Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKBudapest Aréna, Kapcsolat ünnepe - 2004. május 21.
Westel - T-Mobil, zártkörű rendezvény
„Hazám”
„Vinnélek, vinnélek” (Ibolya & TVera & Presser Gábor)
„Ugye mi jó barátok vagyunk” (közös dal)


Általában tapsolt, fütyült, sikítozott a közönség, de VASTAPS csak két számnál volt:
IBOLYA és Gerendás Dani (Gerendás Péter kisfia) dobszólója után..”Egy fantasztikus hétvégén vagyunk túl. Képzeljétek, az Arénában pénteken elénekeltem a Hazámat lelkileg felspanolt állapotban, könnyekkel küzködve. S mikor befejeztem, hatalmas csend... Jó érzés volt.

(Ibolya, 2004-05-24 18:29:19)


Egyik szemem sír, másik nevet...

A Kapcsolat Ünnepén (Westel - T-Mobile) többek között fellépnek: Presser Gábor, Geszti Péter, Zorán, Charlie, a Republic, OLÁH IBOLYA, Tóth Veronika, a Győri Balett és sokan mások. (2004.05.21., 19:30, Budapest Sportaréna).
Belépés - sajnos - csak T-Mobile meghívóval (megjelenés: öltöny, elegáns öltözet). Akinek van ott dolgozó ismerőse, még van 3 és fél órája! Rajta!
A koncertről megpróbálok majd beszámolni...

(msmester, régi OIRO fórum, 2004.05.21 16:05:32)


Most ertunk haza a Westel rendezvenyerol, es ahogy igertem, irok arrol, hogy milyen volt :)
Tobb, mint masfel orat kellett varnunk arra, hogy vegre Ibolya enekeljen, ezt szornyen hosszunak ereztem. Ibolya elott felleptek (a sorrendet nem tudom pontosan): Geszti Peter, Republic, Charlie, Presszer Gabor es Zoran, Presszer Gabor es a Magyar Radio Gyermekkorusa, a Győri Balett. Nem csak enekesek voltak, hanem akrobatak, frisbie bemutato, break csapat stb... Ezt kovetoen jott Toth Vera, aki a Hamu es Gyemant cimu szamot adta elo, majd vegre kovetkezett Ibolya a Hazam cimu szammal. Gyonyoruen enekelte, most hofeherben. Direkt figyeltem a szovegre, mert olvastam mas forumban, hogy neha elteveszti, en most (sem) hallottam hibat benne. A kozonseg, ugy ereztem, imadta mindkettojuket. Ami nagyon tetszett Ibolyanal, hogy amikor szinpadra lepett, koszont a kozonsegnek, majd a dalt elenekelve, megkoszonte a tapsot es elkoszont. Ezt egyik fellepo sem tette, nagyon szimpi volt Tole! Ekkor meg azt hittem, ezt az egy szamot enekelte, nem mintha ezt eloben hallgatni nem lett volna eleg, de azert jo, hogy tobb szamot is hallhattam Tole(en most lattam Ot eloszor eloben). Szoval enekeltek harmasban, Presszer Gabor, Ibolya es Vera a Hogyan mondjam el Neked cimu dalt, majd a zaro szamot is ok enekeltek, plusz Zoran, Charlie es Gerendas Peter. Ez az Ugye mi jo baratok vagyunk dal volt.
Sajnos en messze ultem a szinpadtol, igy inkabb a kivetitorol neztem a musort. A vegen adtak le poenos reszeket a Sting koncert reklamanyagabol. Nagyon aranyos volt ott is Ibolya :)
Nem igazan tudom olyan jol leirni, de azert remelem, sikerult valamennyire atadnom, hogy mi tortent.

(Catty, régi OIRO fórum, 2004.05.21 23:20:11)


Kedves Catty!
Hálásan köszönöm, hogy megírtad a koncertről a beszámolót, mert én csak éjfél után értem haza, kissé fáradtan. Talán szerencsésebb helyen ültünk, ezért tudtam fotózni. Holnap feltöltöm a képeket, de ma már képtelen vagyok.
Rövid megjegyzés (kiegészítés): általában tapsolt, fütyült, sikítozott a közönség, de VASTAPS csak két számnál volt: IBOLYA és Gerendás Dani (Gerendás Péter kisfia) dobszólója után.
A koncert előtt is és hazafelé is Ibolya 1-et hallgattam az autóban folyamatosan, meg holnap is lesz Millenáris. Ez már delírium...

(msmester, régi OIRO fórum, 2004.05.22 00:07:45)


Igazan nincs mit, msmester :)
Mivel en eloben most lattam, hallottam eloszor Ibolyat enekelni, nagyon nagy elmeny es orom volt szamomra! Orulok, hogy irhattam rola, bar azt hiszem, nem tudtam ugy megfogalmazni, hogy ez a nagy elmeny "atjojjon" :)
Fantasztikus erzes volt vegre eloben is megtapasztalni, mennyien szeretik Ibolyat!
Fenykepet sajnos nem tudtam kesziteni, ezert (is) nagyon varom a Te kepeidet.

(Catty, régi OIRO fórum, 2004.05.22 08:12:18)