Oláh Ibolya Múzeum

FŐOLDAL

KIADVÁNYOK

IBOLYA

ÚT A MEGASZTÁR VÉGÉIG

SAJÁT ÚT

MULTIMÉDIA

KREATÍV SAROK

IMPRESSZUM

LINKEKSzékesfehérvár, Megasztár koncert - 2004. május 9.
„Tonight” (duett Novák Péterrel), „Family Portrait”

Mindenki megkapta a rendes tapsot a közönségtől, ebben semelyik tagja a megásoknak nem szenvedett hiányt! Egyetlen dolog, ami viszont feltűnt nekem személyem szerint - lehet, hogy elfogult vagyok -, hogy míg a többieknek közönségük volt, addig Ibinek rajongói voltak!!!!!”


Koncert előtti bizonytalanság:

-Sziasztok!
A Székesfehérvári Megasztár koncert
pontos helye: Székesfehérvári ARÉV Sportcsarnok
pomtos kezdési ideje: 2004. május 9. 19.30
Jegyek rendelhetők: Párizs Parfümház (Szfvár,Kégl Gy.u.2.)
Ülőhely: 2990Ft v. 2500Ft, állóhely: 1500Ft
Valószínűleg 10-en lesznek itt, Galambos Dorina és Dér Heni kivételével.
Meghívott sztárvendégek is lesznek: Novák Péter, Király Linda, Auth Csilla
Mivel Novák Péter is meghívott vendég, én biztosra veszem, hogy Ibolya is itt lesz! :)
(szilvert, régi OIRO fórum, 2004.04.30. 12:45)


-
Most már biztos: Ibolya Székesfehérváron FELLÉP.
Ez viszont nagyon jó hír!
(msmester, régi OIRO fórum, 2004.05.05. 13:20)


-
Ha tudtok friss info-t, hogy biztos ott lesz-e Ibolya, kérlek írjátok meg, mert a "kemény mag" blog-ban azt írták, hogy nem lesz. Én felhívtam a szervezőt, ő azt mondta, úgy tudja lesz, és a Novák is. Most biztos, vagy nem??????????”
(Kriszta, régi OIRO fórum, 2004.05.08. 20:38)


-
hol van az a "blog"?
Honnan az info hogy nem jön Ibolya Fehérvárra?
(gabi, régi OIRO fórum, 2004.05.08. 21:13)


-
honnan tudod hogy ibolya jön fehérvárra?!
(gabi, régi OIRO fórum, 2004.05.08. 21:16)


-
Bocs, itt vagyok, a kiscsapat-blog hozzászólásokban írta egy bizonyos Urkom. /mármint, hogy nem jön Ibolya/
(Kriszta, régi OIRO fórum, 2004.05.08. 21:23)


-
Bocs, az Ibolya kemény magja webnaplóba írták, a hozzászólásoknál. De lehet, hogy csak kamu, de aggódok, most mi az igazság.
(Kriszta, régi OIRO fórum, 2004.05.08. 21:25)


-
Kriszta, nem kamu.
Nagyon sajnálom! :(
(Anikó, régi OIRO fórum, 2004.05.08. 21:49)


-
Ibolya nem lesz Fehérváron! Az infó 100%-os!
(szisz, régi OIRO fórum, 2004.05.08. 22:13)


-
Én egy toleráns ember vagyok, és nem tudhatom, mi áll a háttérben, de ez már nekem is sok.
(Kriszta, régi OIRO fórum, 2004.05.08. 22:28)


-
Sziasztok! Én is nagyon el vagyok keseredve, elhihetitek...Nem ez lesz az első eset, hogy több száz kilométert fogok utazni fölöslegesen...Próbáljuk elfogadni, és bízni abban, hogy többet ilyen nem fog előfordulni. Szeressük Ibolyát, örüljünk annak, hogy otthon van, és végre pihen...
Tudjátok: tápláld hát bennem a lángot mindennap UGYANÚGY...
(Helga, régi OIRO fórum, 2004.05.09. 08:36)


