Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKSopron - 2004. december 7.
Hangár
Egy sima, egy fordított” lemezbemutató koncert


...Hangár belseje még egy külvárosi kocsma színvonalával sem ért fel. Mindezek ellenére odatalált vagy 80-100 főnyi Ibolyarajongó kiknek volt bátorsága a helyszín rossz híre ellenére is eljönni...Őszinte leszek, én azt vártam, hogy bejelentik bocs de a műsor elmarad és egy új időpontban méltó helyen mind Ibolyához, mind a rajongókhoz a koncertet megtartjuk. Nem ez történt. Ibolya kérésére közelebb húzódott a közönség és lassan de biztosan felpörgettek minket dalai. Minden tiszteletem az övé. No és a Novák Petié, kiben igazi felpörgetőt ismerhettem meg a koncert alatt. Aki mert és tudott az táncolhatott, ugrálhatott kedvére. Ibolya még a Hazámat is elénekelte, pedig néhány pillanatig gondolkodott rajt, mivel a hely nem volt méltó a dalhoz!
Köszönjük mégis, hogy halhattuk!”Sopron volt a hét első állomása, ahol kis létszámú, de annál lelkesebb közönség fogadta Ibolyát. A szinte kizárólag fiatalokból álló látogatók nemcsak nézői, hanem aktív közreműködői voltak a koncertnek. Szinte mindenki táncolt, önfeledt örömmel élvezte Ibolya előadását.
Igazán fergeteges hangulatú koncert volt, mely fénnyel és meleggel töltötte meg az amúgy puritán kinézetű helyszínt.

(olahibolya.hu)

Sziasztok rajongók :)
Beszámolót szeretnétek? Hát figyeljetek! Totális bukás Sopronban!
Bárki is szervezte a soproni koncertet én rögvest kirúgnám!
No nem Ibolya és nem is a Peti, de még csak a zenekar sem bukott. Bukott viszont a soproni Hangár és a szervezőgárda egyaránt. Valaki már említette régebben, hogy a helyre rátalálni sem könnyű móka és sajnos igaza volt. Kinn a város szélén, valamikori gyártelepen, távol minden civilizációtól vala egy lepusztult hely, kosszal, bűzzel és felismerhetetlen bejárattal. Ha nincs ott a stáb furgonja az ajtónál, hát soproni létemre oda sem találok. És ez még nem is vicc. A köztudatban mint drogelosztó hely szerepel körítve némi metálzenével. Ezt persze tagadják, de a Hangár belseje még egy külvárosi kocsma színvonalával sem ért fel. Mindezek ellenére odatalált vagy 80-100 főnyi Ibolyarajongó kiknek volt bátorsága a helyszín rossz híre ellenére is eljönni. És itt jegyzem meg - egyetlen gyerek és nagyszülő sem volt szerintem közöttünk, a város prominens személyeit nem is merem említeni. Aztán végre beengedtek, fizettünk és elvesztünk a nagy hodályban. Befért volna öt vagy hatszáz ember még akkor is, ha táncol mind. Persze a 7 órás kezdésből semmi sem lett, sőt 8.30 is elmúlt mire a zenekar rászánta magát és elhelyezkedett.
Míg várakoztunk italoztunk, halhattunk lírai Presszer dalokat mely nem hogy feldobott volna, de szinte letaglózott mindenkit várakozás közben. A hely maga nem a líráról, hanem a kemény rockról szól.
Egyszóval a szervezőgárda totális csődöt produkált!
Aztán jöttek végre művészeink és taps és indult a verkli.
Őszinte leszek én azt vártam, hogy bejelentik bocs de a műsor elmarad és egy új időpontban méltó helyen mind Ibolyához, mind a rajongókhoz a koncertet megtartjuk.
Nem ez történt. Ibolya kérésére közelebb húzódott a közönség és lassan de biztosan felpörgettek minket dalai. Minden tiszteletem az övé. No és a Novák Petié, kiben igazi felpörgetőt ismerhettem meg a koncert alatt. Aki mert és tudott az táncolhatott, ugrálhatott kedvére. Ibolya még a Hazámat is elénekelte, pedig néhány pillanatig gondolkodott rajt, mivel a hely nem volt méltó a dalhoz! Köszönjük mégis, hogy halhattuk!
A többit ismeritek, taps, ováció, egy ráadás dal és sajnos vége. Csak remélni merem, hogy nem ez volt az első és egyben utolsó koncertje Sopronban Ibolyának. Pontosítok: mi sokan Civitas Fidellisszimából nagyon kedveljük Öt, de megeszem a kalapom, ha ez a kicsilány még egyszer fellép Sopronban.
Ezért hajrá Nagykanizsa feledtesd vele a soproni estét!!!!!!
Sziasztok
Ha van kérdésetek a témában szívesen válaszolok a suprun@freemail.hu postafiókon keresztűl.

(suprun, olahibolya.hu, 2004-12-08 19:15)