Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBp., Millenáris Teátrum, Platinalemez - 2004. december 4.
„Egy sima, egy fordított” lemezbemutató koncert
Platinalemez átadás


..Mindössze két hónappal a megjelenés után Oláh Ibolya átvehette a debütáló lemezéért járó platinalemezt!
Az ünnepélyes átadásra a december 4-i Millenáris Parkban adott teltházas koncert alatt került sor.
Geszti Margit, a kiadó igazgatója a "Majd elfújja a szél" című duett után lepte meg Ibolyát és Novák Pétert az örömhírrel.
Ibolya életében ez egy igazán sikeres nap volt, hiszen ugyanezen a délutánon átvehette a Story Magazin Érték-díját is..”Mindössze két hónappal a megjelenés után Oláh Ibolya átvehette a debütáló lemezéért járó platinalemezt!
Az ünnepélyes átadásra a december 4-i Millenáris Parkban adott teltházas koncert alatt került sor.
Geszti Margit, a kiadó igazgatója a "Majd elfújja a szél" című duett után lepte meg Ibolyát és Novák Pétert az örömhírrel.
Ibolya életében ez egy igazán sikeres nap volt, hiszen ugyanezen a délutánon átvehette a Story Magazin Érték-díját is.
Ezúton is szívből gratulálunk neki!

(BMG)


Érték-díj, Platinalemez, óriáskoncert – mi jöhet még?

Szombat este előbb elugrott a Corinthia Grand Hotel Royalba, a Story Ötcsillag-díjak átadásának rendezvényére, hogy átvegye a neki ítélt Érték-díjat, majd ettől felvillanyozva élete eddigi legnagyobb koncert-fellépésére sietett, ahol hatalmas nézősereg várta türelmetlenül a Millenáris Teátrumban. Nem sokkal nyolc előtt a biztonságiaknak végre megesett a szíve a szabadban fagyoskodó, majd az előcsarnokba zsúfolódott kiabáló, tapsoló közönségen, megnyitották az előadóterem kapuit, a tömeg beözönlött.

Néhány perccel később a halk háttérzenét felváltotta a dobok és gitárok dübörgése, s berobbant Ibolya. Ettől kezdve a nézőtéren leírhatatlan hangulat uralkodott. Ott volt majd az egész IBK és sok más rajongó, az eseményekre rácsodálkozó első-ibolyás néző. Ő és Novák – akin kissé furcsán mutatott a későbbiekben már megmagyarázható okból viselt öltöny, s jól fésült haj – megint elkápráztatták a közönséget. Taps, sikítás, fütty, ugrabugrálás, éljenzés, tánc végig, az egész előadás alatt. Ahogy kell.......Szünetképpen – egyben a koncert fénypontjaként – Geszti Margit, a BMG lemezkiadó igazgatója ünnepélyes külsőségek között átadta Ibolyának és Novák Péternek a Platinalemet, s ezúttal végre megkapta ezt a díjat Anyácska is (Illésné Áncsán Aranka), aki nyilvánvalóan az edig elért sikerek egyik kovácsa. Majd folytatódott a buli, a végén szűnni nem akaró, így eredményes visszatapsolással. Oláh Ibolya – mi jöhet még?

(msmester, OIRO)


Ismét rendkívüli élményben lehetett részünk a dec. 4-ei koncerten! Ibolya Anyácska elmondása szerint jó hangulatban, felpörögve érkezett a helyszínre, hiszen ezt megelőzően vette át a Story Ötcsillag-díját. Ennek persze mi is nagyon örültünk és ezáltal a mi hangulatunk is fokozódott. :)
Ibolya fantasztikus előadást produkált, a dalokat teljes átéléssel adta elő. A közönség a dalok hangulata szerint tombolt, vagy néma csendben hallgatott. A táncosok száma 8-ra bővült, így az előadás mág látványosabb volt. Külön öröm volt számunkra, hogy ezen az estén került sor a platina lemez átadására, melyből Geszti Margit Novák Péternek és "Anyácskának" is adott át egy - egy példányt. Jó volt látni Ibolya sikerét, örömét! :)
Még egy szép emlékem kötődik ehhez az estéhez, ez pedig a koncert előtti és utáni találkozó. Nagyon örülök neki, hogy személyesen is megismerhettem ezt a pár embert és remélem máskor is lesz még lehetőség a találkozásra!

(Györgyi, OIRO fórum,
2004-12-06 03:30)


Ezuton kérek elnézést mindenkitől aki a koncert után bulizni hívott, de én nem mentem. Nem mentem, mert a lelkem tele volt zenével, Ibolyával aki tegnap este olyan élményt adott amilyet élöelőadáson eddig senkitől nem kaptam. Legszivesebben gyalog jöttem volna haza, Budáról Újpestre.... A dalokat nem sorolom hiszen vele énekeltük mindet (és még ez sem vont le az értékükből)... A hangulat fantasztikus volt, sok ismerőssel találkoztam és velük együtt csodálkoztunk rá Ibolyára aki lassan kiforrott és izig-vérig profi előadó lett. Aki azért még mindig észreveszi az első sorokban szorongó és rajongó barátokat és kinéz rájuk úgy ahogy csak Ő tud nézni, mindez egy röpke pillanat és már a színpad túloldalán van és ment a műsor tovább.... A díj átadáson enyhe meghatódás Anyácskával, aki természetesen nem akar szólni és a maga szerénységével már el is tünt a színpadról. Örölök, hogy ott lehettem és ott voltam, mert megérdemeltem. Szeretem ezt a lányt, nem akarom megváltoztatni határozott céltudatos és olyan emberek vannak mellette akik szeretik és segítik! Nekem csak énekeljen mert azt nagyon tud és megérinti a lelkeket, amire csak nagyon kevesek képesek!