-
Kedves Kriszti!
Több mint valószínű hogy az lehet a háttérben hogy Ibolya későbbre halasztotta a visszautazását Tiszadobról. Gondolom jól esik neki most egy kis csönd, nyugalom, ezért húzza-halasztja a visszatérést.
Ha mérges vagy, akkor inkább arra legyél dühös, hogy ha Urkom nem szól nekünk akkor nagyon sok ember lett volna átvágva. A rendezőktől amúgy se várj napra kész infókat, olyan fejetlenségek vannak általában az ilyen koncerteken hogy ihajj.
Még egyszer, nagyon sajnálom hogy így alakult! A továbbiakban megpróbálunk időben (előre) szólni hogy hol lép fel Ibolya és hol nem.
(Anikó, régi OIRO fórum, 2004.05.09. 09:02)


-
Köszi, Anikó. Tudtok biztosat Szekszárdról?
(Kriszta, régi OIRO fórum, 2004.05.09. 09:06)


-
Meg fogom kérdezni, rendben?
Tegnap egyelőre csak azt tudtam megbeszélni Urkommal hogy mostantól, ha tud, akkor előre tájékoztat minket Ibolya fellépéseiről. Viszont azt is hozzátette, hogy vannak olyan szituációk amikor gyorsan változnak a felállások. Ez a szfehérvári is hasonló eset volt.
(Anikó, régi OIRO fórum, 2004.05.09. 09:14)


-
Hát ez tacsra tett minket... csak Ibolya miatt mentem volna el a koncertre a barátaimmal, így nem tudom, van-e értelme... Helga, szisz ti mentek???(Bacsi, régi OIRO fórum, 2004.05.09. 09:35)


-
Nem tudunk mit csinálni Bacsi!
(Helga, régi OIRO fórum, 2004.05.09. 11:35)


-
Sziasztok!
Ibolya mégis fellép a mai fehárvári koncerten! Aki teheti induljon! :)
(Tücs, régi OIRO fórum, 2004.05.09. 12:46)


-
Tücs, honnan az info? Megbízható?
(Kriszta, régi OIRO fórum, 2004.05.09. 13:02)


-
Kriszta! Tiszadobról... :) Szóval 100% ! :)
(Tücs, régi OIRO fórum, 2004.05.09. 13:04)


-
Sziasztok!
Szeretnék Veletek egy örömteli hírt megosztani: Ibolya FEL FOG LÉPNI a fehérvári koncerten. Az információ a fehérvári szervezőtől származik, 20 perce beszélt Ibolyával. Sikerült meggyőzni azzal, hogy ott kell lennie, mert Ő a legjobb az országban!!!! Már elindult Tiszadobról!!
Köszönjük Neked Ibolya!
Az információ nemsokára a honlapon is látható lesz!! Helga
(Helga, régi OIRO fórum, 2004.05.09. 13:30)


-
KEDVES RAJONGÓIM, KEDVES BARÁTAIM!
A további bonyodalmak elkerülése végett írok most Nektek.
Azt tudjátok, hogy Tiszadobon vagyok (január óta először). Pihenni, lazítani, feltöltődni jöttem haza. A TV2 elengedett. Azonban, valamilyen oknál fogva a fehérvári koncertet szervezők úgy tudták, hogy én is ott leszek. Nagy most a kavarodás. De úgy érzem, ha most mégis elmegyek, kissebb lesz a baj.
Tehát a lényeg:
MOST, EZEKBEN A PILLANATOKBAN INDULOK SZÉKESFEHÉRVÁRRA A KONCERTRE.
Ne haragudjatok a kavarodásért, amiről én végképp nem tehetek. (Mentem a menthetőt)
Sok puszi Nektek, s ha jösztök, találkozunk. Ibolyka
(Ibolya, 2004.05.09. 13:12)


Fehérvár, óh Te mozgalmas Fehérvár....

