Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKStory értékdíj - 2004. december 4.
Corinthia Grand Hotel Royal

..Mindössze két hónappal a megjelenés után Oláh Ibolya átvehette a debütáló lemezéért járó platinalemezt!
Az ünnepélyes átadásra a december 4-i Millenáris Parkban adott teltházas koncert alatt került sor.
Geszti Margit, a kiadó igazgatója a "Majd elfújja a szél" című duett után lepte meg Ibolyát és Novák Pétert az örömhírrel.
Ibolya életében ez egy igazán sikeres nap volt, hiszen ugyanezen a délutánon átvehette a Story Magazin Érték-díját is..”Mindössze két hónappal a megjelenés után Oláh Ibolya átvehette a debütáló lemezéért járó platinalemezt!
Az ünnepélyes átadásra a december 4-i Millenáris Parkban adott teltházas koncert alatt került sor.
Geszti Margit, a kiadó igazgatója a "Majd elfújja a szél" című duett után lepte meg Ibolyát és Novák Pétert az örömhírrel.
Ibolya életében ez egy igazán sikeres nap volt, hiszen ugyanezen a délutánon átvehette a Story Magazin Érték-díját is.
Ezúton is szívből gratulálunk neki!

(BMG)


Érték-díj, Platinalemez, óriáskoncert – mi jöhet még?

Szombat este előbb elugrott a Corinthia Grand Hotel Royalba, a Story Ötcsillag-díjak átadásának rendezvényére, hogy átvegye a neki ítélt Érték-díjat, majd ettől felvillanyozva élete eddigi legnagyobb koncert-fellépésére sietett, ahol hatalmas nézősereg várta türelmetlenül a Millenáris Teátrumban. Nem sokkal nyolc előtt a biztonságiaknak végre megesett a szíve a szabadban fagyoskodó, majd az előcsarnokba zsúfolódott kiabáló, tapsoló közönségen, megnyitották az előadóterem kapuit, a tömeg beözönlött.

Néhány perccel később a halk háttérzenét felváltotta a dobok és gitárok dübörgése, s berobbant Ibolya. Ettől kezdve a nézőtéren leírhatatlan hangulat uralkodott. Ott volt majd az egész IBK és sok más rajongó, az eseményekre rácsodálkozó első-ibolyás néző. Ő és Novák – akin kissé furcsán mutatott a későbbiekben már megmagyarázható okból viselt öltöny, s jól fésült haj – megint elkápráztatták a közönséget. Taps, sikítás, fütty, ugrabugrálás, éljenzés, tánc végig, az egész előadás alatt. Ahogy kell.......Szünetképpen – egyben a koncert fénypontjaként – Geszti Margit, a BMG lemezkiadó igazgatója ünnepélyes külsőségek között átadta Ibolyának és Novák Péternek a Platinalemet, s ezúttal végre megkapta ezt a díjat Anyácska is (Illésné Áncsán Aranka), aki nyilvánvalóan az edig elért sikerek egyik kovácsa. Majd folytatódott a buli, a végén szűnni nem akaró, így eredményes visszatapsolással. Oláh Ibolya – mi jöhet még?

(msmester, OIRO)