetett minket.


(Lala, OIRO fórum, 2005-05-23 17:26)