Nem is tudom hol és hogyan kezdjem...
Az egész egy nagy zűrzavarban van meg a fejemben..., de megpróbálok értelmesnek tűnni!
Szóval az egész ott kezdődött, hogy szombaton már nagyon úgy tűnt, hogy Ibolya biztos, hogy nem fog eljönni, több helyről is (biztos helyről) meg lett ez erősítve, szóval teljesen lemondtunk arról, hogy adrenalin szintünket vasárnap este is az egekbe emeli a "kis kedvencünk".
Én már kezdtem is megszokni a helyzetet, hogy végül is csak azért megyünk le, hogy találkozhassak az OIFC-s társaimmal meg egyéb emberkékkel! Szóval a szombat elég egyhangú volt és olyan lemondó érzés kerített már hatalmába. Vasárnap miután felkeltem, Helga hívott, hogy úgy néz ki a nagy közfelháborodásra Ibolyka - aki mellesleg nem is tudott arról, hogy Fehérváron ilyen nagyszabású koncert lesz, gondolta még pihen kicsit otthon... - úgy döntött, hogy menti a menthetőt és prezentálja magát a sokszáz imádójának Fehérváron, ahogy kell!
Mi kb.18.00-ra értünk Fehérvárra! Zozcsihoz mentünk a Hotelbe, ott volt a talihely! Ott voltunk: msmester+zedy, Helga+Menyus, Luca, Zozcsi, Illés Tamás+Teri, Laci és jómagam. Így 10-en indultunk neki a koncert helyszínének...egy lepedőméretű fehér molinóval, amit zozcsi készített és rá volt színessel írva, hogy: IBOLYKA TE VAGY A LEGJOBB ARANYOM!
Odaérkezvén még nem láttunk sok embert (állítólag a másik oldalon állt a tömeg), de még csak akkor kezdték beengedni az embereket. Sorbanállás közben hallottunk, hogy kis kedvencünk biztosan megérkezett, mert Ibolyka éppen a TONIGHT-ot próbálta Novákkal, majd a f.p.-t! -abban a pillanatban én minél előrébb fúrtam magamat a sorban, de mire felértem a lépcsőn, már Auth csilla és Veronka próbáltak a színpadon! Pech!
Majd felértek a többiek is és elfoglaltuk a helyünket (ülőhelyek) az A szektor utolsó sorában. Ott taliztunk Bacsi-val, Bées-el, Krisztával és Urkom is odajött hozzánk (Urkom egy igazi szív-lélek ember és nagyon kedves és barátságos volt velünk). A helyünk nem is lett volna rossz, ha nem éppen a színpad oldaltartó vázát és 2 bazi nagy hangfalat láttunk volna csak. Na mindegy a fő, hogy ott vagyunk és Ibolyka is ott van, ne elégedetlenkedjünk már.............a fenét miért is ne? Bennem mindig valami sajtkukac bújkál, hogy a szarból csak jobb lehet, ha teszek ellene. Szóval nekiindultam és lementünk a színpad elé, de onnan hamarosan elzavartak, mert a küzdőtér is ülőhelyekkel volt tele (ilyen baromságot még nem láttam..., meg is mondtuk a főszervezőnek, hogy olyan az egész, mint egy színházi előadás). de oldalra álltunk a lépcsőkhöz, ahol a Megások is járkáltak, nem tudom miért lehetett odaállni, de onnan érdekesmód nem zavartak el...Majd Urkom Helga fényképezőjét és Ibi kezét fogva suhantak fel a lépcsőn mellettünk mosolyogva (hatalmas Ibolya éljenzés a csarnok A szektorából)és tűntek el a méllybe, hogy csináljon nekünk Urkom úgymond "exkluzív" képeket Ibiről.::))
