Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKMegasztár II., duett hét - 2005. április 2.
Duett Palcsó Tamással,
Cosa Della Vita”


Itt az ideje, hogy megváltoztassuk az Oláh Ibolyáról kialakult... a dolgokat felületesen kezelő csaj képét... tud is készülni és szeret is készülni" mondta Tilla és a frenetikus sikerű dal után, a közönség tombolása közepette Bakáts Tibor szinte kiabálva mondhatta:
"Nagyon örülök, hogy megélhettem ezt!!..."Itt az ideje, hogy megváltoztassuk az Oláh Ibolyáról kialakult... a dolgokat felületesen kezelő csaj képét... tud is készülni és szeret is készülni" mondta Tilla és a frenetikus sikerű dal után, a közönség tombolása közepette Bakáts Tibor szinte kiabálva mondhatta: "Nagyon örülök, hogy megélhettem ezt!"

Ibolya valóban kitett magáért, hozta a szokásos formáját és Tomit is inspirálva végül fantasztikusan sikerült a közös daluk. A sikeres előadás következtében Tamás bekerült a legjobb öt versenyző közé és így a jövő héten tovább folytathatja a versenyt.

(MoDe, OIRO)


Tegnap Ibolya ismét fellépett a Megasztár színpadán, duettet énekelt Palcsó Tamással. Végre egy kis szín, végre egy jelenség a Mega2-ben, végre a régi borzongás, izgalom! Ez már nagyon hiányzott! Azt hiszem tegnap végre egy kicsit megint olyasmit érezhettünk, mint annak idején a Mega1 adásai alatt. És azt hiszem ezt elsősorban Ibolyának köszönhetjük. Jó volt őt ismét a Megaszínpadon látni-hallani. Duettjük Palcsó Tomival fantasztikusan sikerült, mindketten nagyot alakítottak, illetve nem is mindketten, inkább helyesebb, ha azt mondom, hogy EGYÜTT alkottak valami csodálatosat! A legjobb volt számomra azt látni, hogy Ibolya milyen kedvesen, szeretettel, nem elnyomva, odafigyelve SEGÍTETTE ezt a fiút. És persze meg is lett az eredménye, Tomi egyre jobban kinyílt, olyan oldalát is megmutatta, amit eddig még nem láthattunk tőle. De nem csak ő, Ibolya is. Kihozták egymásból a maximumot, sokat kapott a közönség, és ez nem csak a két kivételes, egyedi hangnak és a dalnak köszönhető, hanem hogy látható és érezhető volt a köztük lévő összhang, kölcsönös odafigyelés és tisztelet. Ezt éreztem végig miközben énekeltek. Ez egyik párosnál sem jött ki ennyire, mint náluk. Ibolya is és Tamás is érdekes emberek, olyanok, akiket - ahogy Ibolya mondja - meg kell fejteni. Ugyanakkor nagyon ellentétes személyiségek, stílusúak is, de talán pont emiatt is értették meg egymást ennyire és tudták ezt átadni a közönségnek is a színpadon. A produkciójuk után a nézők szűnni nem akaró tapsba kezdtek, a zsűri pedig kereste a szavakat. Tomi természetesen továbbjutott!!! Ezúton is további sok sikert kívánok neki, igazán aranyos és tehetséges is!
Összefoglalva, tegnap végre megint történt valami a Megasztár színpadán, valami csodálatos. A többieket is jó volt újra látni-hallani és az egész adás színvonalasabb volt szerintem, mint a Mega2 eddigi adásai. Szóval kicsit olyan érzéseim voltak, mint tavaly..

(szilvert, Ibolyás visszapillantó - részlet, 2005.04.03.)Jaj, gyerekek ! A Mega2 életében először végre csupa libabőr voltam !!!! :)) Véresre tapsoltam a tenyerem és kiabáltam, hogy Isten áldjon meg, Ibolya !!!! Nagyon klassz volt, istenem, nagyon boldog voltam !

(Zsuzsa, OIRO fórum, 2005-04-02 21:48)


Hát ez fantasztikus volt! Hallottátok? A közönség is, a zsűri is őket ünnepelte a legjobban! Nem véletlenül! És főleg Ibolyának tapsoltak - amikor pl. Soma kiemelte, hogy abban, hogy Tomi fel tudott nőni Ibolyához Ibolyának is nagy szerepe van! Teljesen egyetértek ezzel! Pont ezt vártam, ezt akartam Ibolyától! Adja a legjobbját, de alázatosan segítse, támogassa a partnerét és ne nyomja el! Tökéletesen megvalósult!
Tamás is jó volt, kezdem megszeretni :) Én eddig nem voltam oda Tomiért, őszintén szólva, de most már csakazért is neki szurkolok :)
Szerintem soha még ilyen jól nem énekelt - és ebben lehetett némi szerepe Ibolya hatásának is. Egyértelműen felfelé húzta!

