Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKSzekszárd - 2005. április 11.
Incognito Club
Egy sima, egy fordított” lemezbemutató koncert


..A tömeg együtt énekelte Ibolyával a kedveltebb számokat, forró hangulat majd vastaps jellemezte a vidám hangulatú koncertet.
Igazi rock-csemege volt!..”


Vastaps Szekszárdon

A próbán még látható volt, milyen romantikus, boltíves pinceklubban várja Ibolya és zenekara a főként fiatalokból álló közönséget a szekszárdi diáknapok alkalmából rendezett koncerten. Szép számmal érkeztek azonban idősebbek is, s távolabbi tájakról is utaztak rajongók. A koncertterembe mintegy 200 néző fért be, jó néhányan a külső asztaloknál foglaltak helyet, ahol a zene szintén jól hallatszott.
A koncert hangulatára jellemző, hogy annak ellenére, hogy mindössze 12-15 IBK rajongó utazott a helyszínre, több dalt a közönség nagy része együtt énekelt Ibolyával. A terem adottságai komoly próbatétel elé állították a hangosító technikusokat, akik több-kevesebb sikerrel vették az akadályt. Ibolya lemezének nagy részét előadta, megtoldva az egyre jobban beérő három Keresztes Ildikó dallal. A műsort a végén távozni nem kívánó közönség visszatapsolással jutalmazta. Igazi rock-csemege volt!

(olahibolya.hu)

Nem is tudom hol kezdjem,talán azzal hogy fantasztikusan jó buli volt a tegnap esti szekszárdi koncert, persze ez egy percig sem volt kétséges hogy nagyon jó lesz. Röviden: du 5-kor találkoztunk és némi kavarodás után elindultunk Szekszárdra,az idő is kegyes volt mert csak néha esett az eső.
Időben, már 8-körül ott voltunk, Ibolya és a zenekar próbáltak, gyors üdvözlés a többiekkel, mert ugye azért szépen összejött a csapat. Természetesen a színpad környékét vettük célba, amit a kezdésig hűségesen őriztünk is, szükség is volt rá, mert nagyon kicsi volt a színpad.
Ebből adódóan viszont nagyon hangulatos és szép is volt a hely, olyan igazi bulizós. A koncert fél óra csúszással kezdődött de a közönséget ez nem zavarta, mert nagyon jól szórakoztunk. És végre jött Ibolya, persze elég volt fellépnie a színpadra és már a hangulat forró volt. A számok a szokásos sorrendben jöttek, kivéve az Embertelen dal, az valamiért most kimaradt. Ibolya énekelte a 3 Keresztes Ildi számot is. Néhány dalnak változtattak a hangszerelésén, ami szerintem kifejezetten jó volt, a Hazám ismételten zongorakísérettel volt és persze közönségkísérettel. Együtt bulizott a közönség Ibolyával, láthatóan Ő is jól érezte Magát.
A zenekaron belül volt változás, a zongoránál más játszott, de nem tudom, hogy ez végleges, vagy csak időszakos, mindenesetre jó volt.
Ibolya hozta a formáját, egyre forróbb és forróbb lett a hangulat, a ráadás számoknál a közönség tombolt és tapsolt.
A koncert után pedig még táncoltunk egy jót, mert ugye a buli itt folytatódott. Ibolya közben meglépett, így nem volt alkalmunk Vele beszélni,de ettől függetlenül élményekkel teli indultunk haza. Fél kettőre már itthon is voltunk, és persze az út végig Ibolyáról és a koncertről szólt.
Bátran állíthatom, hogy nagyon megérte, mert Ibolya mindig újabb és újabb arcát mutatja a színpadon, nem hogy két egyforma koncert, de még két egyforma szám sincs, ettől olyan fantasztikus jelenség. Köszönöm mindenkinek, elsősorban Ibolyának és mindazoknak, akikkel együtt bulizhattam a tegnap éjszakát!

(Csilla, Kiscsapat blog, 2005.04.12.)


..Minden koncert más. Ez így igaz. Ibolyánál nincs két egyforma konci.
Namost elmondhatom, hogy igencsak több koncin vettem részt, nagyobbakon és kisebbeken egyaránt.
De ez megintcsak más volt, mi volt ebben a koncertben különlegesebb?
Több koncerten énekelt Ibolyával együtt már néhány számot a közönség. De itt ez a dolog kiemelten megjelent, Ibolya és a hallgatótábor-közönség átváltozott majdnem minden számnál együtt egy éneklő-daloló egységgé...
Ezért volt ennyire hangulatos, meghittebb ez a szekszárdi koncert az átlagnál....
Köszönjük Ibolya, és Nektek is, ibolyás Barátaink ezt a szép estét-éjszakát!

(Zoltán, OIRO fórum,
2005-04-12 17:41)


..Most értem haza a szekszárdi koncertről!!!!!!Összegezve azt tudnám elmondani, h ISTENI volt!
Ibolyka hozta a formáját!A koncert kb.fél 9kor kezdődött,elég sokat vártunk, legalábbis ahhoz lég sokat, h a tesóm elájuljon a tömegben(majdnem)
Na szóval, Ibolya!Hééé mond mi lesz velem, kezdésnek!baromi jóóó, utána sorban a többi frankó szám!3 Keresztes Ibldikó szám, imádom őket!!!Az ördögnél már elég melege volt a pincehelységből kialakitott szórakozóhelyen, de Ő tehet róla, ő forrósította a hangulatot...:) jöttek jöttek szépen sorban a dalocskák, kivéve az embertelen dal azt mondtaaz leves!!!!!!!(ez mit jelent?)
A lélek katonái...mosolyogva.A szerelem elmúlik.....pedig Pisti is jelen volt a koncin....mindegy, biztos igaza van!:)
Az én hazámból az én kocsmám lettde cs egyszer...utána gyönyörű zongorakísérattel csodálatosan,ahogy mindig!
ringasd el magad....meg minden.....bécsi keringő.....vagy ahogy jobban tetszik....jó estét nyár!!!!
vége :(((((visszataps....még egyszer elringatott minket.......nekünk vágta a NEM kell-t is(min ne mondjak, jól esett :)
ezek után távozott....nem jött vissza!!!!!!!!!!! :((
Összegezve:nagyon nagy élmény volt!Köszi Ibolya, kész show műsor volt!!!!!!jó értelemben!:)
köszi a csodás zenekarnak!
az erősítőknek nem köszi, m az egyik számot jól elcsezsték(bocsi, de tényleg igy volt)gyengék voltak!hááát....ez szekszárd:)
de ez nem változtatott azon a tényen, h élek-halok ezrt a Nyanyáért(ő ibi, én már csak így hívom:))
köszönöm a szép hétfő estét....nem sok hasonlóban volt részem!
holnap hajnali kelés, de tele vagyok energiával--feltöltődtem....ugyh minden jöet....két lábon állok....kiabálok...ember nyelven...................!!!!!!!!!!!!!

(zsuzs, OIRO fórum,
2005-04-12 19:59)