Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEK„Tiszadobért” kitűntetés, Sportnap - 2004. június 13.
Tiszadobi kitűntetés: „Tiszadobért” gyűrű
Aktív forgatása

Meglepett ez a díj...Kimondhatatlanul örülök a megtiszteltetésnek, remélem rászolgálok a jövőben az elismerésre.
Külön öröm, hogy látom a fiatalokon itt az intézet falai között is, hogy milyen erőt jelent az én sikerem,
látják a gyerekek, hogy mindenkinek lehet egy esélye az életben...”Sziasztok Aranyaim!

Láttátok az Aktívot? Őszintén megmondom Nektek, nem örültem a stábnak. De a barátaim szerint hasznos volt. Kell, hogy az emberek hiteles információkat kapjanak rólam, és ne találjanak ki történeteket. A sajtórol nem is beszélve. Most láthattátok, minden rendben van, kitűnően érzem magam és készül a lemez. Nagyon jól haladtunk. Először veszek részt lemezkészítésben. Nagyon tetszik a munka, élvezem, az ember kedvére alkothat. Tiszadob a legjobb hely erre a célra. Szeretek itt lenni. Volt, mikor Pestet imádtam (megasztár alatt) és úgy éreztem, hogy az az én világom. De gyakran kerültem nehéz helyzetbe, szétestem, egyedül éreztem magam. Itt nincs ilyen. Nyugalom van, csend, barátságos emberek.
Az Ibolyka Baráti Kör tagjai nagyon aranyosak voltak. Eljöttek Tiszadobra, hogy segítsenek Anyácskának a sportnapokon, és hoztak rengeteg ajándékot. Pár hete tudtam meg, hogy Ők a tiszadobi otthon lakóinak gyűjtenek, felajánlásokat fogadnak és mindenben segítenek. Nekem is sokat segítettek már. Köszönöm Nektek!!!
Továbbra is Tiszadobon vagyok. Hogy lesz e fellépésem mostanában, arról nem tudok nyilatkozni. Tudom, sokan várjátok. Ha lesz valami kilátásban, rögtön szólok. Továbbra is türelmet kérek Tőletek. Most már biztos, hogy lesz lemezem. Ráadásul nekem is tetszik és a barátaimnak is, akiknek alkalmuk volt belehallgatni.

Puszi-puszi mindenkinek. Én gondolok Rátok. Ti se felejtsetek el soha!

Ibolyka

(Ibolya, 2004-06-16 16:24:35)


Oláh Ibolya kitüntetése

Tiszadob nagyközség választmánya kitüntette Oláh Ibolyát. Indoklás szerint Ibolya nagyban hozzájárult a község megismertetéséhez.
Egy aranygyűrűt - amelyben Tiszadobért Ibolyának feliratot vésték - Huszti Jánosné jegyzőtől vehette át a meghatódott énekesnő.

- Meglepett ez a díj. - mondja Ibolya. - Kimondhatatlanul örülök a megtiszteltetésnek, remélem rászolgálok a jövőben az elismerésre. Külön öröm, hogy látom a fiatalokon itt az intézet falai között is, hogy milyen erőt jelent az én sikerem, látják a gyerekek, hogy mindenkinek lehet egy esélye az életben.

Most sokan hisznek abban, hogy megvalósíthatják álmaikat. Nekünk, többek között, az a dolgunk, hogy ne múljon el ez a lelkesedés. Jó volt haza jönni, és jó volt érezni az emberek szeretetét.

- Pihentem, feltöltődtem, de elsősorban az ősszel megjelenő lemezemen dolgoztunk. Jól halad a munka, Novák Péter és Sándor Csaba segítségével összeállt a zenei anyag gerince. A kiadó szakemberei szerint is jó úton haladunk, nincs akadálya, hogy rövidesen elkezdjük a stúdió munkákat. A lemezen lesznek feldolgozások és új zenék vegyesen.

Ibolya - műsoron kívül - elénekelte néhány ismert dalát a Tiszadobon vendégeskedő mintegy ötszáz sporttalálkozón lévő gyereknek.

Novák Péter is megerősítette a jó híreket, szerinte is nagy munkán vannak túl.
- Öröm Ibolyával dolgozni. Ugyanakkor nehéz, mert Ô is maximalista, mint ahogy mi is. Egy egy dalt képes tizedszer is felénekelni, akkor is, amikor szerintem már elsőre is jó volt. Sándor Csaba jelenléte nem csak megnyugtató számomra, hanem rengeteg ötlettel segíti a munkánkat.

A TV2 forgatócsoportja is Tiszadobon járt, ahol többek között az IBolyKa Baráti Kör tagjaival is készített riportot.

(OIRO 26. hírlevél, 2004.06.14.)