De jó!! Szuper volt! A különböző fórumokon is azt látom, hogy többnyire ők tetszettek a legjobban az embereknek!


(Pingvin, OIRO fórum, 2005-04-02 21:54)Én elfogult vagyok, ez tény. De mindenki elfogult? Egyértelműen a leghisztérikusabb siker az övék volt. És megérdemelten! Nem hittem volna, hogy a Palcsó Tomi ennyire fel tud nőni a feladathoz. Ibolya pedig egyszerűen eszméletlenül jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És fantasztikusan segítőkész. Hogy képes erre? Ez a zsenialitás. Más, de mégis ugyanolyan jó, mint a Tina Turner. Pedig az színvonal!! Még mindíg nem tértem magamhoz, alig várom, hogy vége legyen az adásnak és visszanézhessem a videót. Ezt hívják ÉLMÉNY-nek.

(Ági, OIRO fórum,
2005-04-02 22:00)


A
Mega 2 történetében ez volt az első olyan döntő, ami igazán magával ragadott! Persze ebben nem kis szerepe volt Ibolyának!

(Györgyi, OIRO fórum,
2005-04-03 06:00)


Két igazán szeretnivaló embert láttunk, aki önfeledten átadta magát a duettnek, és elfeledkezve a konvenciókról, - éneklés közben csodálták egymást.
Tomi most sejthette meg igazán, hogy mit érezhetett Novák Péter.

Azért Ibolyka is megéri a pénzét, ahogy az irányításnak álcázott kézrátételt alkalmazta. ;)
De a tréfát félretéve, a Mega-2 legnagyobb hatású duettjét mutatta be, a két legnépszerübb előadó.
Ibolyka megint csodát tett.Időutazásra vitte Tomit aki néhány évvel idősebb korában járt álmában, az annak megfelelő felnőtt érzésekkel.
;)

(SoundR, OIRO fórum,
2005-04-03 19:55)


Ibolyka egy szám erejéig felvállalta a múzsa szerepét, és az eremény közismert - egy Ramazottit leéneklő rajongó férfi.
Ibolyka közismerten nagyobb hatású mint Tina, tehát az egyenrangúsághoz Tomi felragyogtatása kellett - és ezt is elérte. ? :-)
Tomi szegény menyasszonya élete végéig nem fogja tudni feldolgozni azt az ívet ami a duett részvevői között feszült, percekig.


(FMR, Ibolya blogja,
2005-04-03)Palcsót eddig nem szerettem, nyálas, vinnyogó taknyosnak tartottam, de Ibolya megmutatta, hogy mégis igazi férfi tud lenni egy igazi nő mellett.

(szak, OIRO fórum,
2005-04-04 11:41)


Ibolyáék előadását asszem nem kell dícsérnem, hisz átjött képernyőn keresztül is, hogy szinte felrobbant a terem... hihetetlen volt!!! Húúúú libabőr még most is. :)) Bakáts annyira extázisban volt...:) féltem, nehogy infarktust kapjon!!!

(Edina, OIRO fórum, 2005-04-04 11:41)


Már régota rendszeres olvasoja vagyok a honlapnak,de csak most regisztráltam magam hogy tudjak irni a formuba is. NAGYON NAGYON jÓÓÓÓ volt a szombati megasztár még most se térek magamhoz.Az pedig külön nagy öröm volt számomra hogy a mega 1-s kedvencem a mega 2-s kedvencemmel énekelt,és olyan jól hogy azt leirni se tudom :) Legalább olyan jó páros volt mint tavaly Novák Peti-Ibolya! Jó 5letnek tartom h.később együtt is alkossanak vmi,mert mint a szombati döntö mutatja csak jó sülhet ki belőle.és aki idáig nem szerette Tomit annyira az most megszereti és forditva is aki IBolyáért nem rajongott de Tomit nagyon szereti,az most megkedveli.szal sztem ez mindekettőjükre nézve nagyon jó hatással lenne a közös koncertezés,esetleg cd...hiszen eggyütt még ütősebbek!!! :)
Végre vannak ilyen ÉNEKESEK Magyarországon!!! még nagyon sok Ibolya és Tomi koncertre szeretnék elmenni,és szerintem ezzel nem vagyok egyedül!
Szal HAJRÁ IBOLYA ÉS HAJRÁ TOMI!!!!
SZERETÜNK TITEKET!!!!!!

(csepp, OIRO fórum,
2005-04-04 12:52)


Imádom Oláh Ibolyát, hihetetlen énekesnő, mellette még nagyon nagy egyéniség és nagyon jó ember. Nem is tudom, mit mondjak még róla, mert órákig tudnám dicsérni, szerintem amit ő csinál, az világszínvonalú, és világsikereket érdemelne.


(Caramel, origo chat)


Tamás és Ibolyka duettje után Caramell a könnyeit törölgette, ami ezt igazolja.

(SoundR, OIRO fórum,
2005-05-05 14:34)