Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKMiskolc - 2004. november 28.
Színvapark, Rónai Művelődési Központ
Egy sima, egy fordított” lemezbemutató koncert

..A 7 éves gyerektől a 60 éves néniig mindenki önfeledten szórakozott. Mellettem egy idősebb néni,mikor meglátta Ibolyát,így szólt: "De aranyos vagy te drága!",és végig tapsolta az egészet.Egy mikrofonállvány megint megszenvedte a bulit, de kit érdekel!?A 3 koncert alatt nem hallottam egy dalt 3-szor ugyanúgy. Nem tudom hogy csinálja ez a csaj, de mindíg tud mutatni valami újat...”


100 km-t utaztam a koncertért,hogy halljam Ibolyát újra. Ez volt a 3. koncert amin részt vettem. Most sem birtam ülve! Hihetetlenül jó volt!A 7 éves gyerektől a 60 éves néniig mindenki önfeledten szórakozott. Mellettem egy idősebb néni,mikor meglátta Ibolyát,így szólt: "De aranyos vagy te drága!",és végig tapsolta az egészet.Egy mikrofonállvány megint megszenvedte a bulit, de kit érdekel!?A 3 koncert alatt nem hallottam egy dalt 3-szor ugyanúgy. Nem tudom hogy csinálja ez a csaj, de mindíg tud mutatni valami újat.
Beszélget a közönséggel és még mindíg nincs elszállva az óriási sikertől.
Remélem még sokáig fog nekünk énekelni ez a "pici" lány, hogy minden koncert után ilyen energia dózissal térjek haza, mert csak úgy árad belőle, és jut mindenkinek!
Hallgassátok és Szeressétek ,mert Ő igazán megérdemli!!!!!! :)
Köszönöm neki!
Keti

(Keti, olahibolya.hu, 2004-11-29 21:53)