Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKEurocenter, Bp. - 2004. május 22.
2 éves szülinapi buli, Megaszár koncert

..a millenáris után nem volt vmi nagy durranás, de a lényeg itt nem is ez volt, hanem, hogy ott legyünk együtt az IBK-val és mutassuk az erőt... Ibi mikor lement a színpadról, szó szerint idézve "megyek a levesbe", ketten Helgával sikerült bejutnunk BéeS, de főleg BeeR segítségével a színpad mögé, persze Ibi megkérdezése után...Szóval csináltunk róla fotókat magunkkal, és végre sikerült vele beszélnünk vagy 10 percet. Eléggé jó, azaz közlékeny kedvében találtuk. Sokmindent sikerült levenni a beszédéből, meg azokról a dolgokról amik ott "hátul ill. a háttérben" zajlanak.
Ezért írtam, hogy sokminden világossá vált száminkra..”Eurocenter koncert

Sziasztok!
Most jöttem haza koncertről. Ibolya ott volt. Egy számot énekelt - Family. Aczél Gergő volt a műsorvezető, azt mondta, a jóból keveset adnak.
Kilencen voltak, mindenki 2-3-4 számot énekelt.
Sajnos, csak Ibi egyet. Viszont aranyos volt, ugrált élvezte a rajongók kiabálását.
Olyan volt mint egy rakoncátlan kislány. A hideg szélben a színpad mögött ugrált, futkározott.
Fázhatott, mert kapucnis pulcsiját is a fejére húzta.Nem látszott rosszkedvűnek. Örülök, hogy láthattam, hallhattam.

(MM, régi OIRO fórum, 2004.05.22 21:58:35)


Május 22-e áldott nap…..

Azért írom, hogy áldott nap, mert szerintem sokunk nézőpontját bizonyos dolgokról megváltoztatta...pozitív és negatív irányba is, na persze negatív irányba NEM Ibolyát illetően...értse mindenki úgy ahogy akarja...aki meg tudja az érti!....
…..Páran a színpad mögé sikerült jutnunk BeeR közreműködésével. Ibike épp riportot adott, én közben veszettül fotózatam (majd láthatjátok) és elmondta egészen váratklanul, hogy fellép az Eurocenterben is (amit mi addig nem tudtunk) és baromira sietnie kell...akkor vált számunkra világossá, hogy hajszát fogunk futni az idővel és átvonulunk oda! Mentünk is, senki sem állíthatott meg minket...Odaérkezve már rengetegen voltak, mivel ez Megasztár koncert volt, sokrétegű rajongótábor volt jelen, de főleg SVerások, Evy-sek, G.Lacisok és persze többségben az Ibolyások voltak..., bár lehet, hogy én már csak azokat veszem észre...?
Ott is befúrtuk magunkat a tömegbe és egész jó helyet sikerült kibundázni magunknak, szóval panasz nem volt, csak minden oldalról nyomtak össze. A szokásos sorrendben végighallgattuk a kis sztárjainkat, mígnem Ibi következett egyetlen számmal a F.P-val. Szóval a millenáris után nem volt vmi nagy durranás, de a lényeg itt nem is ez volt, hanem, hogy ott legyünk együtt az IBK-val és mutassuk az erőt... Ibi mikor lement a színpadról, szó szerint idézve "megyek a levesbe", ketten Helgával sikerült bejutnunk BéeS, de főleg BeeR segítségével a színpad mögé, persze Ibi megkérdezése után...Szóval csináltunk róla fotókat magunkkal, és végre sikerült vele beszélnünk vagy 10 percet. Eléggé jó, azaz közlékeny kedvében találtuk. Sokmindent sikerült levenni a beszédéből, meg azokról a dolgokról amik ott "hátul ill. a háttérben" zajlanak. Ezért írtam, hogy sokminden világossá vált száminkra (BéeS, BeeR, Helga és én). Majd megkért megkért, hogy kísérjük el a főbejárathoz, mert különben a rajongók megeszik. Mi ezt persze örömmel megtettük, de így is rohantak utána a gyerekek, nehéz volt gyorsan eliszkolia, mert eléggé fáradt volt már szegényke és minél előbb el akarta hagyni a helyszínt, sőt még máshová is hivatalos volt. Szóval beszállt a főbejárat elött álló taxiba Evy-vel és eltüntek a sötét éjszakába, de még a taxiból intgetett nekünk és a kezét az ablakra tapasztotta, mint aki meg akarja köszönni, hogy segítettünk neki...
A nagy izgalmaktól felbuzdulva beültünk páran az eurocenterbe (ABC sorrendben: Anikó, BeeR, BéeS, Helga, Kati, Laci, Luca, Makka, Nagy Attila és kedves felesége, Pifu, szisz, Tomis) megbeszélni az eseményeket és ültünk ott mámorban vagy éjjel 1-ig és beszélgettünk és emésztetünk... Fú de jó volt!!! Majd átmentünk a Mammutba, ott is folytatva a beszélgetést, egész egyszerűen nem bírtunk elszakadni egymástól és az élményektől, majd nemrég hazajöttünk Lacival és nem bírtam nem leírni a történteket, de most megyek aludni, mert végre megszabadultam a gondolataimtól... Kár, hogy msmester és zedy nem lehettek velünk, sőt a többiek sem, akik nem jöttek el ! SAJNÁLHATJÁTOK!!!!! Az eddigi legjobb élmény volt ez a mai! A képeket hamarosan láthatjátok!

