Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKMegasztár II. Gálaműsor a Millenárison - 2005. május 14.
Duett Palcsó Tamással
Cosa Della Vita”


..Palcsó Tamás és Oláh Ibolya a duett estén már nagy sikert aratott Eros Ramazotti és Tina Turner közös számát a ”Cosa Della Vita”-t ismételték meg, mélg nagyobb sikerrel..”


Fantasztikus hangulat és közel húszezer ember várta a Millenáris Parkban, hogy elkezdődjön a Megasztár Gála. A zsűriből hiányzott Pierrot, akit betegség miatt kellett nélkülöznie a közönségnek. Az indító produkcióban Presser Gábor kísérte zongorán a tizenkét döntőst, a közösen előadott dal a "Ringasd el magad" volt. Majd Bakács Tibor köszöntötte az egybegyűlteket... Az első egyéni előadást Kósa Ivett-től láthatta a közönség, ez Madonna "You Must Love Me" dala volt. Tilla egyszerűen "dögös vörös"-nek, míg Zita inkább "kis vörös"-nek becézte Ivettet. A meglepetés sem maradhatott el, ami nem volt más, mint egy kozmetikai cég ajándékcsomagja.

A második körben búcsúzott Pflum Orsolya most is másodikként lépett színpadra. Tőle Joss Stone "You Had Me" című dalát hallhatta a nagyérdemű. Tilla egy digitális kamerát adott át Orsinak.

Harmadikként is egy csinos hölgy érkezett Kovács Tímea személyében, aki Vanessa Williams-től a "Colors Of The Wind" című számot énekelte el. Tilla egy szépségipari világcég ajándékcsomagját adta át, 250.000 Ft értékben. Útravalóul pedig ránctalan éveket kívánt Timinek.

A következő fellépők heten voltak, akár a mesterlövészek. Pély Barnabás és alkalmi csapata - Boogie, Torres Dani, Palcsó Tamás, Pál Tamás, Bálint Ádám és Bella Levente - a "Végső Vallomás" című számot énekelték el. Barna egy "Hol van a fületek?" feliratú pólót kapott ajándékba.
"Szívhez szóló, nehéz szám volt, mert több szólamban kellett énekelni, de a fiúk nagyon jól megoldották a feladatot." - mondta a United frontembere.


Még kettő perc sem telt el, Bella Levente ismét a színpadon volt, immár egyedül, és az LGT "Embertelen dal"- ával aratott osztatlan sikert. Zita észrevette, hogy Levi kezén egy kis dalszövege részlet volt - természetesen csak a biztonság kedvéért. Levi egy notebook-ot kapott, mint kiderült, már régóta ilyet szeretett volna.

Pál Tamás a maga mély hangján szólaltatta meg Tom Jones "It’s Unusual" dalát. Tillának annyira tetszett az előadás, hogy a nézőket már szavazásra akarta bíztatni. Természetesen Tamás sem távozhatott ajándék nélkül, ő egy palmtopnak örülhetett.

Tamás sem pihenhetett sokat, mert rögtön duettet énekelt Bálint Ádámmal.

A közös választás Elton Jones és George Michael "Don’t Let The Sun" című dala volt. Bálint Ádám elárulta, hogy azért maradt le Mercutió szerepéről az Operettszínházban, mert helyette Rómeó szerepét kapta meg. Ajándéka egy elegáns karóra és egy házimozi-rendszer lett.


Presser Gábor elmesélte, hogy mennyire kellemes próbákat tartott a csapattal, az egészet egyfajta tábortűzi hangulat jellemezte.

Az est egyik fénypontja következett, amikor Soma lépett színpadra öt hölgy társaságában. Kovács Timi, Bartók Eszter, Kósa Ivett, Pflum Orsi és Tóth Gabi szinte csak asszisztálni tudtak Soma dinamikus és energikus előadásához. Tilla meg is jegyezte, hogy a verseny egyetlen női zsűritagja egyszerűen tombolt a színpadon.

Ezután Bartók Eszter következett és az "It’s De-Lovely" című számot adta elő. Eszter két ajándékot is kapott, az egyik egy gyönyörű gitár, a másik a Rádió1 tízmilliós albumtámogatása volt.

Gál Csaba "Boggie" egy U2 számot választott, a "Mysterious Ways"- t. Ekkor már az eső is eleredt, de a hangulat egyre csak fokozódott. Boogie jutalma egy remek robogó volt.

