Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKNyíregyháza - 2004. november 14.
Móricz Zsigmond Színház
Egy sima, egy fordított” lemezbemutató koncert


..Asszem 6 vagy 7 koncert volt eddig, ezek közül én négyen vettem részt, de ez volt az első olyan hely ami ténylegesen MÉLTÓ volt Ibolyához. És most jön a csavar gyerekek.... egy ilyen színházban, ahol már-már alulöltözöttnek éreztem magam a helyhez képest, rock koncert ide vagy oda, mindenki értsd MINDENKI felállva tombolt a ráadás számnál. Hogy ez hogy sikerült??? Fogalmam sincs. Idősek, fiatalok, gyerekek, nyakkendős urak pattantak fel a székükből egységesen. Én köszönöm neki!!!!! Elképesztő jól esett Ibolyának. Minden dícséretet megérdemel a nyíregyházi közönség.
A többszöri vastaps is kutyafüle volt a végéhez képest...”Színház az egész világ

Végre egy igazi színházi előadás! Nagy színpad, profi világítás,
és nem utolsó sorban egy igazán Ibolyás előadás.

Novák Péter is ismét színpadra lépett, a megszokott számaival.
A közönség is igen hálás volt, az előadás végén, színház ide,
színház oda, felállva, vastapssal ünnepelte Ibolyát.

(olahibolya.hu)


Nyíregyházán végre egy IGAZI színházban volt a koncert. Minden tekintetben kimerítette a színház szót, nagyon szép épület volt, kultúrált és az eddigi legmodernebb színpadi show elemekkel felturbózott előadás.
Asszem 6 vagy 7 koncert volt eddig, ezek közül én négyen vettem részt, de ez volt az első olyan hely ami ténylegesen MÉLTÓ volt Ibolyához. És most jön a csavar gyerekek.... egy ilyen színházban, ahol már-már alulöltözöttnek éreztem magam a helyhez képest rock koncert ide vagy oda, mindenki értsd MINDENKI felállva tombolt a ráadás számnál.
Hogy ez hogy sikerült??? Fogalmam sincs. Idősek, fiatalok, gyerekek, nyakkendős urak pattantak fel a székükből egységesen.
Én köszönöm neki!!!!! Elképesztő jól esett Ibolyának. Minden dícséretet megérdemel a nyíregyházi közönség. A többszöri vastaps is kutyafüle volt a végéhez képest.

Hogyan énekelt Ibolya? Gondolom ez érdekel többségeteket a legjobban? No, aki talál a mi igencsak hatalmas magyar szókincsünkben megfelelő jelzőt, akkor azt gondolja oda. Én inkább nem írok.

(Anikó, olahibolya.hu, 2004-11-15 09:18)