Visszafelé jelentettem Ibinek, hogy mi vagyunk azok, akik mindig a leghangosabban ordítanak neki a koncerteken...Erre ő: igen? Hát ennyi volt a nagy kommunikáció..., majd csináltam én is egy pár "exkluzívnak nem mondható" képet! -de némely elég jó sikerült. Most a héten tervezem, hogy veszek egy jobb gépet, hogy ezentúl én is jobbakat csináljak. Bár Helgánál ott volt a vadiúj fotógép és ő később bepótolta azt, amiről én illetve az én gépem lekésett! Helga csinált és csináltatott vagy 200 képet csak Ibiről..::))
Szóval a koncert elkezdődött mi már közben visszamentünk a "szuper" helyünkre, majd szépen sorban a Megások közül mindenki elénekelte, amit eddig is minden koncerten, miközben mi végig lengettük 4-en a kis lepedőnket és ordítoztunk, olyan disztingváltabb hangon, hogy Ibolya, de végre 4.-nek, vagy 5.-nek már nem emléxem, de Ő következett! Akkor aztán mindent bele....jött a hangerő!!!! Tonight, f.p.! Hát csak ennyi, de mi elégedettek voltunk ezzel is! Jöttek a többiek, de már nem nagyon érdekelt, csak az, hogy valahogy közelebb kéne húzódni a "művészbejáróhoz(magyarul a színpad hátához, ami paravánnal volt leválasztva és jó belátható volt), mert ott talán csinálhatunk jó képeket, meg talán beszélgethetünk kicsit Vele. Hát nekiindultam Lacival, mert megláttam ott ülni Urkomot Ibolyával, Helga is jött azonnal, majd Luca is! Beültünk a mögöttük levő sorba, hogy csináljunk róla képeket! Ő éppen sms-ezett, így csináltam 2 képet róla és bement hátulra sms-t írni, de Urkom megígérte nekünk, hogy kihozza és csinál rólunk együtt képet - hát sajna ez nem jött össze, mert Ibi nagyon belemelegedett az sms-ekbe és azzal volt elfoglalva...nah mindegy! Majd jött a végén a "várva várt" csillagdal, össze vissza helyezkedtünk, hogy képeket csináljunk, a táplált hát...-nál örjöngés, majd visszaültünk oldalra. A csillagdal után vége is lett a koncertnek és beálltak elénk már a dal alatt a biztonságiak, hogy a tömeg ne tudjon hátramenni a színpad mögé a kis sztárjaikhoz!
Végül is a nagy Ibolya ordíbálásnak meglett az eredménye, mert Ibi kijött és elkezdett autogrammot osztogatni! Mindenki megőrült, azt hittem! Az 5 évestől egészen az 70 évesig-ig mindenki Őt akarta, még a kezét is megfogta valami bolond, és nem akarta elengedni, de szegény úgy nem tudott írni...! Volt aki puszilgatta, és dumáltak neki végig az emberek - nekem is, nekem, is..!!! Volt aranyos kisfiútól, a házsártos felnőttig mindenféle ember, aki nyaggatta Ibolyát, de Ibolya csak tűrte ezen kéréseket, (egy tök cuki kb. 7 éves kisfiúnak is eleget téve, mikor az megkérte őt, hogy dedikálja a megás szórólapját a nevénél, mondta neki Ibi, hogy: várjál cicám rögtön!) sőt még nekünk is aláírta a lepedőnket és sztárokat kiparodizálva belétörölte az arcát, úgy, hogy közben ránk mosolygott! Hát ilyen Ibi vad és imádnivaló! Egyszer még a sírba tesz minket...de így szeretjük Őt!
Konklúzióm:
mindenki megkapta a rendes tapsot a közönségtől, ebben semelyik tagja a megásoknak nem szenvedett hiányt! Egyetlen dolog, ami viszont feltűnt nekem személyem szerint - lehet, hogy elfogult vagyok -, hogy míg a többieknek közönségük volt, addig Ibinek rajongói voltak!!!!!