Üdv mindenkinek, és Hajrá továbbra is Ibolyka, mi nem hagyunk téged el!

(szisz, régi OIRO fórum, 2004.05.23 05:22:34)


….Sziszék infóját követően - hogy Ibolya fellép az Eurocenterben - futólépésben hagytuk el a millenáris területét. Úgy tűnik lerít rólunk hogy Ibolya fan-ok vagyunk, mert útközben idegen emberek kérdezték hogy "csak nem fellép az Eucenterben is"?...

(Anikó, régi OIRO fórum, 2004.05.23 11:07:40)


Sziasztok úgy érzem, meg kell osztanom veletek a tegnapi koncert élményeimet, mert nekem fantasztikusan nagy nap volt. Megvalósult egy álmom. A Millenáris parki koncert után találkoztam Ibolyával, aki épp BeeR barátunk társaságában sietett át az Eurocenterbe. Bemutatkoztam neki majd valamit akartam mondani, hogy mekkora öröm ez a találkozás nekem, de ahogy ez lenni szokott valami értelmetlen blabla jött ki a számon. Néhány szót azért beszélgettünk azután meg jött a taxi és ők elindultak. Én is átmentem az Eurocenterhez, ahol nagy szerencsémre összefutottam ismét BeeR-el. Beszélgettünk, majd megkértem vigyen be magával a színpad mögé Ibolyához. Ő bejuttatott. Egy egész koncertnyi időt tölthettem el Ibolya társaságában. Megkértem Ibolyát hogy sziszt, és Helgát behívhassuk a színpad mögé, mert szeretném, ha ők is beszélhetnének vele. Azt válaszolta, hogy a koncert végén szívesen látja őket. Mikor úgy éreztem eljött az idő, jeleztem szisznek, hogy jöhetnek. Miután vége lett a csillagdalnak s Ibolya kivitatkozta magát a Manager-el, oda jött hozzánk, és tíz percig csak a mién volt, velünk beszélgetett. Fantasztikus élmény volt végre megismerni a gondolatait, nem csak újságokból.
Miután elkísértük Ibolyát a taxihoz, és elbúcsúztunk, fel mentünk az Eurocenter, étterem részére, ahol már a többi klubtag várt minket. Hajnalig tartó nagy beszélgetésbe kezdtünk. Mikor már zárt a hely átmentünk a Mamutba és hajnali fél négyig folytattuk a beszélgetést. Ismétlem magam, de nagy élmény volt az estének ez a része is. Összegezve: Megismerkedtem Ibolyával, a színpad mögött a Megák társaságában nézhettem végig a koncertet, majd a klub-os barátaimmal beszélgettem át az éjszakát. Na ezt nevezem én fantasztikusan nagy napnak.

(Bées, régi OIRO fórum, 2004.05.23 19:16:32)


….Gyorsan elrepült ez a fél óra sajnos. Utána Gáspár Laci következett, de őt már nem vártuk meg, hanem kisétáltunk, beszélgettünk, majd hirtelen kiderült, hogy mégis fellép az EuroCenterben! Gyorsabbra fogtuk a tempót, Szisz-ék felajánlották, hogy elszállítanak minket kocsival, hogy még időben odaérjünk. Szó szerint száguldottunk! :)
EuroCenternél nagy tömeg gyűlt össze addigra, hiszen az összes Megasztáros megjelent. Sajna itt már nem számítottunk olyan jó helyre, mint a Millenárison. Szerencsére azonban sikerült utat találni, jobban mondva Anikó törte elől, mi meg követtük, és a színpadtól úgy 5 méterre lecövekeltünk. Egyesek ennek nem örültek, de hát kit érdekel? :)
A koncert a megszokott sorrendben zajlott, Gergő nyitotta a sort, majd Dorina, stb. a szokásos számokkal, mindenki kettőt énekelt, Leslie hármat is (Sör!). A hangulat már a tetőfokára hágott. Utolsó előttiként lépett fel Ibolya, a Family Portraittal. Őszintén szólva, nem volt valami jó passzban, látszott rajta, hogy mindene tele van ezzel a fellépéssel. A szám végén el is köszönt és lement a színpadról. Búcsúzóul hallhattunk egy csillagdalt is.
A szerencsésebbek csinálhattak közös képet Ibolyával, amiről sajnos lemaradtam, de bízom benne, hogy lesz még rá alkalmam!
Csapatostól, klubtagostól letámadtuk az EuroCenter felső szintjén a gyorsétkezdét. Pontosabban az étkezdét csak én, mert már hallható jelei voltak az éhségemnek.
Hajnali 1-ig tartó beszélgetésbe, eszmecserébe kezdtünk, jókedvből nem volt hiány. Észre sem vettük, végül már senki nem volt az épületben rajtunk kívül.
Röviden összefoglalva nagyon jól éreztem magam ezen a szombat estén, örülök, hogy ott lehettem, találkozhattam a többiekkel, és nem utolsó sorban, hogy Ibolyát hallhattam! Nagy élmény volt!

(Kati, KM blog, 2004-05-23 21:48:31)


..Aztán jött a szombat, a Millennárison énekeltem, majd találkoztam rajongóimmal. Nagyon örültem nekik, ajándékot is kaptam tőlük. De ami a legjobb, beszélgethettünk egy keveset. Nekik most mindent köszönök. Még találkozunk...

(Ibolya, 2004-05-24 18:29:19)