Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBudaörs - 2005. május 7.
fellépés

..Ragyogó napsütésben zsúfolásig megtelt a város főutcáján lezárt terület. Ibolyára vártak, megjelenését üdvrivalgás fogadta. Pillanatok alatt igazi rock-fesztivál hangulat kerekedett, ezernyi torok énekelt, tapsolt együtt a csillaggal. Miért írom, hogy sztár? A műsor után rendőri védelemre volt szükség a dedikálás biztosításához, s papír, toll fogytával váltott autóval kellett valósággal "elmenekülni" a helyszínről a kedvencüket éppen csak megérinteni óhajtó, rohanó tömeg elől. Eddig nem tapasztalt, ijesztő, de mégis felemelő, filmbe illő jelenet volt ez Oláh Ibolya számára is!..”


Beatles filmbe illő jelenetek Budaörsön

Ragyogó napsütésben zsúfolásig megtelt a város főutcáján lezárt terület. Ibolyára vártak, megjelenését üdvrivalgás fogadta. Pillanatok alatt igazi rock-fesztivál hangulat kerekedett, ezernyi torok énekelt, tapsolt együtt a csillaggal.
Miért írom, hogy sztár? A műsor után rendőri védelemre volt szükség a dedikálás biztosításához, s papír, toll fogytával váltott autóval kellett valósággal "elmenekülni" a helyszínről a kedvencüket éppen csak megérinteni óhajtó, rohanó tömeg elől. Eddig nem tapasztalt, ijesztő, de mégis felemelő, filmbe illő jelenet volt ez Oláh Ibolya számára is!

(OIRO)