(szisz, régi OIRO fórum, 2004.05.10 15:47:42)


Megint megpróbálom a lehetetlent.leírni azt, amit átéltem barátaimmal együtt a fehérvári koncerten. Előzmény - ott lesz Ibolya?
Nagyon készültem erre a koncertre. Boldog voltam, hogy újra láthatom a kedvencemet. Szombat délután kicsit legörbült a szám, amikor telefonon kaptam a hírt (biztos forrásból), hogy Ibolya nem fog részt venni a koncerten.csalódott voltam.Mivel 170 km-t kellett utaznunk, ezért gondolkodóba estünk Menyussal, hogy elmenjünk-e egyáltalán. Végül úgy döntöttünk, igen, ha mást nem is, legalább barátainkat látni fogjuk. Vasárnap dél körül hívott Kriszta, aki mondta, hogy Ibolyának telefonáltak a fehérvári szervezők, és van rá esély, hogy eljön.Gyorsan körtelefon mindenkinek, hogy LEHET, hogy.13.30 biztossá vált.HURRÁ!!!! Újabb telefonálgatás.én ennyi embert még nem hallottam örülni. Kis józanodás után felhívtam Dénest, hogy gyorsan ki kell rakni a fórumra a jó hírt. Ő éppen a gyerekekkel volt a vidámparkban, ahonnan később engem telefonon keresztül "irányított", hogy hogyan küldjem el a körlevelet az emberkéknek.Sikerült!
Bemelegítésnek megnéztük videón a Tonightot, az autóban átismételtük a Csillagdalt, Family Portrait, és az összes létező Ibolya-számot.
Fehérvár, 18.00-kor találkozott a kis csapat egy hotel kávézójában: Zozcsi (akinek ezúton szeretnék megköszönni a jegyet, meg mindent), Msmester+Jutka, Laci+Szisz, Luca, Illés Tamás+Teri, Menyus+én. Kisebb eszmecsere után elindultunk a csarnok felé. Luca magára terítette a lepedőt, amit Zozcsi készített a következő felirattal: Ibolya Te vagy a legjobb Aranyom!
A sportcsarnok előtt néhány ember lézengett, de egyik sem volt olyan fanatikus, mint mi. (nem lepődtem meg.)Beálltunk a sorba, azaz a közepébe
(természetesen Szisz vezetésével), és akkor..meghallottuk Novák Petit, Tonight.vártunk-vártunk..igen.itt van Ibolya, ez Ő!!!! Persze nagy sikogatás, Ibolyázás következett. Sajnos a próba végére sikerült csak bejutnunk, de legalább ITT VAN!!!!
Elfoglaltuk a helyünket,(ami a millenárissal ellentétben nem volt V.I.P) Ibolyázásba kezdtünk éppen, amikor egy Úriember társult hozzánk, és arról
kezdett el érdeklődni, hogy honnan jöttünk. Ekkor derült ki, hogy Ő Urkom. Nagyon kedves, segítőkész ember. Bemutatkoztunk és beszélgettünk. Ibolyáról. Megkértem, hogy csináljon pár képet nekünk a kulisszák mögött.megtette. (nagyon köszönöm)
Elkezdődött a koncert. Gergő, Leslie,majd jött Ibolya.(ha jól emlékszem Ő volt a harmadik).óriásit alakított Novák Petivel is, meg egyedül is. Mi is.teljesen lázba jöttünk.lengettük a lepedőt, és egyre csak kiabáltuk Ibolya-Ibolya.Nagyon jó kedve volt..
A koncert további részéről nem tudok semmit sem írni, ugyanis azzal voltunk elfoglalva, hogy minél közelebb kerüljünk hozzá. Ez is sikerült. Beszélni nem sikerült Vele, de ne legyünk telhetetlenek.majd legközelebb.Lassú víz partot mos!
Csillagdal alatt sikerült bemennem a színpad elé középre, (itt lett volna a helyünk az egész koncert alatt) és csak fényképeztem. Őt. Koncert után aláírást osztogatott, én itt is csak fényképeztem..
Elindultunk vissza a hotelbe, komolyan mondom jó volt a séta levezetésnek.nem is tudtam volna ilyen állapotban vezetni. Gyors kávé, fényképnézegetés, könnyes búcsú, indulás haza. Mindenki szerencsésen hazaérkezett.
Remélem jövő héten is írhatom a beszámolót, és megoszthatom Veletek az élményeimet! Gyertek Ti is koncertekre, megéri, nekem elhihetitek!

(Helga, régi OIRO fórum, 2004.05.10 19:21:06)


Még mindig keresem a szavakat, mert én egészen különleges élményt éltem át.Megpróbálom leírni.Soha életemben nem rajongtam senkiért,sőt furcsán néztem azokra az ismerőseimre akik egy koncert után lökdösődve várták hogy a közelébe kerüljenek kedvenceiknek.A sors kiszámíthatatlan.A székesfehérvári koncert után Ibolyától kábult állapotban Menyussal félreálltunk,a tömeg ment kifelé.Király Linda mellettünk szép lassan kiment.Jé -gondoltam milyen csinos és már más irányba néztem.Egyszer csak egy kedves arc egészen közel valaki azt mondta,hogy Ibolya én pedig ott álltam a vállát ,a karját megsímogattam.Erre Ő azt mondta-Nagyon sietek -közben rám nézett.Számomra elég furcsa jelenet volt,hiszen teljesen ösztönösen léptem oda és szóltam hozzá.(Utólag kiderült,hogy én kiáltottam fel,hogy Ibolya.)Nem akartam sem megijeszteni,sem meggátolni abban,hogy elmenjen,csak értésére akartam adni (a símogatással)mennyire szeretem .Remélem ezt Ő pontosan tudja.Ugy vettem észre az igazán fontos dolgokat ösztönösen megérzi.A koncert isteni volt, föleg Ibolyka .Sőt!A végén jókedvüen táncolt énekelt szinte pezsgett a levegő körülötte.Csoda hát hogyha olyasmit tesz az ember, amit nem is gondolt volna?