Aztán következett a tinilányok kedvence, Torres Dani. Hű maradt önmagához és egy Bob Marley számmal örvendeztette meg rajongóit. A "Stir It Up" után, ő is átvehette ajándékait, egy gitárt, és egy erősítőt.

Az egyéni előadók sorát egy újabb közös produkció törte meg, ami nem lehetett más, mint a "Csillagdal". A dal után minden döntős megkapta azt a lehetőséget, hogy felléphet a Kapcsolat Koncerten, a Felvonulási téren. Aztán következhetett az aranylemezek átadása. Ekkor lépett utoljára színpadra Caramel. A döntősök mellett a vigaszágasok is kaptak a díjból. Így Borbély Brigitta, Studencz Katalin, Varga Szilvia és Pápai József is aranylemez tulajdonos lett. Sajnos Pierrot nem tudta átvenni a díjat, mert betegsége távol tartotta a gálától.

Tilla bejelentette, hogy elkészült a Megasztár Best Of album és a turné első állomása Miskolcon lesz. Bella Levente és Boogie vállalkozott közös duettre, választásuk Mick Jagger és David Bowie nagysikerű "Dancing in The Streets" dalára esett

Galambos Dorina és Torres Dani újra Nick Cave és Kylie Minouge "Wild Roses" számát adta elő, hatalmas sikerrel.
A két Tóth lány, Mariah Carey és Whitney Houston közös dalát a " When You Belive" -t adták elő, testvéri szeretetükkel fűszerezve. Vera és Gabi ismét bebizonyították, hogy mennyire számíthatnak egymásra, mind a színpadon, mind a magánéletben.

Palcsó Tamás és Oláh Ibolya a duett estén már nagy sikert aratott Eros Ramazotti és Tina Turner közös számát a "Cose Della Vita"-t ismételték meg, még nagyobb sikerrel.

Ismét közös előadás következett, a régi "Csillagdal" szvinges feldolgozása volt hallható. Ezután az összes fellépő egy MP3-as lejátszóval lett gazdagabb, míg Tóth Gabi és Palcsó Tamás egy-egy vezetői tanfolyamot kapott még ajándékba, mert kettejüknek nincs még jogosítványa. A közös éneklés után Tóth Gabi következett, és Seal "Kiss From A Rose" nagysikerű számát adta elő. Ajándékba kapott egy kétszemélyes luxusutazást, majd eldöntheti, hogy Szicíliára vagy inkább Korzikára menne pihenni.

Ezután a döntő második helyezettjének, Palcsó Tamásnak tapsolhatott a közönség. Tamás Dawn Penn "You Don’t Love Me" című számával lepte meg a nézőket. Elárulta, hogy rendben halad az érettségivel és gőzerővel készül a turnéra. Neki egy félmillió forintos HI-FI rendszer lett a jutalma.

Pély Barnabás: Nagyon örülök, hogy itt lehettem. Sokat tanultam a kollégáimtól. Ezek a srácok tényleg nagyon tehetségesek.

Soma: Olyan ez az egész, mint egy álom. Sűrű két év van mögöttem, köszönök mindent. Puszi.

Presser Gábor: Sokat fejlődtek a gyerekek a kezdetek óta. Azt kívánom nekik, hogy dolgozzanak rendesen és legyenek jóban a médiával.

Bakács Tibor: Furcsán érzem magam a színpadon, sokkal inkább lennék a közönség között. Szeretném, ha a Megasztár a saját halottjának tekintene a jövőben.

Pierrot választása alapján Popper Péter lett a legjobb dalszerző. Sajnos a végén bekövetkezett az, amitől mindenki félt. Caramel nem tudott a színpadra lépni, mert a gerincsérve miatt olyan fájdalmai voltak, hogy orvoshoz kellett vinni. A nevében Bartók Eszter elmondta, hogy az élet mennyire igazságtalan tud lenni, hogy mennyire vágyott Caramel erre a pillanatra, de mégsem lehet itt. Majd átvette a díjakat, egy negyvennégy négyzetméteres lakást és egy személygépkocsit.

Tilla az éjszakába kiabálta: "Meg fogsz gyógyulni Ferikém!"

Végül a tizenegy döntős közösen elénekelte a "Perfect Day"-t, majd a "Búcsúdalt" és a távolból kívánt minél előbbi gyógyulást Caramelnek.


(
http://www.tv2.hu/megasztar/cikk/13338/)