(arte, OIRO fórum,
2004-12-05 09:46)


Tegnap láttam, ill. hallottam Őt elŐször élöben. Aranyos szeretnivaló lány. Engem lenyűgözött az, hogy bármit csinál a szinpadon, akár táncol, létrára mászik v. improvizál nem bír hangot és ütemet téveszteni semmiképpen. Igazi énekes. :)
Mindenkinek azt ajánlom, h. menjen el egy koncertjére mert nagy élmény. Részleteket azért nem írok, mert itt is már rengeteget írtatok az előző koncertek kapcsán arról, h. milyen szuper volt és én csak ezt tudnám ismételgetni!
Egyet azért megjegyzek: a platina lemezt jelképező emlékplakettet a koncerten adták át Ibolykának, Péternek és Anyácskának. Nagyon aranyosan fogadták. :)) MEGÉRDEMELTÉK!!!!!!!!DE NAGYON ÁM
Ibolyka megköszönte nekünk is, hogy megvásároltuk a lemezt, és itt is azt éreztem, hogy szívből őszintén beszél pedig a legtöbbet Ő és csapata tette amikor létrehozták ezt a remek albumot.
Csak ennyit szerettem volna elmondani, és még annyit, hogy HAJRÁ IBOLYA csak így tovább!!!!!!!!!!!!!

(laci, olahibolya.hu, 2004-12-05 09:10)


Úgy 4 körül értem haza Pestről!
Hát a tegnapi nap nagyon-nagyon állat volt!Kezdődött a találkával,ami szerintem nagyon hangulatos volt,csak túl rövid,így sajna nem tudott mindenki-mindenkivel megismerkedni!De hát majd legközelebb!
De az biztos,akik ott voltak nagyon jó emberek!Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek,hogy 7 órakor átmentünk a Millenárisba,hogy lássak! :) Már elég sokan voltak akkor is amikor mi odaértünk,de szerencsére sikerült jó előre beállnunk a sorba!A koncert előtt összefutottunk Anyácskával,beszélgettünk vele egy jót és persze dedikáltattunk!Sajana én a könyvem itthonhagytam,de kaptam a jegyemre aláírást,ami már ott virít a könyvben!8 óra előtt pár perccel nyitották csak ki az ajtókat!Nos,akkor aztán elkezdett berohanni a tömeg,mert ugye mindenki minél előbbre szeretett volna állni!Nem tudom,hogy nekünk hogy sikerült,de az Ofival és a Borikával sikerült beállnunk az 1. sorba,aminek nagyon-nagyon örültünk!(valahogy így :))Mivel csúszással kezdődött a koncert,még összeismerkedtünk pár emberrel,akik körülöttünk álltak!Na és egyszer csak elkezdődött a várva-várt koncert!Megjelent Ibolya,gyönyörű volt!A Mi lesz velem-et énekelte legelősszőr!A közönség fantasztikus volt,üvöltöztünk,tapsoltunk,ahogyan csak tudtunk és persze a gyorsabb számoknál az Ibolyával együtt énekeltünk és táncoltunk!A lírai számoknál pedig síri csend volt!Testközelből sikerült látnom,hogy a Csak egy perc alatt Ibolyának kicsurrant egy könnycsepp a szeméből!(mások azt mondják a Lálek katonái alatt is!No erről lemaradtam!Az tény,hogy ott is a sírás határámn volt).Nagyon-nagy átéléssel énekelte az összes számot!És az egyik szám alatt-már nem tudom,hogy pontosan melyik alatt-megfogta az Ibolya a kezemet! :) Leírhatatlanul boldog lettem tőle!Két számot kaptunk ráadásként és tegnap volt a Platina átadás is!
A koncert után most nem volt dedikálás,mert az Ibolyának fogadáson kellett résztvennie!De nekem mégis sikerült aláírást szereznem! :) Hogy hogyan?!Egyszer csak megjelent a Pisti,akitől megkérdeztük,hogy mikor jön az Ibolya (mert akkor még nem tudtuk,hogy nem fog lejönni),és ő mondta,hogy sajnos ma nem tud lejönni!Aztán megkérdeztük,hogy akkor nem tudná e ő aláírattatni vele a "cuccosunkat" ,ha mi már nem találkozhatunk vele,és szerencsére sikerült megfűznünk! :) Így hát lett aláírásunk! :)
Puszilok mindenkit és nagyon örültem a személyes találkozásnak!!!!!!!!!!!!!!!!

(Vivvancs, olahibolya.hu, 2004-12-05 21:37)