(zedy, régi OIRO fórum, 2004.05.10 23:19:49)


Úristen, láttam, hallottam, nagyon közelről. Helgáék vittek el, abban a városban tettem le az autót, amelyiknek nem írom le a nevét, ide nem. Elindultunk, hárman, a csapat egy része. 6-kor találkozó a Novotelben Zozcsival, aki a jegyeket vette. Pontosan érkeztünk, le sem tudom írni, milyen várakozás dübörgött bennem, és persze mindenkiben. Szépen lassan a többiek is megérkeztek, akiket vártunk. A ”Banda”.Gyors ismerkedés az újakkal, csodás, hogy egy ilyen ügy-illetve egy EMBER miatt mennyi minden változik bennünk. Elindultunk a sportcsarnokba, lepedőnkön: „Ibolyka! Te vagy a legjobb, aranyom!”. Át a csodás városon - bár bevallom, csak azt fogtam fel, hogy tényleg szép, de bennem már egészen más gondolatok, mozdulatok, hangok zenéltek... Odaértünk, már hatalmas sor. Épp próbáltak. Természetesen a Tonight-ot. Mi mást... Üdvrivalgás a csapatunktól, amikor az Ő része következett, és 100%-osan megbizonyosodhattunk arról, hogy valóban itt van. Annyi idegeskedés, végletes szomorúság, és égig érő öröm után. Itt van, igen, ez már tuti. Majd a Family Portrait első néhány üteme...Azt hiszem, ezt nevezik teljesen felfokozott állapotnak... Mi kint, Ő bent. De legalább hallottuk...
Bejutottunk. Elfoglaltuk a helyünket. Hosszas tanakodás után ott is maradtunk. Magasan voltunk a lepedőnkkel, hogy mindenki jól lássa, de leginkább Ő. ”Kis” késéssel el is kezdődött. Megmondom Neked őszintén, nem tudom leírni kik, mit és milyen sorrenden énekeltek. Illetve a ”kik” talán még menne... Egy fehérvári fiú a „Szállj, szállj fel magasra” című Ibolya-eposzt adta elő. Már ezen megőrültünk. Teljes torkunkból...És jött Ő, illetve jöttek. Novák Petyával. A legrégebbi kedvencemet énekelték. A banda megőrült a magasban, üvöltöttünk. Csodás volt. Igaz, a jelmez és a mutogatás hiányzott egy kicsit, de tulajdonképpen nekem mindegy... Ibolyát hallom, és látom. Ez kész... Pedig már volt ilyen, de ez leírhatatlan. És a dalnak vége, de Ő még marad. Hát persze, hogy marad. Mi következik? Family Portrait .Ezt is nagyon szeretem.(Mit nem?...) nem tudom, hány percig tartott, de én ilyenkor elveszek az időben. Nem érdekel semmi. Semmi más. És lement. Aztán nemsokára mi is. Egyre közelebb kerültünk hozzá. Fekete pulcsi, szakadt farmer, napszemüveg. Persze nem a dalok alkalmával láttuk először aznap este, mert még a koncert előtt ”Apácskával” kijött, és fényképeztek a lányok. Már akkor is megörültünk.
Lentről figyeltük tovább az eseményeket, kb. 50 cm-re Ibolyától. Persze, amíg meg nem unta a helyzetet, és be nem ment. A megígért közös fénykép elmaradt, de legalább van alibink a következő találkozóra... Vártuk a Hazámat, ahogy Apácska megígérte, de ez elmaradt. Lassan véget ér a koncert, de persze a Csillagdal nem maradhat el. Ekkor már közvetlenül a színpad előtt álltunk, fényképezőgépekkel, amelyek csakis egy irányba villogtak... Lassan lekerült a lepedő is, Ibolyka elolvasta, mosolygott (ezt mindennél többet ér látni), sőt nevetett. Édes volt.
Vége. Mit ért ez az este? Néhány száz fényképet (látod, Helgus, kellett az a 256-os kártya), izgalmat, 3 dalt, ordításokat, lepedőt, Úristen, közelről láttam, új barátokat, és persze a régieket, A szektor, 9. sor., 27-es szék. Ezen álltam. Ülni? Amikor ő énekel? Megmondom neked őszintén, nem akarunk belekerülni a levesbe. Mint az a néhány száz ember, aki a végigülte fapofával a koncertet. Ugye, Szisz, mi nem színházba mentünk... Mi Hozzá mentünk, Érte, Vele, Miatta. Vagy ő jött miattunk...? Remélem, sokszor lesz még így. Biztos vagyok benne. És Benne is.

(Lazac-Luca, régi OIRO fórum, 2004.05.10 23:48:15)