Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKNévshowr felvétele - 2004. november 8.
(Adásban: 2004. november 28.)
Ibolya Törőcsik Mari (Nyilas) meglepetésvendége
„Csak egy perc”


..Oláh Ibolya dallal köszöntötte. Törőcsik Marinak így legalább volt alkalma, hogy Ibolya aranylemezéhez gratuláljon.
Nagyon tehetséges ez a lány - mondta a felvétel szünetében. - Tetszett a Megasztárban. Aztán az egyik televíziós műsor kamerái előtt találkoztunk. Most elküldte nekem a lemezét..”Ibolya november 8.-án a NÉVshowR című televíziós műsor felvételén vett részt.
A műsorban - születésnapja alkalmából - Törőcsik Mari volt az egyik meghívott szereplő. Ibolya az Ő meglepetés vendégeként lépett fel. A művésznő nagyon megörült Ibolyának, melegen gratulált első albuma sikeréhez és az aranylemezhez.
Ibolya egy csokor virággal ajándékozta meg a művésznőt, és elénekelte neki "Csak egy perc" című dalát.
A felvétel a NÉVshowR 2004. november 28-i adásában volt látható az m1 csatornán.

(olahibolya.hu)

Törőcsik Marit táncba vitték legkedvesebb kollégái. Elsőként Garas Dezső kérte fel, akivel - ahogyan ők mondták - száz éve játszanak már együtt. A népszerű művésznőt a NÉVshowR forgatásán ünnepelték közelgő hetvenedik születésnapja alkalmából. Először lépett a nyilvánosság elé - igaz, csak hangban - a művésznő Londonban élő lánya, Teréz Törőcsik Mari - aki csak néhány nap múlva tölti be hetvenedik életévét - vidáman érkezett vidéki házából a NÉVshowR felvételére. Kapott egy korai, de számára csodálatos ajándékot: megszólaltatták a Londonban élő lányát, Terézt.

Ő soha nem volt hajlandó a nyilvánosság elé lépni - mesélte. - Sokáig az iskolában sem tudták, hogy én vagyok a mamája. Nem voltak közös fotózkodások, akkor sem, amikor még gyermek volt. Én nem beszélek róla, ma már felnőtt ember.”

A művésznő annyit elárult, hogy telefonon tartják a kapcsolatot imádott lányával, és karácsonykor haza is jön Teréz, párjával, Paullal. Kérte az édesanyját, hogy süssön bébipulykát. Sajnálta, hogy a gyerekek - akik nem vér szerinti unokái - nem jönnek velük.
Törőcsik táncra is perdült. Egymás után léptek be régi kedves partnerei, és kérték táncra. Elsőként Garas Dezső, akivel mint elárulták, száz éve játszanak már együtt. Aztán jött Iglódi István, Jordán Tamás, Szabó Gyula, Sztankay István és Verebes István. Kedvence, a Megasztár felfedezettje, Oláh Ibolya pedig dallal köszöntötte. Törőcsik Marinak így legalább volt alkalma, hogy Ibolya aranylemezéhez gratuláljon.

„Nagyon tehetséges ez a lány - mondta a felvétel szünetében. - Tetszett a Megasztárban. Aztán az egyik televíziós műsor kamerái előtt találkoztunk. Most elküldte nekem a lemezét.”

(Blikk, 2004.11.10.)
(http://www.vilagszinvonal.hu/content.php?article.522)